Рецепти batal.com.ua

Котлети з філе минтая

Котлети з філе минтая

Котлети з філе минтая - це ніжне, смачне друга страва, зовсім не складне в приготуванні. Приготуйте і оціните самі його чудовий смак. Мій рецепт вам підкаже, як це зробити правильно! опис приготування: До котлет з минтая як гарнір чудово підійде рис або картопляне пюре. Цю страву можна також п...

Курка з горошком і соусом з естрагону

Курка з горошком і соусом з естрагону

Рецепт приготування курки з зеленим горошком, петрушкою і соусом з естрагону і каперсів. опис приготування: покласти курку, часник, лавровий лист, горошини перцю і кілька гілочок петрушки в каструлю. Заповнити майже доверху холодною водою, довести до кипіння. варити від 18 до 20 хвилин, виклас...

Крильця на сковороді

Крильця на сковороді

Хочете смачно і недорого поїсти? Тоді зробіть блюдо за рецептом, як приготувати крильця на сковороді. До них я подаю обсмажений у фритюрі картопля кубиками. ситне, пікантність, дуже смачна страва. опис приготування: Курячі кришки перед початком приготування варто підготувати: обрізати найменшу...

Червона ікра в домашніх умовах

Червона ікра в домашніх умовах

Як приготувати червону ікру в домашніх умовах відомо мені з давніх часів. Наш друг у невеликій річці ловив форель і сам робив ікру, яку ми із задоволенням їли. Ділюся його секретами! опис приготування: З мого рецепту ви дізнаєтеся, як приготувати червону ікру в домашніх умовах. головне тепер —...

Курка в медово-соєвому соусі з кунжутом

Простий пиріг з варенням

Азіатський рецепт курки в медово-соєвому соусі не вимагає від вас особливих зусиль. Спершу обсмажте куряче м'ясо, окремо приготуйте соус і занурте в нього вже готове м'ясо. Детальніше в рецепті нижче. опис приготування: Курку для рецепта можна обсмажити у фритюрі або на сковороді. Рисове вино ...

Картопляники в пароварці

Картопляники в пароварці

Рецепт приготування картопляників в пароварці. опис приготування: Картопляники можна подавати як самостійне блюдо, так і з м'ясом. Можна готувати картопляники з різноманітними начинками (капустою, грибами і т.д.). приготування: Очистити картоплю, викласти в каструлю, залити холодною водою, щоб...

Куряча грудка в рукаві для запікання

Куряча грудка в рукаві для запікання

Запечена в спеціальному рукаві ніжна куряча грудка чудово підходить і до будь-яких гарячих гарнірів, і салатів зі свіжих овочів. Подайте її на обід або вечерю, порадуйте себе і своїх близьких! опис приготування: Замість рукава для запікання можна використовувати харчову фольгу. Гарненько проми...

Картопля під часниково-сирним соусом

Картопля під часниково-сирним соусом

Для сирного соусу візьміть плавлений або твердий сир. І той і інший відмінно плавляться в молоці або у вершках. додайте часник, улюблені спеції і зелень - і соус готовий. дивіться рецепт. опис приготування: Поставте варитися порізаний шматочками картоплю. Воду соліть за смаком. Приготуйте з те...

Куряче посоле

Куряче посоле

Посол - це традиційна мексиканська юшка з м'ясом і овочами. опис приготування: Нагріти масло в каструлі на середньому вогні. Додати цибулю, смажити, поки він не стане прозорим, від 3 до 5 хвилин. Додати часник, томатну пасту, перець чилі і орегано. готувати, постійно помішуючи. Додати 4 склянк...

Кошики з салатом

Кошики з салатом

Чи готуєте фуршет і не знаєте, що подати? пропонуємо рецепт, як приготувати кошики з салатом. Оригінальне рішення подачі закусок. Кошики можна взяти готові або приготувати самостійно. опис приготування: Кошики можна зробити з тіста або сиру. Для начинки підійде все, що є під рукою. Головне нар...

Копчення риби в коптильні

Копчення риби в коптильні

Знайти в продажу натуральну копчену рибку без додавання різної хімії не так і просто. Хочете бути впевнені в її якості? Тоді пропоную вам зробити рибу самостійно. Тим більше, що це нескладно. опис приготування: Копчення риби в коптильні в домашніх умовах - процес хоч і простий, але вимагає поп...

Крабовий бутерброд

Крабовий бутерброд

Рецепт приготування бутербродів з крабовим м'ясом. опис приготування: Викласти в середню миску м'ясо краба, червоний перець і майонез. У невеликій мисці змішати оливкове масло і сир пармезан. Промазати цією сумішшю кожен шматочок хліба. Покладіть скибочки хліба під бройлер на пару хвилин (сир ...

Класичний вінегрет

Класичний вінегрет

Якщо ви ще не знаєте, як приготувати класичний вінегрет, обов'язково подивіться цей рецепт! Дуже смачний і ситний салат, який можна приготувати в якості звичайного перекусу або для гостей. опис приготування: Хоча цей рецепт вважається традиційним, все ж деякі варіації в складі можливі. наприкл...

Курка «бон бон»

Курка «бон бон»

Блюдо з курячих грудок, дуже популярне в Пекіні. Сучасна китайська кухня. Рецепт від майстра кулінарії Чан Кай-ши. опис приготування: Покласти курячі грудки у велику каструлю. Додати дрібно нарізану зелену цибулю, 3/4 імбиру, 1 чайну ложку перцю Сичуань і досить води, щоб покрити куряче м'ясо ...

Торт «Ясно сонечко»

Торт «Ясно сонечко»

Ніжний кекс з ряжанкою, karamelizirovannoy Aiwo, родзинками і мармеладом. опис приготування: 1 етап: підготувати карамель з айви. Одну айву порізати тонкими-тонкими часточками - 3-4 мм, скласти в міні каструльку з щільною кришкою, налити 3 столових ложки води, зверху всипати 0,5 склянки цукру...

Конвертики з овочевою начинкою

Конвертики з овочевою начинкою

Рецепт приготування смажених конвертиків з рисового паперу з начинкою з курки, лука, болгарського перцю, часнику, кукурудзяних зерен, чорної квасолі і сиру Чеддер. опис приготування: Гарячі, хрусткі, злегка обсмажені в олії конвертики з рисового паперу з начинкою готуються дуже просто. Це відм...

Класичний бісквіт

Класичний бісквіт

Рецептів приготування бісквітів існує величезна кількість. Сьогодні я поділюся з вами класичним рецептом, за яким бісквіт завжди виходить ніжним, пишним, добре піднімається і не осідає. опис приготування: Класичний бісквіт готується всього з трьох інгредієнтів: яєць, цукру і борошна. Але дуже ...

Каррі з козлятини по-ямайський

Каррі з козлятини по-ямайський

Ароматне і в міру гостре блюдо. Ямайська каррі йде корінням в Індію, але воно трохи м'якше за рахунок більш збалансованого набору спецій. З м'ясом кози поєднується ідеально. опис приготування: Каррі з козлятини по-ямайський можна подавати на стіл з рисом, зеленим горошком і капустою по-ямайськ...

Цукерки «Курочка ряба»

Цукерки «Курочка ряба»

Вкусные конфетки "Курочка ряба" порадують вас і ваших дітей. Згадайте знайомий смак з дитинства. Читайте, як приготувати цукерки "; Курочка ряба ";. опис приготування: 1. Починаємо з розпалювання вершкового масла. Його необхідно розтопити за допомогою водяної бані, а потім - остудити. У ледве ...

Кекс на згущеному молоці

Кекс на згущеному молоці

Поділюся з вами, може, і не найпростішим, але зате дуже смачним рецептом приготування кексу на згущеному молоці. Варто витратити трохи часу — і ароматний, м'який і солодкий кекс буде готовий! опис приготування: розповім, як приготувати кекс на згущеному молоці в домашніх умовах. Вам сподобаєть...