Рецепт Курка Dnsk
Рецепт приготування популярного Парского страви. Парс жили на західному узбережжі Індії.
кількість порцій: 4
- куряча грудка— 500 грам
- сочевиця— 300 грам
- імбир— 1 штука
- часник— 6 штук
- цибулина— 3 штуки
- червоний перець— 1 штука
- жовтий перець— 1 штука
- картопля— 1 штука(великий)
- помідори— 3 штуки(нарізати)
- вапно— 1 штука(сік)
- тамаринд— 1 Ст. ложка(макаронні вироби)
- ананас— 1 штука(нарізати кільцями )
- Braai— 1 штука(пучок )
- цукор— 1 Ст. ложка(неочищенный, пальмовий)
- масло для смаження— 1 штука
- сіль— 1 штука(за смаком)
- перець— 1 штука(за смаком)
Налийте і поставте чайник. Очистіть і наріжте картоплю. Грубо нарізаємо цибулю і перчики. УГОДА 3 зубчики часнику. Додаємо сочевицю і імбирного порошку. Додати куркуму і тамаринду.
Заливаємо суміш інгредієнтів киплячою водою і варимо на середньому вогні протягом 20-30 хвилин. Якщо знадобиться, то додайте ще деяка кількість води при википанні. Нарізаємо і обсмажуємо цибулю в глибокій каструлі попередньо налив 2 столові ложки олії.
робимо пасту: Заливаємо невеликою кількістю води — 1 / 2 чайної ложки порошку куркуми, 3 чайної ложки гарного масала (або порошку каррі), 1 чайна ложка кмину, 2 чайні ложки коріандру, 2 чайної ложки червоного чилі (порошок)
Коли цибуля обсмажується протягом 10 хвилин — додаємо пасту. Обсмажуємо на середньому вогні ще 5 хвилин.
нарізати коріандр, помідори, часник і додати до цибулі. смажити ще 5 хвилин.
Нарізати курку на шматки. Коли овочі будуть готові, додати їх у велику каструлю з куркою і неочищеним пальмовою цукром.
Готуємо на повільному вогні протягом 20 хвилин. Додаємо сік з 1 диска ананаса. через 20 хвилин додаємо нарізану шматочками ананас і сік лайма. варимо ще 10 хвилин.
Подаємо з рисом. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріг зі смородиною в мультиварці
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...