Рецепт Курка Dnsk

Рецепт Курка Dnsk
Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування популярного Парского страви. Парс жили на західному узбережжі Індії.

кількість порцій: 4
  • куряча грудка— 500 грам
  • сочевиця— 300 грам
  • імбир— 1 штука
  • часник— 6 штук
  • цибулина— 3 штуки
  • червоний перець— 1 штука
  • жовтий перець— 1 штука
  • картопля— 1 штука(великий)
  • помідори— 3 штуки(нарізати)
  • вапно— 1 штука(сік)
  • тамаринд— 1 Ст. ложка(макаронні вироби)
  • ананас— 1 штука(нарізати кільцями )
  • Braai— 1 штука(пучок )
  • цукор— 1 Ст. ложка(неочищенный, пальмовий)
  • масло для смаження— 1 штука
  • сіль— 1 штука(за смаком)
  • перець— 1 штука(за смаком)
курка Dnsk - фото крок 1 складові:

курка Dnsk - фото крок 2 Налийте і поставте чайник. Очистіть і наріжте картоплю. Грубо нарізаємо цибулю і перчики. УГОДА 3 зубчики часнику. Додаємо сочевицю і імбирного порошку. Додати куркуму і тамаринду.

курка Dnsk - фото крок 3 Заливаємо суміш інгредієнтів киплячою водою і варимо на середньому вогні протягом 20-30 хвилин. Якщо знадобиться, то додайте ще деяка кількість води при википанні. Нарізаємо і обсмажуємо цибулю в глибокій каструлі попередньо налив 2 столові ложки олії.

курка Dnsk - фото крок 4 робимо пасту: Заливаємо невеликою кількістю води — 1 / 2 чайної ложки порошку куркуми, 3 чайної ложки гарного масала (або порошку каррі), 1 чайна ложка кмину, 2 чайні ложки коріандру, 2 чайної ложки червоного чилі (порошок)

курка Dnsk - фото крок 5 Коли цибуля обсмажується протягом 10 хвилин — додаємо пасту. Обсмажуємо на середньому вогні ще 5 хвилин.

курка Dnsk - фото крок 6 нарізати коріандр, помідори, часник і додати до цибулі. смажити ще 5 хвилин.

курка Dnsk - фото крок 7 Нарізати курку на шматки. Коли овочі будуть готові, додати їх у велику каструлю з куркою і неочищеним пальмовою цукром.

курка Dnsk - фото крок 8 Готуємо на повільному вогні протягом 20 хвилин. Додаємо сік з 1 диска ананаса. через 20 хвилин додаємо нарізану шматочками ананас і сік лайма. варимо ще 10 хвилин.

курка Dnsk - фото крок 9 Подаємо з рисом. Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Пиріг зі смородиною в мультиварці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...