Рецепт Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом
Кукурудзяне борошно надає тісту зернисту текстуру і перетворює звичайні оладки в маленькі жовті сонечка. Оладки найкраще подавати відразу ж після їх приготування.
кількість порцій: 3-4
- солі— 1/2 чайних ложки
- розпушувача— 3 Ст. ложки
- цукру— 4 Ст. ложки(плюс 1 чашка в сироп)
- великих яйця— 2 штуки
- ванільного екстракту— 3 чайних ложки
- топленого вершкового масла— 4 Ст. ложки(плюс додаткове вершкове масло для подачі)
- ожини— 450 грам(сироп)
- кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки(сироп)
- кленовий сироп для подачі— За смаком(по бажанню)
2. В окремій мисці змішати молоко, яйця і ванільний екстракт. Додати яєчну суміш в сухі інгредієнти, акуратно перемішати.
3. Перемішати з розтопленим маслом. Відкласти тісто в сторону. Якщо тісто дуже густе, додати невелику кількість молока.
4. У каструлі змішати ожину, цукор і воду. Довести до кипіння і варити 5 хвилин на повільному вогні.
5. Перемішати з кукурудзяним крохмалем, а потім продовжити варити, розминаючи за допомогою віночка або ложки ягоди ожини. Зняти з вогню, коли суміш загусне.
6. нагріти 1 столову ложку вершкового масла в сковороді на середньо-слабкому вогні. Вилити тісто в сковороду, використовуючи 1/4 чашки тесту на 1 оладку, і готувати до золотистого кольору з обох сторін. Відкласти в сторону готові оладки.
7. викласти по 3 оладки на тарілку, розмістивши між ними шматочок вершкового масла. Полити теплим кленовим сиропом, а потім ожинним сиропом. Відразу ж подавати.
Подібні рецепти
Кукурудзяні оладки на кефірі
Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з кукурудзяними зернами. опис приготування: Ніжні кукурудзяні оладки - легкий поживний сніданок. вершкового масла— 2 Ст. ложки кукурудзяних зерен— 3/4 склянки солі— 1/8 чайних ложки яйце— 1 штука сметани— 1 Склянка ванільного екстракту— 1/2 чайн...
Кукурудзяні оладки з чорницею і апельсиновим маслом
Рецепт приготування оладок з кукурудзяної муки з чорницею і апельсиновим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 десяток оладок діаметром 12-15 см. цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 1/4 чайних ложки солі— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки молока— 1/4 склянки розтопленого ...
Кава з сиропом
Ароматна кава з м'ятним сиропом — ідеальний напій для сніданку, якщо ви обожнюєте м'ятний смак. Він готується на одному диханні і також швидко випивається. М'ятний сироп можна придбати в супермаркеті. опис приготування: Яскравий незабутній аромат кави з сиропом підніме вам настрій з самого ран...
Кукурудзяні маффіни з беконом
Рецепт приготування мафінів з кукурудзяної муки з запеченим беконом. опис приготування: Ніжні кукурудзяні маффіни з шматочками бекону - відмінне блюдо для сніданку. борошна— 2 1/4 склянки цукру— 1/4 склянки розпушувача— 1 Чайна ложка солі— 1 щіпка вершкового масла— 3/4 склянки яйце— 1 штук...
Кукурудзяні маффіни
Рецепт приготування кукурудзяних маффинов. опис приготування: Це швидкий рецепт випічки з простих інгредієнтів. За цим рецептом у вас вийде 12 маффинов. Вони смачні самі по собі, але трохи вершкового масла зробить їх ще смачніше. розпушувач— 1 1/2 чайних ложки сода— 1 Чайна ложка сіль— 1/2 ч...