Рецепт Кава з сиропом

Рецепт Кава з сиропом
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 25 хв.
Ароматна кава з м'ятним сиропом — ідеальний напій для сніданку, якщо ви обожнюєте м'ятний смак. Він готується на одному диханні і також швидко випивається. М'ятний сироп можна придбати в супермаркеті.

опис приготування:

Яскравий незабутній аромат кави з сиропом підніме вам настрій з самого ранку, особливо якщо м'ятний сироп є у вас в наявності. Його можна створити самостійно за рецептом на сайті або придбати в будь-якому магазині, супермаркеті. За бажанням в кави додається тепле молоко: звичайне або збите в пишну піну за допомогою преса або міксера. Співвідношення меленої кави і води визначайте на свій смак!

  • кава мелена— 2,5 чайних ложки
  • вода— 250 мілілітрів
  • цукор— 1-2 чайних ложок
  • сироп м'ятний— 2 чайних ложки
  • молоко— 60 мілілітрів(будь-якої жирності)
Кава з сиропом - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти. Сорт кави може бути будь-який, ви можете використовувати розчинну каву, але без всяких ароматів.

Кава з сиропом - фото крок 2 Мелену каву будь-якого сорту і цукор висипте в турку або ківш. Якщо у вас в наявності є кавоварка або кавоварка, приготуйте цей ароматний напій в ній на свій смак.

Кава з сиропом - фото крок 3 Влийте теплу воду і помістіть ємність на плиту. Доведіть до кипіння, намагаючись не пропустити утворення піни, інакше вона виллється на плиту. вимкніть нагрів.

Кава з сиропом - фото крок 4 Перелийте свіжозварений кави в чашку або чашки, склянки, в яких будете подавати напій до столу.

Кава з сиропом - фото крок 5 У кожну чашку додайте по 1 ç.l. м'ятного сиропу. Перемішайте і спробуйте напій на смак. Якщо ви — солодощі, то додайте ще трохи цукру. За бажанням цукор можна взагалі не додавати, так як м'ятний сироп дуже солодкий.

Кава з сиропом - фото крок 6 Прогрійте молоко будь-якої жирності, але не до кипіння. Влийте в кожну чашку близько 50 мл.

Кава з сиропом - фото крок 7 Подайте ароматну каву до столу, кожен сам перемішає напій у своїй чашці.

Подібні рецепти

Кукурудзяні оладки з ожиновим сиропом

Маннік з сиропом

Кукурудзяне борошно надає тісту зернисту текстуру і перетворює звичайні оладки в маленькі жовті сонечка. Оладки найкраще подавати відразу ж після їх приготування. кількість порцій: 3-4 солі— 1/2 чайних ложки розпушувача— 3 Ст. ложки цукру— 4 Ст. ложки(плюс 1 чашка в сироп) великих яйця— 2 штуки...

Кава «Африка»

Кава «Африка»

У дощовий осінній день прекрасно випити чашечку кави, а якщо це буде кава "; Африка ";, то вам забезпечені яскраві враження від аромату і смаку цього прекрасного напою. опис приготування: Кава "; Африка" ароматний, підбадьорливий, зігріваючий, він як не можна краще підходить для дощового осінн...

Кава «Bicerin»

Кава «Bicerin»

Кава "; Бічерін" я вперше спробувала в італійському Турині, звідки він родом. Тоді він мені дуже сподобався. Зважилася приготувати сама. Вийшло дуже схоже як зовні, так і на смак. опис приготування: зима — саме час приготувати каву "; Бічерін ";, який родом з П'ємонту, італійського міста Турин...

Кава «масала»

Кава «масала»

Пару слів про те, що таке "; Масала" - це індійська суміш прянощів, точного складу немає. Кава & Quot; Масала" - це кава, приготований зі спеціями, які надають напою особливий аромат і смак. опис приготування: Якщо ви ще не пробували кави "; Масала ";, Зараз саме час його приготувати. Тому що ...

Кава на соєвому молоці

Кава на соєвому молоці

Сьогодні я розповім, як приготувати каву на соєвому молоці. З усіх варіантів віддаю перевагу саме соєве, тому що воно відмінно збивається, має нейтральний смак і хорошу харчову цінність. опис приготування: вегетаріанський, алергіки, пості та люди, які стежать за здоров'ям не п'ють коров'яче мо...