Рецепт Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Рецепт Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан.

опис приготування:

Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус.

  • курячих грудок без шкіри— 1 кілограм
  • води— 2 L
  • бульйонних кубиків— 8-10 штук
  • води— 1 літр
  • солі— 1 Ст. ложка
  • пасти Фарфалле— 220 грам
  • вершкового масла— 3 Ст. ложки
  • часнику— 1 зубчик
  • перцю— 1/2 чайних ложки
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • болгарський перець— 3 штуки(різного кольору)
  • листя базиліка— 6 штук
Куряче філе з пастою і болгарським перцем - фото крок 1 1. Додати курку і 8-10 бульйонних кубиків у велику каструлю, залити 2 літрами води. Довести до кипіння і варити на середньому вогні 20 хвилин, поки курка не буде готова. Помістити курку на обробну дошку і дати охолонути, після чого нарізати на шматочки.

Куряче філе з пастою і болгарським перцем - фото крок 2 2. Процідити бульйон і зберегти 1/2 склянки. Зберігати решту бульйону в холодильнику (до 1 тижні) або морозильнику для подальшого використання.

Куряче філе з пастою і болгарським перцем - фото крок 3 3. Відварити пасту у великій каструлі з 1 столовою ложкою солі протягом приблизно 11 хвилин (або відповідно до інструкції на упаковці).

Куряче філе з пастою і болгарським перцем - фото крок 4 4. У маленькій каструлі нагріти 1/2 чашки курячого бульйону і 3 столові ложки вершкового масла на середньому вогні, поки масло не розтане. Додати 1 стакан молока з вершками, 1 зубчик подрібненого часнику, 1/2 чайної ложки солі і перцю. перемішати, потім повільно додати 1/2 стакана тертого сыра Пармезан. варити, періодично помішуючи віночком.

Куряче філе з пастою і болгарським перцем - фото крок 5 5. Нарізати болгарський перець соломкою. розтопити 1 столову ложку вершкового масла на середньому вогні, потім обсмажити перець близько 5-6 хвилин.

Куряче філе з пастою і болгарським перцем - фото крок 6 6. Додати нарізане куряче м'ясо і приправити сіллю і перцем. перемішати. Зменшити вогонь і залити курку з перцем вершковим соусом, перемішати і продовжувати варити.
нарізати базилік.

Куряче філе з пастою і болгарським перцем - фото крок 7 7. Викласти пасту в тарілки, потім зверху покласти курку і болгарський перець в вершковому соусі. Посипати базиліком і подавати.

Подібні рецепти

Куряче філе з солодким перцем

Куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку

Куряче філе з солодким перцем можна робити і на святковий стіл, і на рядовий вечеря. Блюдо виглядає красиво, готується легко, а головне воно легке, смачне і корисне. Рекомендую його тим, хто худне! опис приготування: Куряче філе з солодким перцем можна запанірувати не тільки в сухарях, але і д...

Куряче філе швидко і смачно

Куряче філе швидко і смачно

Для того щоб приготувати швидко і смачно куряче філе, достатньо придбати курячі грудки і яйця зі спеціями для панірування. Рекомендується для сімейної вечері або зустрічі гостей на швидку руку. опис приготування: Куряче філе готується швидко. Страву можна з успіхом застосувати для зустрічі гос...

Куряче філе по-тоскански

Куряче філе по-тоскански

Якщо хочете урізноманітнити звичні страви своєї кухні, приготуйте куряче філе по-тоскански. впевнена, що сподобається всім. Трохи пармезану і півгодини часу буде потрібно на цей кулінарний шедевр. опис приготування: Приготувати куряче філе по-тоскански можна за тридцять хвилин. Це особливо зру...

Куряче філе з арахісом

Куряче філе з арахісом

Куряче філе з арахісом — дуже просте в приготуванні блюдо домашньої кухні. Приготовлено за мотивами рецепта китайського блюда гонгбао, популярного в провінції Сичуань. смачно,! опис приготування: скажу відразу — серед інгредієнтів є кілька, бути може, не самих звичних нам інгредієнтів, які пра...

Куряче філе в клярі

Куряче філе в клярі

Куряче філе в клярі — дуже простий спосіб приготування курячого м'яса. помітила, що особливо таке блюдо подобається дітям. хоча, в принципі, і дорослим воно теж дуже подобається опис приготування: Куряче філе — дуже проста в приготуванні, дуже легка і дуже смачна штука, однак її потрібно вміти...