Рецепт Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан.
опис приготування:
Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус.
- курячих грудок без шкіри— 1 кілограм
- води— 2 L
- бульйонних кубиків— 8-10 штук
- води— 1 літр
- солі— 1 Ст. ложка
- пасти Фарфалле— 220 грам
- вершкового масла— 3 Ст. ложки
- часнику— 1 зубчик
- перцю— 1/2 чайних ложки
- вершкового масла— 1 Ст. ложка
- болгарський перець— 3 штуки(різного кольору)
- листя базиліка— 6 штук
2. Процідити бульйон і зберегти 1/2 склянки. Зберігати решту бульйону в холодильнику (до 1 тижні) або морозильнику для подальшого використання.
3. Відварити пасту у великій каструлі з 1 столовою ложкою солі протягом приблизно 11 хвилин (або відповідно до інструкції на упаковці).
4. У маленькій каструлі нагріти 1/2 чашки курячого бульйону і 3 столові ложки вершкового масла на середньому вогні, поки масло не розтане. Додати 1 стакан молока з вершками, 1 зубчик подрібненого часнику, 1/2 чайної ложки солі і перцю. перемішати, потім повільно додати 1/2 стакана тертого сыра Пармезан. варити, періодично помішуючи віночком.
5. Нарізати болгарський перець соломкою. розтопити 1 столову ложку вершкового масла на середньому вогні, потім обсмажити перець близько 5-6 хвилин.
6. Додати нарізане куряче м'ясо і приправити сіллю і перцем. перемішати. Зменшити вогонь і залити курку з перцем вершковим соусом, перемішати і продовжувати варити.
нарізати базилік.
7. Викласти пасту в тарілки, потім зверху покласти курку і болгарський перець в вершковому соусі. Посипати базиліком і подавати.
Подібні рецепти
Куряче філе з болгарським перцем в апельсиновому соку
Куряче філе з солодким перцем можна робити і на святковий стіл, і на рядовий вечеря. Блюдо виглядає красиво, готується легко, а головне воно легке, смачне і корисне. Рекомендую його тим, хто худне! опис приготування: Куряче філе з солодким перцем можна запанірувати не тільки в сухарях, але і д...
Куряче філе швидко і смачно
Для того щоб приготувати швидко і смачно куряче філе, достатньо придбати курячі грудки і яйця зі спеціями для панірування. Рекомендується для сімейної вечері або зустрічі гостей на швидку руку. опис приготування: Куряче філе готується швидко. Страву можна з успіхом застосувати для зустрічі гос...
Куряче філе по-тоскански
Якщо хочете урізноманітнити звичні страви своєї кухні, приготуйте куряче філе по-тоскански. впевнена, що сподобається всім. Трохи пармезану і півгодини часу буде потрібно на цей кулінарний шедевр. опис приготування: Приготувати куряче філе по-тоскански можна за тридцять хвилин. Це особливо зру...
Куряче філе з арахісом
Куряче філе з арахісом — дуже просте в приготуванні блюдо домашньої кухні. Приготовлено за мотивами рецепта китайського блюда гонгбао, популярного в провінції Сичуань. смачно,! опис приготування: скажу відразу — серед інгредієнтів є кілька, бути може, не самих звичних нам інгредієнтів, які пра...
Куряче філе в клярі
Куряче філе в клярі — дуже простий спосіб приготування курячого м'яса. помітила, що особливо таке блюдо подобається дітям. хоча, в принципі, і дорослим воно теж дуже подобається опис приготування: Куряче філе — дуже проста в приготуванні, дуже легка і дуже смачна штука, однак її потрібно вміти...