Рецепт Куряче філе по-тоскански
Якщо хочете урізноманітнити звичні страви своєї кухні, приготуйте куряче філе по-тоскански. впевнена, що сподобається всім. Трохи пармезану і півгодини часу буде потрібно на цей кулінарний шедевр.
опис приготування:
Приготувати куряче філе по-тоскански можна за тридцять хвилин. Це особливо зручно для нашої насиченого життя. Дуже легке і смачне блюдо відмінно підійде на святковий сімейний вечерю або звичайна вечеря зробить святковим. Середземноморські трави додадуть новий смак звичайним продуктам. Два сорти сиру наситять блюдо, а трави оттенят. Особливих рад немає, так як приготування курячого філе по-тоскански дуже просто. Успіхів і приємного апетиту!
- Курячі грудки— 600-800 грам
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- розмарин, чебрець— 1 Чайна ложка(по 1 середня лінія)
- петрушка— 1 Чайна ложка
- сіль, перець— За смаком
- моцарелла— 34 склянок
- пармезан— 12 склянок
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
Покрийте курку сумішшю оливкового масла з травами.
Обсмажте курячу грудку до золотистого кольору.
Викладіть томатний соус на курку.
Посипте курку сиром моцарелла і пармезан.
Викладіть шматочки масла на сир.
запікайте при 220 градусах поки сир не розплавиться.
Подібні рецепти
Каннеллоні з лососем
Екзотичний рецепт приготування ніжного курячого філе з смаженими бананами. опис приготування: Курячі стегенця моєму, сушимо і очищаємо від шкіри. Нарізаємо м'ясо на невеликі шматочки. Ріпчасту цибулю нарізаємо на дуже дрібні шматочки і обсмажуємо на сковороді з невеликою кількістю оливкової о...
Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...
Куряче філе в клярі
Куряче філе в клярі — дуже простий спосіб приготування курячого м'яса. помітила, що особливо таке блюдо подобається дітям. хоча, в принципі, і дорослим воно теж дуже подобається опис приготування: Куряче філе — дуже проста в приготуванні, дуже легка і дуже смачна штука, однак її потрібно вміти...
Куряче філе в медово-гірчичному соусі
Куряче філе в медово-гірчичному соусі — класичне блюдо з курки, рецепт якого є канонічним у французькій кухні. відмінне блюдо: готується в два рахунки, а виходить дуже святковим. опис приготування: Куряче філе в медово-гірчичному соусі — це осінній рецепт. І за кольорами це блюдо нагадує осінь...
Куряче філе в мультиварці
Багато хто побоюється готувати куряче філе. дійсно, трохи що не так і воно або сухе, або гумове. Я ж пропоную вам перевірений рецепт приготування найніжнішого ароматного курячого філе. опис приготування: У звичайних рецептах куряче філе тушкують. У сметані або вершках. Іноді в томатному соусі....