Рецепт Куряча паста «Альфредо»
Пропоную вашій увазі рецепт приготування курячої пасти "; Альфредо ";. Ця страва дуже швидко готується і не вимагає складних інгредієнтів, тому відмінно підійде як на обід, так і на вечерю.
опис приготування:
Паста "; Альфредо" дуже популярна серед любителів італійської кухні. Її готують різними способами, але цей - мій улюблений. Таке блюдо виглядає ефектно, і я його часто подаю на сімейному обіді чи вечері. Дуже рекомендую спробувати приготувати курячу пасту "; Альфредо" за моїм рецептом і порадувати своїх рідних і близьких.
- Макарони "; Мушлі" — 20 штук
- Курячі грудки— 2 штуки
- яйце— 2 штуки
- борошно— 2 Ст. ложки
- пармезан тертий— 200 грам
- сіль, перець— За смаком
- Масло рослинне— 4 Ст. ложки
- вершки— 1 Склянка
- часник— 3 зубчики
- петрушка— 1 пучок
- базилік— 1 пучок
- Вершкове масло— 4 Ст. ложки
2. подрібніть грудку, давши їй трохи охолонути.
3. У глибокій ємності змішайте яйця, риккоту, mocarellu, пармезан, подрібнений базилік, часник і петрушку.
4. Додайте м'ясо в сирну суміш і перемішайте.
5. Розтопити вершкове масло на сковороді і додайте борошно, після чого влийте молоко і вершки. збивайте суміш, тримаючи на вогні, до загустіння.
6. Додайте подрібнений часник, петрушку, пармезан, базилік, сіль і перець.
7. Начините кожну черепашку м'ясною начинкою і помістіть на деко поруч один з одним.
8. Полийте пасту вершковим соусом і посипте тертим сиром.
9. Випікайте пасту при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
Подібні рецепти
Локшина з тофу
Кесаділья - мексиканське блюдо швидкого приготування: коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна з начинкою. Пропоную свою варіацію кесадільі курячої. Просто і смачно! опис приготування: Кесаділья з куркою і сиром - проста мексиканська закуска швидкого приготування, що складається зі смажен...
Класична куряча піката
спис — базове італійське гаряче блюдо. Його готують повсюдно в будні дні. Являє собою тонкі шматки курячої грудки, обсмажені в паніровці, а на гарнір — спагетті. Буде дуже смачно! опис приготування: Спочатку вам слід дізнатися про те, як приготувати класичну курячу пікату. А після вже можна бу...
Копчена куряча грудка
Копчене м'ясо люблять багато. І всі знають, що воно не дуже корисно. Але можна приготувати копчені грудки в домашніх умовах, без додавання шкідливих консервантів. М'ясо вийде ніжним і ароматним. кількість порцій: 6-8 Курячі грудки— 1 кілограм Соєвий соус— 50 грам імбир сушений— 1 Чайна ложка Ба...
Куряча гомілка в майонезі
Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...
Куряча гомілка в рукаві
Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...