Рецепт Куряча гомілка в рукаві
Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку.
опис приготування:
думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приготуванні і невибаглива м'ясо, воно не вимагає довгого маринування або спеціальної обробки, навпаки, все швидко і просто. А для тих, хто любить випікати в духовці, я розповім, як зробити курячу гомілку в рукаві. Дуже зручний варіант, який однаково добре підійде і для повсякденного вечері, і для святкового столу. У цьому рецепті приготування курячої гомілки в рукаві я використовую найлегший маринад, просто додаю до курки сметану і спеції, цього цілком достатньо, щоб м'ясо вийшло соковите і ніжне. Так що якщо у вас в холодильнику якраз лежать курячі гомілки, то спробуйте їх зробити за цим рецептом, це не займе багато часу, а результат вийде відмінний.
- гомілки курячі— 8 штук
- крем— 2 Ст. ложки
- паприка мелена— 2 чайних ложки
- часник сушений— 0,5 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 2 щіпки
- сіль— За смаком
Викладаємо їх у миску, солимо і посипаємо спеціями.
Додаємо пару ложок сметани.
Потім гарненько перемішуємо все і залишаємо на півгодини маринуватися. Сметанна суміш повинна рівномірно покривати гомілки.
Після закінчення часу перекладаємо курку в форму для випікання і поміщаємо її в рукав. Або ж можна навпаки — покласти курку в рукав, а його в форму, різниці особливої немає.
Нагріваємо духовку до 180 градусів і поміщаємо в неї форму, випікаємо 40 хвилин. Подаємо готову страву гарячим з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!
Подібні рецепти
Бурятські бузи
Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки. опис приготування: Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм ...
Куряча гомілка в листковому тісті
Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово! опис приготування: Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духо...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Куряча гомілка під соусом
Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис. опис приготування: В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти в...
Куряча грудка в рукаві для запікання
Запечена в спеціальному рукаві ніжна куряча грудка чудово підходить і до будь-яких гарячих гарнірів, і салатів зі свіжих овочів. Подайте її на обід або вечерю, порадуйте себе і своїх близьких! опис приготування: Замість рукава для запікання можна використовувати харчову фольгу. Гарненько проми...