Рецепт Куряча гомілка в майонезі
Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки.
опис приготування:
Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм простим рецептом курячої гомілки в майонезі, можливо, хтось з них ще не знайомий. Таке блюдо я готую досить часто, тому що воно дуже легке, а за смаком курка виходить просто дивовижна, до речі, її можна не тільки на вечерю зробити, але і зустрічати з таким блюдом гостей. звичайно, ви можете додати що-небудь на свій розсуд, наприклад, часник або якісь спеції, я лише пропоную вам класичний рецепт курячої гомілки в майонезі. Тут мінімум інгредієнтів, так що цей економічний варіант відмінно підійде для тих, хто не встиг забігти в магазин після роботи.
- гомілки курячі— 13 штук
- майонез— 100 грам
- Перець чорний мелений— 1 Чайна ложка
- Масло рослинне— 50 мілілітрів
- сіль— За смаком
Потім ми солимо і перчимо їх з усіх боків.
Додаємо майонез і ретельно все перемішуємо. По можливості курку потрібно залишити маринуватися хоча б на пів годинки, але якщо час підтискає, то можна пропустити цей момент.
Тепер змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього гомілки.
Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку, зменшуємо вогонь до слабкого і готуємо на ньому гомілки годинку, півтора.
Гомілки виходять дуже смачні і соковиті, поєднуються з абсолютно будь-яким гарніром. Приємного апетиту всім!
Подібні рецепти
Соус для качиної грудки апельсиновий
Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...
Куряча гомілка в листковому тісті
Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово! опис приготування: Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духо...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Куряча гомілка під соусом
Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис. опис приготування: В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти в...
Карась в майонезі в духовці
Рецепт приготування карасів в майонезі дуже простий. Риба виходить ніжною і, в той же час, ситної. Поки карасі готуються в духовці, нарізаємо будь-який овочевий салат і вечеря готова. опис приготування: Дуже люблю рибу, але коли смажиш на сковорідці, всю пічку забризкав жиром, а в духовці і пр...