Рецепт Куряча гомілка в майонезі

Рецепт Куряча гомілка в майонезі
Кількість порцій: 13 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Курка тим і хороша, що для її приготування потрібно мінімум часу та інгредієнтів, і найпростіший спосіб — це замаринувати її в майонезі, так що сьогодні у нас в меню апетитні і соковиті гомілки.

опис приготування:

Я знаю, що курку може приготувати кожен, але все ж хочу поділитися з вами своїм простим рецептом курячої гомілки в майонезі, можливо, хтось з них ще не знайомий. Таке блюдо я готую досить часто, тому що воно дуже легке, а за смаком курка виходить просто дивовижна, до речі, її можна не тільки на вечерю зробити, але і зустрічати з таким блюдом гостей. звичайно, ви можете додати що-небудь на свій розсуд, наприклад, часник або якісь спеції, я лише пропоную вам класичний рецепт курячої гомілки в майонезі. Тут мінімум інгредієнтів, так що цей економічний варіант відмінно підійде для тих, хто не встиг забігти в магазин після роботи.

  • гомілки курячі— 13 штук
  • майонез— 100 грам
  • Перець чорний мелений— 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне— 50 мілілітрів
  • сіль— За смаком
Куряча гомілка в майонезі - фото крок 1 Насамперед, нам необхідно промити гомілки і висушити їх, обтерев рушником.

Куряча гомілка в майонезі - фото крок 2 Потім ми солимо і перчимо їх з усіх боків.

Куряча гомілка в майонезі - фото крок 3 Додаємо майонез і ретельно все перемішуємо. По можливості курку потрібно залишити маринуватися хоча б на пів годинки, але якщо час підтискає, то можна пропустити цей момент.

Куряча гомілка в майонезі - фото крок 4 Тепер змащуємо деко рослинним маслом і викладаємо на нього гомілки.

Куряча гомілка в майонезі - фото крок 5 Ставимо деко в розігріту до 180 градусів духовку, зменшуємо вогонь до слабкого і готуємо на ньому гомілки годинку, півтора.

Куряча гомілка в майонезі - фото крок 6 Гомілки виходять дуже смачні і соковиті, поєднуються з абсолютно будь-яким гарніром. Приємного апетиту всім!

Подібні рецепти

Куряча гомілка в рукаві

Соус для качиної грудки апельсиновий

Навіщо смажити або тушкувати гомілки, якщо є духовка, в ній страви завжди виходять смачніше і ароматні, а приготування м'яса в рукаві дозволить вам не тільки заощадити час, але і не пересушити курку. опис приготування: думаю, багато господинь зі мною погодяться, що курка — це найшвидше в приго...

Куряча гомілка в листковому тісті

Куряча гомілка в листковому тісті

Сік курячих ніжок так просочує тісто, що всередині ми отримуємо дуже смачне м'ясо, а зсередини приголомшливу хрустку скоринку. Така куряча гомілка в листковому тісті в домашніх умовах смакує чудово! опис приготування: Запікаються такі ніжки не більше 20 хвилин в розігрітій до 180 градусів духо...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Куряча гомілка під соусом

Куряча гомілка під соусом

Простий і швидкий варіант приготування курячих гомілок до вечері. Соус готується на основі сметани з часником, сиром і прованськими травами. Як приготувати — дивіться опис. опис приготування: В якості спецій в даному випадку ви можете використовувати свої найулюбленіші. Сьогодні можна знайти в...

Карась в майонезі в духовці

Карась в майонезі в духовці

Рецепт приготування карасів в майонезі дуже простий. Риба виходить ніжною і, в той же час, ситної. Поки карасі готуються в духовці, нарізаємо будь-який овочевий салат і вечеря готова. опис приготування: Дуже люблю рибу, але коли смажиш на сковорідці, всю пічку забризкав жиром, а в духовці і пр...