Рецепт Карась в майонезі в духовці
Рецепт приготування карасів в майонезі дуже простий. Риба виходить ніжною і, в той же час, ситної. Поки карасі готуються в духовці, нарізаємо будь-який овочевий салат і вечеря готова.
опис приготування:
Дуже люблю рибу, але коли смажиш на сковорідці, всю пічку забризкав жиром, а в духовці і простіше, і смачніше, і корисніше. Знаю простий рецепт приготування карасів в майонезі в духовці:
1. беру карасиків, у мене 4 штучки за кількістю осіб в моїй родині, чищу, процес. Треба сказати, що кишки відриваємо у голови, щоб не роздавити жовч, а то риба буде гіркою. виймаю зябра, гарненько мою в проточній холодній воді. Дати воді стекти.
2. Посолити і поперчити карасів потрібно зовні і всередині. На сковорідку або деко налити олії, покласти цибулю кільцями, зверху цибулі укладаємо рибу. Так риба не пристане до сковорідки. На рибку теж покладемо кільця цибулі і заллємо майонезом. В мене на 4 рибки розміром приблизно 30 сантиметрів йде 200 грам майонезу.
3. Ставимо в духовку, температура 200 градусів, час приготування 25 хвилин, потім вимкнути духовку і потримати рибу в духовці ще 5 хвилин. За цей час ріжемо помідори огірочки. Дістаємо наших красенів, прикрашаємо гілочками кропу, петрушки, часточками лимона і їмо. Карасі в майонезі в домашніх умовах виходять смачні, навіть коли охолонуть.
- риба— 4 штуки(карась)
- Цибуля— 3 штуки(Середнього розміру)
- майонез— 200 грам
- спеції— 1 За смаком(сіль, Перець чорний мелений)
1. беру карасиків, у мене 4 штучки за кількістю осіб в моїй родині, чищу, процес. Треба сказати, що кишки відриваємо у голови, щоб не роздавити жовч, а то риба буде гіркою. виймаю зябра, гарненько мою в проточній холодній воді. Дати воді стекти.
2. Посолити і поперчити карасів потрібно зовні і всередині. На сковорідку або деко налити олії, покласти цибулю кільцями, зверху цибулі укладаємо рибу. Так риба не пристане до сковорідки. На рибку теж покладемо кільця цибулі і заллємо майонезом. В мене на 4 рибки розміром приблизно 30 сантиметрів йде 200 грам майонезу.
3. Ставимо в духовку, температура 200 градусів, час приготування 25 хвилин, потім вимкнути духовку і потримати рибу в духовці ще 5 хвилин. За цей час ріжемо помідори огірочки. Дістаємо наших красенів, прикрашаємо гілочками кропу, петрушки, часточками лимона і їмо. Карасі в майонезі в домашніх умовах виходять смачні, навіть коли охолонуть.
Подібні рецепти
Варення з лісової горобини
Цей чудовий рецепт підкаже вам, як приготувати ситний і смачний вечерю швидко, не витрачаючи час на приготування гарніру. Порадуйте свою сім'ю неймовірно смачною запеченої рибкою. опис приготування: Я дуже люблю рибні страви, особливо, якщо їх готувати зі свіжої річкової рибки і цей простий ре...
Карась в духовці
Навіть саму тривіальну рибу, таку як карась, можна приготувати дуже смачно. Смажений карась мені не дуже подобається, а ось запечений карась в духовці — зовсім інша справа. ділюся рецептом. опис приготування: По суті, рецепт запеченого карася в духовці — це класика приготування цієї річкової р...
Карась в сметані в мультиварці
безсумнівно, карась — риба смачна, але є тут одне "; але" — це кістки і, щоб вони стали м'якими, рибу треба довго запікати. І знову нам на допомогу приходить мультиварка, яка впорається з цим легко. опис приготування: Цей простий рецепт карасів в сметані в мультиварці з'явився якось сам собою,...
Карась запечена з салом
Карась запечена з салом — дуже смачне і оригінальне приготування карася. Знайомтеся — покроковий рецепт з фото! опис приготування: Карась запечена з салом — це дуже смачна страва! Сало надає рибі вишуканий смак і запах! думаю, вас обов'язково вразить смакової результат! Готується карась досить...
Копчений карась
Якщо ви збираєтеся всією сім'єю або з друзями зібратися на природі і влаштувати маленьке свято, то ось вам чудовий рецепт карасів гарячого копчення на відкритому повітрі. опис приготування: Що може бути краще, ніж зібрати звий сім'єю на природі і вже тоді точно не обійтися без цього чудового р...