Рецепт Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби

Рецепт Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Це дуже древній і цікавий рецепт китайської кухні. У Китаї таке блюдо готувалося дуже давно. В ньому, як не дивно, дуже добре поєднуються м'ясо і риба. Блюдо виходить дуже смачним.

кількість порцій: 4
  • соєвий соус— 10 мілілітрів
  • Braai— 10 грам
  • перець чилі— 0,5 штуки
  • курячий бульйон— 1,5 L
  • гливи— 100 грам
  • цибуля пориста— 1 штука
  • перець чорний мелений— 0,25 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • кукурудзяний крохмаль— 34 грам
  • шеррі— 15 мілілітрів
  • білок яєчний— 1 штука
  • біла риба— 100 грам(філе)
  • свинина— 150 грам
Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби - фото крок 1 1. В першу чергу необхідно невеликими шматочками нарізати рибу і м'ясо. Потім викладаємо нарізані шматочки в блендер і перемелює до тих пір, поки шматочки риби і м'яса не перетворяться в стан однорідної маси. Тепер додаємо сюди крохмалю, яєчний білок і рисового вина (якщо рисового вина немає, сухий херес його легко замінить). Після слід поперчити і посолити. Все добре вимішуємо.

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби - фото крок 2 2. Дрібно нарізаємо цибулю порей (тільки білу його частина) і додаємо його в приготований фарш. Хвилин на тридцять поставимо все це в прохолодне місце (холодильник).

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби - фото крок 3 3. Змочуємо руки в холодній воді (так фарш не буде прилипати до рук) і скочується з готового фаршу кульки, приблизний діаметр яких десь два сантиметри.

Китайський суп з фрикадельками з м'яса і риби - фото крок 4 4. Тепер нарізаємо соломкою цибулю порей (зелену верхню його частину) і гриби. До кипіння доводимо бульйон , якщо треба посолити, то солимо. Акуратно опускаємо в нього фрикадельки, і хвилин п'ять варимо, потім додаємо цибулю і гриби. Хвилин п'ять варимо ще. Подаємо з дрібно нарізаною кінзою і перцем чилі.

Подібні рецепти

Китайський курячий суп

Вірменський лаваш з сиром в духовці

Цікавий варіант курячого супу без картоплі, але з яйцями, які в супі будуть виглядати як сир. Кукурудза і каррі додадуть супу справжній азіатський відтінок! Дійсно варто спробувати! опис приготування: Помити і розрізати уздовж морква, цибулину — навпіл, порізати селера. У каструлю з 2 л води д...

Китайський рибний суп

Китайський рибний суп

Китайський рибний суп готується з філе тріски, консервованого бамбука, сушених китайських грибів, спеціального рибного соусу (все це є в супермаркетах). Суп виходить смачний і цікавий. опис приготування: Китайський рибний суп, рецепт якого представлений нижче — шалене блюдо. Я дуже люблю смак ...

Кисло-солодкий китайський соус

Кисло-солодкий китайський соус

покажу вам, як приготувати кисло-солодкий китайський соус. Він підійде для звичайного відвареного рису, страв з риби, курки і яловичини. Основні інгредієнти — ананасовий сік, соєвий соус і кетчуп. опис приготування: В даному випадку я планувала подати кисло-солодкий соус до рису, і мені захоті...

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою

Китайський салат з мовою популярний як в Китаї, так і у нас в Росії. Смачний і швидкий в приготуванні салат сподобається не тільки любителям китайської кухні. опис приготування: Якщо відварити мову заздалегідь, то приготувати китайський салат з мовою можна буде буквально за лічені хвилини. Гот...

Китайський салат зі свининою

Китайський салат зі свининою

Дуже люблю смачні і незвичайні для нашої країни салати і страви в загальному, особливо якщо в їх приготуванні немає якихось складних процесів. розповім, як приготувати китайський салат зі свининою. опис приготування: Готову страву виходить пряним і ароматним, в ньому дуже добре поєднуються всі...