Рецепт Котлети «морські»
думаю, більшості з нас знайомий смак рибних котлет ще з дитячого садка, але спогади про них не найкращі, принаймні у мене. розповім, як приготувати котлети «Морські», ніжні і повітряні.
опис приготування:
Не дуже люблю возитися з рибою: чистити її від лушпиння і кісток. Якщо вже готую щось з риби, то намагаюся купувати рибне філе, з яким дуже мало метушні. Цього разу я використовував морський язик, але можна взяти і філе тріски (або будь-який інший білої риби). Обсмажую котлети на сковороді, але можна і запекти їх в духовці.
- Філе морського язика— 1 кілограм
- цибулина— 1 штука
- Сіль і чорний мелений перець— За смаком
- яйце— 2 штуки
- борошно— 1 Склянка
2. Ріпчаста цибуля (велику цибулину) чищу і дрібно нарізаю.
3. У миску перекладаю подрібнений морський язик і ріпчасту цибулю, за смаком додаю сіль і чорний мелений перець.
4. Вбиваю к фаршу 2 курячих яйця, все перемішую.
5. Додаю пшеничне борошно. беру навколо 1 склянки, але може знадобитися трохи більше або менше, перемішую.
6. Сковороду ставлю на вогонь, наливаю в неї трохи соняшникової олії, розігріваю. Ложкою викладаю рибний фарш.
7. Обсмажую рибні котлети з двох сторін до появи рум'яної скоринки.
8. Готові котлетки викладаю на тарілку і подаю до столу гарячими.
Подібні рецепти
Морські гребінці смажені
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...