Рецепт Красуня сходу

Рецепт Красуня сходу
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 40 хв.
Дуже смачний рецепт приготування печінки на сковороді.

опис приготування:

печінка відбиваємо (курячу не відбивати), ріжемо смужками. посипаємо крохмалем, додаємо роздавлений часник, паприка, 50-70 г. зростання. масла, сіль. Перемішуємо і маринуємо печінку хвилин 20.

В цей час готуємо соус:

Мед змішуємо з соєвим соусом, томатною пастою і заливаємо 0,5 склянки окропу. Цибулю ріжемо півкільцями.

Печінка обсмажуємо в ложці раст. масла. з усіх боків.

Додаємо цибулю і все смажимо хв. 5-7.

вливаємо соус, все перемішуємо і тушкуємо під кришкою 7-10 хв. на середньому вогні.

Подаємо з будь-яким гарніром. Дуже раджу спробувати. Смачного!


  • печінка— 1 кілограм(Будь-який)
  • Цибуля— 3 штуки
  • часник— 5-6 зубчиків
  • Крохмаль кортофельний— 2-3 Ст. ложок
  • Томатна паста— 3-4 Ст. ложок(Можно любой томатный соус)
  • мед— 2-3 Ст. ложок(Дивіться на свій смак)
  • Соєвий соус— 7-8 Ст. ложок
  • паприка— 1 За смаком(не обов'язково (для кольору))
  • сіль— 1 За смаком
  • Рослинна олія— 1 За смаком
печінка відбиваємо (курячу не відбивати), ріжемо смужками. посипаємо крохмалем, додаємо роздавлений часник, паприка, 50-70 г. зростання. масла, сіль. Перемішуємо і маринуємо печінку хвилин 20.

В цей час готуємо соус:

Мед змішуємо з соєвим соусом, томатною пастою і заливаємо 0,5 склянки окропу. Цибулю ріжемо півкільцями.

Печінка обсмажуємо в ложці раст. масла. з усіх боків.

Додаємо цибулю і все смажимо хв. 5-7.

вливаємо соус, все перемішуємо і тушкуємо під кришкою 7-10 хв. на середньому вогні.

Подаємо з будь-яким гарніром. Дуже раджу спробувати. Смачного!


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Бісквіт в хлібопічці

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...