Рецепт Котлети буряково-картопляні з бринзою
Такі котлети допоможуть урізноманітнити звичне меню, послужать відмінним варіантом вечері або стануть приємним незаяложені гарніром до м'ясного або рибного блюда.
опис приготування:
ніжні котлети, з яскравим смаком і пікантною ноткою бринзи будуть до речі на столі в будь-який час. Смачні вони і в гарячому, і в холодному вигляді.
- картопля— 600 грам
- буряк— 200 грам
- бринза— 150 грам(мягкая сербская или фета)
- цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
- яйце— 1 штука
- манна крупа— 2 Ст. ложки
- крохмаль— 2 Ст. ложки(краще кукурудзяний)
- чебрець— 1 щіпка
Картопля очистіть і відваріть в підсоленій воді. Слейте тщательно воду, а горячий картофель разомните в пюре.
В еще горячее пюре всыпьте манку, добре розмішайте. Остудите пюре до теплого состояния.
Добавьте в пюре натертую свеклу и раскрошенную брынзу. Рекомендую брать именно сербскую брынзу, она мягкая и не слишком соленая. Можно заменить брынзу фетой. Вбейте яйцо и хорошо перемешайте.
Мелко нашинкуйте половинку луковицы, добавьте в овощи. всипте крохмаль, поперчите и добавьте щепотку растертого в пальцах тимьяна.
Еще раз хорошо вымешайте массу.
Сформуйте небольшие плоские котлеты, запанировав их в муке. Я люблю панировать в кукурузной муке.
Обжарьте котлеты в небольшом количестве раскаленного масла с двух сторон.
Готовые котлеты выложите на салфетки для удаления лишнего масла.
подавайте гарячими. Можно просто со сметаной или солеными овощами. Но особенно вкусно подавать котлеты к селедке с луком.
Подібні рецепти
Kabachki єврейське
Картопля з бринзою дуже смачний, з легким свіжим смаком, який дає бринза і кріп. Це хороша закуска навіть на святковий стіл. Картопля з бринзою хороший і на пікніку і в розвантажувальні дні. опис приготування: Картопля з бринзою чергову страву, якщо у вас залишається відварну картоплю і сир і...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...