Рецепт Котлети буряково-картопляні з бринзою

Рецепт Котлети буряково-картопляні з бринзою
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 30 хв.
Такі котлети допоможуть урізноманітнити звичне меню, послужать відмінним варіантом вечері або стануть приємним незаяложені гарніром до м'ясного або рибного блюда.


опис приготування:

ніжні котлети, з яскравим смаком і пікантною ноткою бринзи будуть до речі на столі в будь-який час. Смачні вони і в гарячому, і в холодному вигляді.


  • картопля— 600 грам
  • буряк— 200 грам
  • бринза— 150 грам(мягкая сербская или фета)
  • цибуля ріпчаста— 1/2 штуки
  • яйце— 1 штука
  • манна крупа— 2 Ст. ложки
  • крохмаль— 2 Ст. ложки(краще кукурудзяний)
  • чебрець— 1 щіпка
Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 1 Свеклу отварите на пару или запеките. остудіть, очистіть і натріть на середній терці.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 2 Картопля очистіть і відваріть в підсоленій воді. Слейте тщательно воду, а горячий картофель разомните в пюре.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 3 В еще горячее пюре всыпьте манку, добре розмішайте. Остудите пюре до теплого состояния.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 4 Добавьте в пюре натертую свеклу и раскрошенную брынзу. Рекомендую брать именно сербскую брынзу, она мягкая и не слишком соленая. Можно заменить брынзу фетой. Вбейте яйцо и хорошо перемешайте.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 5 Мелко нашинкуйте половинку луковицы, добавьте в овощи. всипте крохмаль, поперчите и добавьте щепотку растертого в пальцах тимьяна.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 6 Еще раз хорошо вымешайте массу.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 7 Сформуйте небольшие плоские котлеты, запанировав их в муке. Я люблю панировать в кукурузной муке.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 8 Обжарьте котлеты в небольшом количестве раскаленного масла с двух сторон.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 9 Готовые котлеты выложите на салфетки для удаления лишнего масла.

Котлети буряково-картопляні з бринзою - фото крок 10 подавайте гарячими. Можно просто со сметаной или солеными овощами. Но особенно вкусно подавать котлеты к селедке с луком.

Подібні рецепти

Картопля з бринзою

Kabachki єврейське

Картопля з бринзою дуже смачний, з легким свіжим смаком, який дає бринза і кріп. Це хороша закуска навіть на святковий стіл. Картопля з бринзою хороший і на пікніку і в розвантажувальні дні. опис приготування: Картопля з бринзою чергову страву, якщо у вас залишається відварну картоплю і сир і...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...