Рецепт Полуничний торт-желе

Рецепт Полуничний торт-желе
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 4 г. 0 хв.
Полуничний торт-желе обов'язково обрадує вас і вашу родину. Торт виходить не дуже калорійним, так як в начинку не йде крем, зате дуже барвистим, смачним і корисним.

опис приготування:

Полуничний торт-желе готується досить легко. Для його приготування знадобиться не так багато компонентів. яйця, мука, цукор, ванілін, 2 склянки полуниці, полуничне желе і ванілін. Насправді для такого торта можна використовувати як свіжу полуницю, так і консервовану. Якщо у вас удома водиться полуничне варення, то його буде цілком достатньо. Стакан сиропу піде в начинку, а ягоди з баночки для прикраси. Виходить все одно смачно.

Бажаю удачі!


  • яйця— 3 штуки
  • борошно— 1 Склянка
  • цукор— 1 Склянка(+ пару ст. ложок для начинки)
  • ванілін— — Щепоток
  • Рослинна олія— — За смаком
  • йогурт— 500 грам
  • полуничний сироп— 0,5-1 склянки(либо стакан свежей клубники)
  • желатин— 2 Ст. ложки
  • Полуниця— 1 Склянка(свіжа або консервована)
  • полуниця желе— 1 штука(пакетик)
Полуничний торт-желе - фото крок 1 В глубокой миске взбить яйца с сахаром и добавить муку, просеянную с ванилином. Хорошенько перемешать и когда тесто будет готово перелить его в смазанную маслом разъемную форму и отправить выпекаться в духовку до готовности. Затем пышку остудить.

Полуничний торт-желе - фото крок 2 Йогурт взбить с сахаром. Клубнику размолоть при помощи блендера и добавить к йогурту. Попутно желатин замочить в воде, нагріти його, остудить и влить в йогурт. Все добре перемішати, добавить немного ванилина и отправить в холодильник немного остудить.

Полуничний торт-желе - фото крок 3 Після того, как йогуртовая начинка слегка застыла, вылить ее на пышку и снова отправить в холодильник. Пока начинка застывает в холодильнике, приготовить клубничное желе по инструкции и остудить до комнатной температуры. після того, как начинка на пышке хорошенько застынет, сверху выложить целые ягоды клубники.

Полуничний торт-желе - фото крок 4 Далее вылить слой желе.

Полуничний торт-желе - фото крок 5 Оставить немного торт постоять, а затем убрать его в холодильник, до застывания желе. Готово!

Подібні рецепти

Полуничний желейний торт

Курка з цибулею в духовці

Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати полуничний желейний торт. Цей десерт по-справжньому літній, в міру солодкий, з легкою кислинкою і звичайно ж, прохолодний. Що ще потрібно в літню спеку? опис приготування: Полуничний желейний торт - це ідеальний варіант десерту для будь-якого с...

Полуничний торт з шоколадним кремом і глазур'ю

Полуничний торт з шоколадним кремом і глазур'ю

Рецепт приготування двошарового торта з начинкою з полуниці, шоколадним кремом і глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і полуничного екстракту. опис приготування: Цей торт стане відмінним десертом на День Святого Валентина. Прикрасьте його, як вам підказує ваша фантазія. Замість полуничн...

Полуничний торт з вершками

Полуничний торт з вершками

Рецепт приготування чотиришарового торта з полуницею і збитими вершками. У приготуванні цього торта замість вершкового масла використовується рослинне. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1 Чайна ложка холодна вода— 3/4  склянки цедра лимона— 1 Чайна ложка ванільний екстракт— ...

Полуничний торт

Полуничний торт

Рецепт полуничний торт — приготування пісочного торта з полуницею, ваніллю і вершкової глазур'ю. опис приготування: Цей соковитий полуничний торт порадує вас своїм неперевершеним смаком. для торта:борошна— 1/2-1 склянки кукурудзяного крохмалю— 3 Ст. ложки солі— 1/2 чайних ложки харчової соди...

Полуничний коктейль з базиліком

Полуничний коктейль з базиліком

Шукаєте незвичайний і ефектний коктейль для пам'ятної вечірки? Цей рецепт як раз те, що потрібно, щоб створити потрібний настрій і зануритися в атмосферу свята, яка запам'ятається надовго. кількість порцій: 1 ягоди полуниці— 3 штуки лимон— 4 часточки базилік— 3 штуки(листочки базиліку) цукровий...