Рецепт Полуничний торт
Рецепт полуничний торт — приготування пісочного торта з полуницею, ваніллю і вершкової глазур'ю.
опис приготування:
Цей соковитий полуничний торт порадує вас своїм неперевершеним смаком.
- для торта:борошна— 1/2-1 склянки
- кукурудзяного крохмалю— 3 Ст. ложки
- солі— 1/2 чайних ложки
- харчової соди— 1 Чайна ложка
- вершкового масла— 9 Ст. ложок
- цукру— 1 Склянка
- яйця— 3 штуки
- сметани— 1/2 склянки
- ванілі— 1 Чайна ложка
- для глазурі: вершкового сиру— 220 грам
- палички несолоного масла— 2 штуки
- цукрової пудри— 220-450 грам
- ванілі— 1 Чайна ложка
- полуниці— 450 грам
2. Додати просіяні сухі компоненти і збити міксером на низькій швидкості.
3. Вилити тісто в змащену маслом і посипану борошном форму для кексу і розрівняти. Тісто не повинно заповнити форму більш ніж наполовину.
4. Випікати при температурі 175 градусів протягом 45 — 50 хвилин. Прибрати з духовки дати повністю охолонути на стійці.
5. Розрізати полуницю навпіл. Помістити в миску і посипати 3 столовими ложками цукру. Перемішати і залишити на 30 хвилин.
6. через 30 хвилин зробити пюре з половини полуниці виделкою, додавши ще 1 столову ложку цукру. Решта половинки полуниці посипати 1 столовою ложкою цукру і дати постояти протягом ще 30 хвилин.
7. зробити глазур: змішати вершковий сир, 2 палички масла, просіяне цукрову пудру, ваніль і дрібку солі в мисці.
8. Розрізати торт навпіл посередині. Викласти полуничне пюре рівномірно на кожну половину (на розрізану сторону). Покласти половинки торта в морозильну камеру на 5 хвилин.
8. Розрізати торт навпіл посередині. Викласти полуничне пюре рівномірно на кожну половину (на розрізану сторону). Покласти половинки торта в морозильну камеру на 5 хвилин.
9. Змастити нижній корж приблизно 1 / 3 глазурі. Потім покласти зверху другий корж і змастити половиною залишилася глазурі. Частину, що залишилася 1 / 3 глазурі рівномірно розподілити по боках торта.
10. Охолодити торт в холодильнику, прикрасити половинками полуниці, розрізати і подавати.
Подібні рецепти
Полуничний торт без випічки
Сьогодні поділюся з вами рецептом, як приготувати полуничний желейний торт. Цей десерт по-справжньому літній, в міру солодкий, з легкою кислинкою і звичайно ж, прохолодний. Що ще потрібно в літню спеку? опис приготування: Полуничний желейний торт - це ідеальний варіант десерту для будь-якого с...
Полуничний торт з шоколадним кремом і глазур'ю
Рецепт приготування двошарового торта з начинкою з полуниці, шоколадним кремом і глазур'ю з вершкового масла, цукрової пудри і полуничного екстракту. опис приготування: Цей торт стане відмінним десертом на День Святого Валентина. Прикрасьте його, як вам підказує ваша фантазія. Замість полуничн...
Полуничний торт з вершками
Рецепт приготування чотиришарового торта з полуницею і збитими вершками. У приготуванні цього торта замість вершкового масла використовується рослинне. кількість порцій: 10-12 розпушувач— 1 Ст. ложка сіль— 1 Чайна ложка холодна вода— 3/4 склянки цедра лимона— 1 Чайна ложка ванільний екстракт— ...
Полуничний торт-желе
Полуничний торт-желе обов'язково обрадує вас і вашу родину. Торт виходить не дуже калорійним, так як в начинку не йде крем, зате дуже барвистим, смачним і корисним. опис приготування: Полуничний торт-желе готується досить легко. Для його приготування знадобиться не так багато компонентів. яйця...
Полуничний коктейль з базиліком
Шукаєте незвичайний і ефектний коктейль для пам'ятної вечірки? Цей рецепт як раз те, що потрібно, щоб створити потрібний настрій і зануритися в атмосферу свята, яка запам'ятається надовго. кількість порцій: 1 ягоди полуниці— 3 штуки лимон— 4 часточки базилік— 3 штуки(листочки базиліку) цукровий...