Рецепт Курка по-флорентійський

Рецепт Курка по-флорентійський
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Відправитися в гастрономічне подорож по Тоскані може кожен, не виходячи зі свого будинку. Усе, що знадобиться — кілька нескладних інгредієнтів і цей рецепт курки по-флорентійський.

опис приготування:

По суті, рецепт курки по-флорентійський — це чудовий спосіб приготування курячих грудок. Простий і геніальний, як і всі італійське. Беремо безпосередньо грудки, деякі спеції — і отримуємо на виході дивно соковиті, просочені смаком і ароматом шматочки курячого м'яса. Відваріть до них який-небудь гарнір — і смачний обід або вечерю забезпечений. Смачного!

  • Курячі грудки— 4-6 штук
  • Оливкова олія— За смаком
  • часник— 6-8 зубчиків
  • Свіжий розмарин— 2 Ст. ложки
  • Чорний перець— За смаком(грубого помелу)
  • Морська сіль— За смаком
  • Бальзамічний оцет— За смаком
Курка по-флорентійський - фото крок 1 Відбиваємо курячі грудки.

Курка по-флорентійський - фото крок 2 подрібнюємо розмарин.

Курка по-флорентійський - фото крок 3 Дно сковороди повинне бути повністю покрито оливковою олією. Розігріваємо на середньому вогні.

Курка по-флорентійський - фото крок 4 Викладаємо відбивні на розігріту сковороду, приправляем сіллю і перцем за смаком. обсмажуємо м'ясо, поки воно не побіліє.

Курка по-флорентійський - фото крок 5 Приправляємо подрібненим розмарином і часником. Обсмажуємо і заправляємо з обох сторін.

Курка по-флорентійський - фото крок 6 Поливаємо бальзамічним оцтом (1/3 від гуртки ), зменшуємо вогонь до мінімуму і доводимо до повної готовності, перевертаючи час від часу.

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...