Рецепт Крем з рікотти

Рецепт Крем з рікотти
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 15 хв.
Крем з рікотти може послужити прекрасним наповнювачем різних солодких страв, або стати самостійним десертом.

опис приготування:

Крем з рікотти дуже популярний серед італійців. Цей крем вони додають в начинку різних тортів і десертів. наприклад, знамениті сицилійські тістечка каннолі найчастіше наповнюються саме рикоттой. Серед всіх сортів вершкового сиру (таких як, наприклад, Філадельфія і маскарпоне) rikotta — самий низькокалорійний і недорогий сир. В принципі, крем з рікотти з даного рецептом можна подавати як окремий десерт, добре поєднується з кавою.

  • сир Рікотта— 1 штука(упаковка ~ 450 грам)
  • Цукор або цукрову пудру— 2-4 Ст. ложок(на ваш смак)
  • обкладинка— 1/2 — 1 чайних ложки
  • тертий шоколад— — За смаком(не обов'язково)
Крем з рікотти - фото крок 1 Сир викладаємо в миску, в якій будемо готувати крем.

Крем з рікотти - фото крок 2 До сиру за смаком додаємо цукрову пудру або цукор. Якщо ви додаєте цукор, то крем доведеться довше перемішувати, щоб цукор повністю розчинився в ньому.

Крем з рікотти - фото крок 3 Через цукру сир злегка розплавиться і стане рідким і по консистенції схожим на крем.

Крем з рікотти - фото крок 4 Потім в сир додаємо корицю. УВАГА! кориця обов'язкове, без неї рикотта ніколи не перетвориться в крем.

Крем з рікотти - фото крок 5 Далі в крем з рікотти можна додати натертий шоколад. Але це вже не обов'язково.

Крем з рікотти - фото крок 6 Все добре перемішати і крем готовий. Зберігати в холодильнику крем з рікотти більше доби не рекомендується. Смачного!

Подібні рецепти

Класичний крем-брюле

Крем з рікотти для капкейков

Незважаючи на прості інгредієнти — це дуже елегантний і благородний десерт. Можна приготувати за день до приходу гостей і зберігати в холодильнику, тільки перед подачею зробити карамельну корочку. опис приготування: чудове, чудове класичне крем-брюле! Подавати його потрібно виключно охолоджени...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта зі сметани

Крем для бісквіта з сметани за цим рецептом — це неймовірно смачний і солодкий крем, який ми готуємо з вареного згущеного молока і сметани. Готується дуже просто за допомогою міксера. пробуємо? опис приготування: Готується крем неймовірно просто і швидко. Для приготування такого крему нам потр...

Кавовий крем для торта

Кавовий крем для торта

Багато хто любить випічку з кавовим смаком. Я вам покажу, як приготувати кавовий крем для торта. Найкраще він підходить для просочення пишних бісквітних коржів. Ароматний і ніжний крем вийде. опис приготування: відомо, що кава прекрасно поєднується з корицею. Тому, якщо ви вирішили зробити сві...