Рецепт Кунг Массаман
Якщо ви любите незвичайні поєднання смаків, тоді ця перлина тайської кухні вам обов'язково сподобається. Хочете спробувати щось нове? Ось рецепт приготування Кунг Массаман з м'ясом і картоплею.
опис приготування:
Хочу звернути вашу увагу на те, що в рецепті приготування Кунг Массаман можна використовувати куряче філе або яловичину, наприклад, що вам більше до душі.
1. Для початку в каструлю налийте кокосове молоко, викладіть в нього нарізане невеликими шматочками м'ясо. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму, млоїте м'ясо від 1 до 1.5 годин, поки воно не стане м'яким.
2. На сковороді або в сотейнику доведіть до кипіння вершки. Викладіть туди пасту каррі, все як слід перемішайте. Гасіть на повільному вогні близько 10 хвилин, поки соус не стане повністю однорідним.
3. Акуратно дістаньте з молока м'ясо, перекладіть його на сковороду. Перемішайте як слід.
4. М'ясо з пастою відправте в каструлю з молоком.
5. додайте цукор, сок тамаринда, рибний соус і сіль.
6. Очистіть і наріжте середніми шматочками картоплю і цибулю. Покладіть в каструлю і на середньому вогні млоїте близько 15 хвилин, поки картопля не стане м'яким.
7. Додайте в каструлю арахіс, потримайте на вогні ще хвилин 5.
От і все, Кунг Массаман в домашніх умовах можна подавати до столу. дуже ситно, апетитно, пряні і неймовірно смачний. Смачного!
- кокосові вершки— 1 Склянка
- паста каррі— 4 Ст. ложки
- м'ясо— 300 грам
- Картопля— 500 грам
- Кокосове молоко— 1 літр
- пальмовий цукор— 80 грам
- Сік тамаринда— 4 Ст. ложки
- рибний соус— 2.5 Ст. ложки
- сіль— 1 Ст. ложка
- цибулина— 1 штука
- смажений арахіс— 100 грам
1. Для початку в каструлю налийте кокосове молоко, викладіть в нього нарізане невеликими шматочками м'ясо. Після закипання приберіть вогонь до мінімуму, млоїте м'ясо від 1 до 1.5 годин, поки воно не стане м'яким.
2. На сковороді або в сотейнику доведіть до кипіння вершки. Викладіть туди пасту каррі, все як слід перемішайте. Гасіть на повільному вогні близько 10 хвилин, поки соус не стане повністю однорідним.
3. Акуратно дістаньте з молока м'ясо, перекладіть його на сковороду. Перемішайте як слід.
4. М'ясо з пастою відправте в каструлю з молоком.
5. додайте цукор, сок тамаринда, рибний соус і сіль.
6. Очистіть і наріжте середніми шматочками картоплю і цибулю. Покладіть в каструлю і на середньому вогні млоїте близько 15 хвилин, поки картопля не стане м'яким.
7. Додайте в каструлю арахіс, потримайте на вогні ще хвилин 5.
От і все, Кунг Массаман в домашніх умовах можна подавати до столу. дуже ситно, апетитно, пряні і неймовірно смачний. Смачного!
Подібні рецепти
Кунг Кео Ван
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...