Рецепт Ковбаски з пюре і підливою
Рецепт приготування другої страви з ковбасок з пюре під смачною підливою. осінні рецепти.
опис приготування:
1.Почистити і відварити картоплю в киплячій підсоленій воді (приблизно 12-15 хвилин) до розм'якшення. Злити воду, залишивши картопля в каструлі, додати сметану, 1 столову ложку гірчиці і 120 г вершкового масла. Розчавити і змішати картоплю до отримання однорідної маси. Посипати дрібно нарізаною зеленою цибулькою. Накрити кришкою і тримати в теплі.
2. Між іншим, нагріти оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Насадити ковбаски на шампури. Обсмажувати протягом 6-8 хвилин до золотистої скоринки. Перекласти сосиски на деко, нагріти духовку до 160C.
3. Обсмажити цибулю-шалот в 1 ст. L. масла порядку 5 хвилин до м'якості. Додати столову ложку борошна, помішувати протягом 30 секунд, потім влити вино і м'ясний бульйон. Довести до кипіння, потім варити на середньому-слабкому вогні 10 хвилин до загустіння. Додати залишки гірчиці і масла. Готові ковбаски подавати з картопляним пюре з підливою і прикрасити петрушкою.
- картопля— 1,5 кілограма
- крем— 60 мілілітрів
- дижонская гірчиця— 2 Ст. ложки
- вершкове масло— 150 грам
- пучок зеленого лука— 4 штуки
- оливкова олія— 1 Ст. ложка
- мука— 1 Ст. ложка
- свинячі ковбаски— 12 штук
- Luk-salotų— 1 штука
- червоне вино— 1/2 склянки
- м'ясний бульйон— 375 мілілітрів
- пучок петрушки— 1 штука
2. Між іншим, нагріти оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Насадити ковбаски на шампури. Обсмажувати протягом 6-8 хвилин до золотистої скоринки. Перекласти сосиски на деко, нагріти духовку до 160C.
3. Обсмажити цибулю-шалот в 1 ст. L. масла порядку 5 хвилин до м'якості. Додати столову ложку борошна, помішувати протягом 30 секунд, потім влити вино і м'ясний бульйон. Довести до кипіння, потім варити на середньому-слабкому вогні 10 хвилин до загустіння. Додати залишки гірчиці і масла. Готові ковбаски подавати з картопляним пюре з підливою і прикрасити петрушкою.
Подібні рецепти
Салат з маленьких перчиком
Багато хто з нас любить ковбасу - смачно, ситно. Мій рецепт допоможе замінити на час посту традиційну ковбасу на ковбаски з сої. За смаком вони не поступаються традиційної ковбасі. Спробуйте самі. опис приготування: Як приготувати ковбаски з сої? 1. Для приготування пісних ковбасок з сої споча...
Ковбаски на сковороді
Ковбаски на сковороді з даного рецептом — це супер блюдо, яке до вподоби доведеться багатьом. яловичі ковбаски, макаронні вироби, квасоля і трохи сиру і кулінарний шедевр готовий! опис приготування: Ковбаски на сковороді — дуже простий і швидкий варіант ситного обіду або вечері на велику компа...
Ковбаски мисливські з грибами
Рецепт приготування гарної закуски до пива, або просто, відмінне гаряче блюдо з мисливських ковбасок і грибів. кількість порцій: 8 мисливських ковбасок— 1 кілограм свинячого сала— 75 грам сушених білих грибів— 150 грам червона цибулина— 1 штука звичайна цибулина— 1 штука картоплі— 500 грам яблу...
Копчені ковбаски
Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить. опис приготування: А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только...
Ковбаски з болгарським перцем і помідорами
Рецепт італійські ковбаски — приготування смачних італійських ковбасок з болгарським перцем, помідорами, цибулею і петрушкою. опис приготування: Очистити ковбаски і нарізати скибочками. Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати ковбаски, готувати, часто помішуючи, до коричневого коль...