Рецепт Ковбаски з пюре і підливою

Рецепт Ковбаски з пюре і підливою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування другої страви з ковбасок з пюре під смачною підливою. осінні рецепти.

опис приготування:

1.Почистити і відварити картоплю в киплячій підсоленій воді (приблизно 12-15 хвилин) до розм'якшення. Злити воду, залишивши картопля в каструлі, додати сметану, 1 столову ложку гірчиці і 120 г вершкового масла. Розчавити і змішати картоплю до отримання однорідної маси. Посипати дрібно нарізаною зеленою цибулькою. Накрити кришкою і тримати в теплі.

2. Між іншим, нагріти оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Насадити ковбаски на шампури. Обсмажувати протягом 6-8 хвилин до золотистої скоринки. Перекласти сосиски на деко, нагріти духовку до 160C.

3. Обсмажити цибулю-шалот в 1 ст. L. масла порядку 5 хвилин до м'якості. Додати столову ложку борошна, помішувати протягом 30 секунд, потім влити вино і м'ясний бульйон. Довести до кипіння, потім варити на середньому-слабкому вогні 10 хвилин до загустіння. Додати залишки гірчиці і масла. Готові ковбаски подавати з картопляним пюре з підливою і прикрасити петрушкою.


  • картопля— 1,5 кілограма
  • крем— 60 мілілітрів
  • дижонская гірчиця— 2 Ст. ложки
  • вершкове масло— 150 грам
  • пучок зеленого лука— 4 штуки
  • оливкова олія— 1 Ст. ложка
  • мука— 1 Ст. ложка
  • свинячі ковбаски— 12 штук
  • Luk-salotų— 1 штука
  • червоне вино— 1/2 склянки
  • м'ясний бульйон— 375 мілілітрів
  • пучок петрушки— 1 штука
1.Почистити і відварити картоплю в киплячій підсоленій воді (приблизно 12-15 хвилин) до розм'якшення. Злити воду, залишивши картопля в каструлі, додати сметану, 1 столову ложку гірчиці і 120 г вершкового масла. Розчавити і змішати картоплю до отримання однорідної маси. Посипати дрібно нарізаною зеленою цибулькою. Накрити кришкою і тримати в теплі.

2. Між іншим, нагріти оливкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Насадити ковбаски на шампури. Обсмажувати протягом 6-8 хвилин до золотистої скоринки. Перекласти сосиски на деко, нагріти духовку до 160C.

3. Обсмажити цибулю-шалот в 1 ст. L. масла порядку 5 хвилин до м'якості. Додати столову ложку борошна, помішувати протягом 30 секунд, потім влити вино і м'ясний бульйон. Довести до кипіння, потім варити на середньому-слабкому вогні 10 хвилин до загустіння. Додати залишки гірчиці і масла. Готові ковбаски подавати з картопляним пюре з підливою і прикрасити петрушкою.


Подібні рецепти

Ковбаски з соєвого фаршу

Салат з маленьких перчиком

Багато хто з нас любить ковбасу - смачно, ситно. Мій рецепт допоможе замінити на час посту традиційну ковбасу на ковбаски з сої. За смаком вони не поступаються традиційної ковбасі. Спробуйте самі. опис приготування: Як приготувати ковбаски з сої? 1. Для приготування пісних ковбасок з сої споча...

Ковбаски на сковороді

Ковбаски на сковороді

Ковбаски на сковороді з даного рецептом — це супер блюдо, яке до вподоби доведеться багатьом. яловичі ковбаски, макаронні вироби, квасоля і трохи сиру і кулінарний шедевр готовий! опис приготування: Ковбаски на сковороді — дуже простий і швидкий варіант ситного обіду або вечері на велику компа...

Ковбаски мисливські з грибами

Ковбаски мисливські з грибами

Рецепт приготування гарної закуски до пива, або просто, відмінне гаряче блюдо з мисливських ковбасок і грибів. кількість порцій: 8 мисливських ковбасок— 1 кілограм свинячого сала— 75 грам сушених білих грибів— 150 грам червона цибулина— 1 штука звичайна цибулина— 1 штука картоплі— 500 грам яблу...

Копчені ковбаски

Копчені ковбаски

Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить. опис приготування: А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только...

Ковбаски з болгарським перцем і помідорами

Ковбаски з болгарським перцем і помідорами

Рецепт італійські ковбаски — приготування смачних італійських ковбасок з болгарським перцем, помідорами, цибулею і петрушкою. опис приготування: Очистити ковбаски і нарізати скибочками. Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати ковбаски, готувати, часто помішуючи, до коричневого коль...