Рецепт Копчені ковбаски

Рецепт Копчені ковбаски
Кількість порцій: 25-30 Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить.

опис приготування:

А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только без коптильни вам никак не обойтись. И запаситесь временем! Но зато колбасы получится много. А потом вы даже не захотите покупать магазинные мясные изделия, так как домашние получатся очень вкусными, да ещё и натуральными.

  • Свинина— 7 кілограм
  • яловичина— 3 кілограма
  • сіль— 8 Ст. ложок
  • Чорний мелений перець— 2 Ст. ложки
  • Червоний мелений перець— 2 Ст. ложки
  • цукор— 4 Ст. ложки
  • базилік сухий— 2 Ст. ложки
  • насіння гірчиці— 2 Ст. ложки
  • майоран сухий— 2 Ст. ложки
  • чебрець сухий— 1 Ст. ложка
  • часник— 1 штука
  • Коров'ячі кишки— 1 штука
  • пиво світле— 800 мілілітрів
копчені ковбаски - фото крок 1 Свинину пропустите через мясорубку с сеткой в 17 мм., а говядину — в 4 мм. змішайте фарш.

копчені ковбаски - фото крок 2 Все приправы, сіль, перец и измельчённый чеснок смешайте с пивом. Залейте им фарш. Залиште його в холодильнику на 12 годин.

копчені ковбаски - фото крок 3 Спустя это время наденьте кишку на трубку мясорубки и сформируйте колбаски из фарша длиной в 20-25 см.

копчені ковбаски - фото крок 4 Уложите колбаски в большую кастрюлю. Залийте їх водою. Донесіть до 60 градусів, сохраните эту температуру. Готовьте в таком состоянии в течение одного часа.

копчені ковбаски - фото крок 5 После этого слейте воду и промойте колбасу холодной водой. Развесьте её в коптильне на 24 годину. Лучше сделайте холодное копчение.

копчені ковбаски - фото крок 6 Затем проветрите колбаски в сухом помещение в течение суток. приємною дегустації!

Подібні рецепти

Копчені ковбаски з сиром

Свиняча відбивна в спеціях

Дуже смачно і просто готувати! опис приготування: Ковбаски надрізати уздовж гострим ножем. Сир нарізати брусочками. У розріз ковбаски вкласти брусочки сиру, на сир гілочки зелені. Обернути ковбаски тонкою смужкою бекону. Обсмажити до розплавлення сиру. Обсмажувати ковбаски можна на сковороді-...

Ковбаски з соєвого фаршу

Ковбаски з соєвого фаршу

Багато хто з нас любить ковбасу - смачно, ситно. Мій рецепт допоможе замінити на час посту традиційну ковбасу на ковбаски з сої. За смаком вони не поступаються традиційної ковбасі. Спробуйте самі. опис приготування: Як приготувати ковбаски з сої? 1. Для приготування пісних ковбасок з сої споча...

Ковбаски на сковороді

Ковбаски на сковороді

Ковбаски на сковороді з даного рецептом — це супер блюдо, яке до вподоби доведеться багатьом. яловичі ковбаски, макаронні вироби, квасоля і трохи сиру і кулінарний шедевр готовий! опис приготування: Ковбаски на сковороді — дуже простий і швидкий варіант ситного обіду або вечері на велику компа...

Ковбаски мисливські з грибами

Ковбаски мисливські з грибами

Рецепт приготування гарної закуски до пива, або просто, відмінне гаряче блюдо з мисливських ковбасок і грибів. кількість порцій: 8 мисливських ковбасок— 1 кілограм свинячого сала— 75 грам сушених білих грибів— 150 грам червона цибулина— 1 штука звичайна цибулина— 1 штука картоплі— 500 грам яблу...

Копчені курячі грудки

Копчені курячі грудки

Рецепт приготування копчених курячих грудок. Відмінний рецепт для отримання копчених курячих грудок в домашніх умовах. опис приготування: У приготуванні копчених курячих грудок використовують мелену корицю, оливкова олія, морську сіль, імбир і соєвий соус. Виходить ароматне і смачне блюдо. Ч...