Рецепт Ковбаски з соєвого фаршу
Багато хто з нас любить ковбасу - смачно, ситно. Мій рецепт допоможе замінити на час посту традиційну ковбасу на ковбаски з сої. За смаком вони не поступаються традиційної ковбасі. Спробуйте самі.
опис приготування:
Як приготувати ковбаски з сої?
1. Для приготування пісних ковбасок з сої спочатку розмочити соєвий фарш. Я просто опускаю його в невелику миску з водою в пропорціях, зазначених на упаковці соєвого м'яса.
2. Чистий цибулю і Chesnok.
3. Потім фарш з цибулею, часником і м'якоттю батона пропустіть через м'ясорубку.
4. У готовий фарш вбийте яйце, посоліть і поперчіть його на смак, добре перемішайте.
5. З отримав фаршу сформуйте ковбаски.
6. Приготуйте миску з борошном. Обваляйте соєві ковбаски в борошні.
7. Поставте сковороду на вогонь, влийте в неї рослинного масла і включіть середньо-високий вогонь. Обсмажте ковбаски на рослинному маслі з усіх боків.
8. Обсмажені ковбаски викладіть в каструлю, залийте сумішшю кетчупу і сметани і запечіть в духовці при температурі 180 градусів протягом декількох хвилин.
Готові ковбаски можна подавати на стіл зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!
- соєвий фарш— 600 грам
- часник— 1 зубчик
- м'якоть батона— 100 грам
- Цибуля— 1 штука
- Масло рослинне— 2 Ст. ложки
- яйце— 1 штука
- крем— 50 грам
- кетчуп— 50 грам
- борошно— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
1. Для приготування пісних ковбасок з сої спочатку розмочити соєвий фарш. Я просто опускаю його в невелику миску з водою в пропорціях, зазначених на упаковці соєвого м'яса.
2. Чистий цибулю і Chesnok.
3. Потім фарш з цибулею, часником і м'якоттю батона пропустіть через м'ясорубку.
4. У готовий фарш вбийте яйце, посоліть і поперчіть його на смак, добре перемішайте.
5. З отримав фаршу сформуйте ковбаски.
6. Приготуйте миску з борошном. Обваляйте соєві ковбаски в борошні.
7. Поставте сковороду на вогонь, влийте в неї рослинного масла і включіть середньо-високий вогонь. Обсмажте ковбаски на рослинному маслі з усіх боків.
8. Обсмажені ковбаски викладіть в каструлю, залийте сумішшю кетчупу і сметани і запечіть в духовці при температурі 180 градусів протягом декількох хвилин.
Готові ковбаски можна подавати на стіл зі свіжими овочами та зеленню. Смачного!
Подібні рецепти
Кошики з лаваша з салатом
Цікавий рецепт котлет, який відмінно підійде вегетаріанцям, так як не містить м'яса. Подається з зеленим салатом, який додасть пікантність блюду. Спробуйте, вам напевно сподобається. опис приготування: Як приготувати котлети з соєвого фаршу? 1. Для приготування соєвого фаршу візьміть соєве м'я...
Ковбаски на сковороді
Ковбаски на сковороді з даного рецептом — це супер блюдо, яке до вподоби доведеться багатьом. яловичі ковбаски, макаронні вироби, квасоля і трохи сиру і кулінарний шедевр готовий! опис приготування: Ковбаски на сковороді — дуже простий і швидкий варіант ситного обіду або вечері на велику компа...
Ковбаски мисливські з грибами
Рецепт приготування гарної закуски до пива, або просто, відмінне гаряче блюдо з мисливських ковбасок і грибів. кількість порцій: 8 мисливських ковбасок— 1 кілограм свинячого сала— 75 грам сушених білих грибів— 150 грам червона цибулина— 1 штука звичайна цибулина— 1 штука картоплі— 500 грам яблу...
Копчені ковбаски
Хотя я и не любитель пива, но зато обожаю закуски и блюда к этому алкогольному напитку. А некоторые сильно полюбились всей нашей семье. Например — копченые колбаски, которые я стала часто готовить. опис приготування: А саме: я описала в своєму рецепті, как приготовить копченые колбаски. Только...
Ковбаски з болгарським перцем і помідорами
Рецепт італійські ковбаски — приготування смачних італійських ковбасок з болгарським перцем, помідорами, цибулею і петрушкою. опис приготування: Очистити ковбаски і нарізати скибочками. Нагріти велику каструлю на середньому вогні. Додати ковбаски, готувати, часто помішуючи, до коричневого коль...