Рецепт Журавлинний-грушевий хрусткий десерт

Рецепт Журавлинний-грушевий хрусткий десерт
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Рецепт приготування десерту з вівсяних пластівців з грушами, журавлиною і корицею.

опис приготування:

Розігріти духовку до 200 градусів. Очистити і нарізати груші на скибочки для отримання 6 чашок. У великій мисці перемішати груші з 1 столовою ложкою лимонного соку. Додати 1 1 / 2 склянки журавлини і 1 / 3 склянки цукру, добре перемішати.

Щоб приготувати хрусткі вівсяні пластівці, в кухонному комбайні змішати 1 / 2 склянки борошна з 1 / 2 чашки охолодженого масла. Додати 1 / 4 склянки світло-коричневого цукру, 1 / 4 чайної ложки кориці, 1 стакан вівсяних пластівців і дрібку солі. Добре перемішати.

Змастити маслом форму для випічки. Посипати зверху хрусткими вівсяними пластівцями. Випікати до золотистої скоринки, близько 25 хвилин. Дати охолонути протягом 30 хвилин перед подачею на стіл. При бажанні можна подавати десерт з ванільним морозивом.


  • груш, нарізаних— 4-6 штук
  • свіжого лимонного соку— 1 Ст. ложка
  • журавлини— 5.5 склянки
  • цукру— 1/3 склянки
  • борошна— 1/2 склянки
  • охлажденного масла— 1/2 склянки
  • цукрового піску— 1/4 склянки
  • кориці— 1/4 чайних ложки
  • вівсяних пластівців— 1 Склянка
  • солі— 1 щіпка
Розігріти духовку до 200 градусів. Очистити і нарізати груші на скибочки для отримання 6 чашок. У великій мисці перемішати груші з 1 столовою ложкою лимонного соку. Додати 1 1 / 2 склянки журавлини і 1 / 3 склянки цукру, добре перемішати.

Щоб приготувати хрусткі вівсяні пластівці, в кухонному комбайні змішати 1 / 2 склянки борошна з 1 / 2 чашки охолодженого масла. Додати 1 / 4 склянки світло-коричневого цукру, 1 / 4 чайної ложки кориці, 1 стакан вівсяних пластівців і дрібку солі. Добре перемішати.

Змастити маслом форму для випічки. Посипати зверху хрусткими вівсяними пластівцями. Випікати до золотистої скоринки, близько 25 хвилин. Дати охолонути протягом 30 хвилин перед подачею на стіл. При бажанні можна подавати десерт з ванільним морозивом.


Подібні рецепти

Журавлинний-ананасовий соус

Журавлинний десерт

Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...

Журавлинний-яблучний пиріг

Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом. опис приготування: Пиріг добре подавати з ванільним морозивом. свіжої журавлини— 360 грам яблуко— 1 штука світло-коричневого цукру— 1/2 склянки тертої апельсиново...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...

Журавлинний-апельсинове желе

Журавлинний-апельсинове желе

Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина. опис приготування: У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного р...