Рецепт Журавлинний-яблучний пиріг

Рецепт Журавлинний-яблучний пиріг
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 10 хв.
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом.

опис приготування:

Пиріг добре подавати з ванільним морозивом.

  • свіжої журавлини— 360 грам
  • яблуко— 1 штука
  • світло-коричневого цукру— 1/2 склянки
  • тертої апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
  • свіжовичавленого апельсинового соку— 1/4 склянки
  • меленої кориці— 1 1/8 чайних ложки
  • великих яйця, кімнатної температури— 2 штуки
  • цукрового піску— 1 Склянка(плюс 1 столова ложка)
  • паличка розтопленого вершкового масла— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • сметани— 1/4 склянки
  • солі— 1/4 чайних ложки
Журавлинний-яблучний пиріг - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 160 градусів. Скропити форму для пирога маслом в розбризкувачі та залишити в сторону. Яблуко очистити від шкірки, видалити серцевину і нарізати кубиками середнього розміру. змішати журавлину, яблуко, коричневий цукор, апельсинову цедру, апельсиновий сік і 1 чайну ложку кориці в мисці. Відставити в сторону.

Журавлинний-яблучний пиріг - фото крок 2 2. В іншій середній мисці збити яйця віночком, близько 1 хвилини. Додати 1 стакан цукор, розтоплене і злегка охолоджене вершкове масло, ванільний екстракт і сметану. Ретельно перемішати до однорідності. Поступово додати борошно і сіль, перемішати.

Журавлинний-яблучний пиріг - фото крок 3 3. Викласти в підготовлену форму клюквенно-яблучну суміш.

Журавлинний-яблучний пиріг - фото крок 4 4. Вилити тісто зверху і розрівняти.

Журавлинний-яблучний пиріг - фото крок 5 5. змішати решту 1 столову ложку цукрового піску і 1/8 чайної ложки кориці. Посипати отриманою сумішшю тісто.

Журавлинний-яблучний пиріг - фото крок 6 6. Випікати пиріг протягом 55-60 хвилин, поки зубочистка, вставлена ​​в центр, не буде виходити чистою.

Журавлинний-яблучний пиріг - фото крок 7 7. Подавати пиріг теплим або кімнатної температури з кулькою ванільного морозива.

Подібні рецепти

Журавлинний-ананасовий соус

Англійський журавлинний пиріг

Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Журавлинний-грейпфрутовий коктейль

Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю

Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...

Журавлинний-апельсинове желе

Журавлинний-апельсинове желе

Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина. опис приготування: У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного р...

Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою

Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою

Рецепт приготування салат з сиром Фета і пшоняної крупою. Цей незвичайний салат дуже смачний і готується дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: 1) Покласти пшоняну крупу і журавлину в теплостойкую миску. Залити кип'яченою водою і розмішати виделкою. Закрити миску харчовою плівкою і відклас...