Рецепт Журавлинний-яблучний пиріг
Рецепт приготування пирога зі свіжою журавлиною, яблуком, коричневим цукром, апельсиновою цедрою, корицею і ванільним екстрактом.
опис приготування:
Пиріг добре подавати з ванільним морозивом.
- свіжої журавлини— 360 грам
- яблуко— 1 штука
- світло-коричневого цукру— 1/2 склянки
- тертої апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
- свіжовичавленого апельсинового соку— 1/4 склянки
- меленої кориці— 1 1/8 чайних ложки
- великих яйця, кімнатної температури— 2 штуки
- цукрового піску— 1 Склянка(плюс 1 столова ложка)
- паличка розтопленого вершкового масла— 1 штука
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- сметани— 1/4 склянки
- солі— 1/4 чайних ложки
2. В іншій середній мисці збити яйця віночком, близько 1 хвилини. Додати 1 стакан цукор, розтоплене і злегка охолоджене вершкове масло, ванільний екстракт і сметану. Ретельно перемішати до однорідності. Поступово додати борошно і сіль, перемішати.
3. Викласти в підготовлену форму клюквенно-яблучну суміш.
4. Вилити тісто зверху і розрівняти.
5. змішати решту 1 столову ложку цукрового піску і 1/8 чайної ложки кориці. Посипати отриманою сумішшю тісто.
6. Випікати пиріг протягом 55-60 хвилин, поки зубочистка, вставлена в центр, не буде виходити чистою.
7. Подавати пиріг теплим або кімнатної температури з кулькою ванільного морозива.
Подібні рецепти
Англійський журавлинний пиріг
Рецепт приготування соусу для м'яса. Ананас надає тропічну солодкість цього журавлинному соусу. опис приготування: натерти 2 чайні ложки цедри від апельсина. Видалити залишилася шкірку і серцевину, розділити на скибочки. Зібрати в чашку виділяється апельсиновий сік. Додати цедру. Подрібнити по...
Журавлинний-грейпфрутовий коктейль
Рецепт приготування клюквенно-грейпфрутового коктейлю. Журавлина і цитрусові містять антиоксиданти, які захистять ваш імунітет в сезон застуди та грипу. Для приготування цього коктейлю використовуйте свіжовичавлені соки - в них менше цукру і більше корисної фруктози і вітамінів. опис приготуван...
Журавлинний булочки з апельсинової глазур'ю
Рецепт приготування чудового осіннього десерту — булочок з начинкою з журавлинного джему з корицею, гвоздикою і мускатним горіхом і глазур'ю з апельсинового соку, цукрової пудри і молока. кількість порцій: 4-6 свежая или замороження клюква— 360 грам(джем) обкладинка— 1 Чайна ложка(джем) гвоздик...
Журавлинний-апельсинове желе
Рецепт приготування желе з журавлинного соку і часточок апельсина. опис приготування: У маленькій каструлі засипати желатином 1 стакан соку журавлини. залишити на 5 хвилин. Варити на повільному вогні, поки желатин не розчиниться, від 4 до 5 хвилин. Додати цукор, акуратно розмішати до повного р...
Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою
Рецепт приготування салат з сиром Фета і пшоняної крупою. Цей незвичайний салат дуже смачний і готується дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: 1) Покласти пшоняну крупу і журавлину в теплостойкую миску. Залити кип'яченою водою і розмішати виделкою. Закрити миску харчовою плівкою і відклас...