Рецепт Курка з грибами шиітаке

Рецепт Курка з грибами шиітаке
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рецепт приготування курячих грудок з грибами шиітаке.

кількість порцій: 6-10
  • Курячі грудки— 4 штуки
  • Соєвий соус— 6 Ст. ложок
  • Устричний соус— 3 Ст. ложки
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • часник— 6 зубчиків
  • чилі— 3 штуки(краще Серано)
  • морква— 4 штуки(середня)
  • Стручкова квасоля— 2 склянки(заморожена або свіжа)
  • Сухі гриби шиітаке— 15 штук
  • цукор— 4 Ст. ложки
Курка з грибами шиітаке - фото крок 1 Порізати курячі грудки.

Курка з грибами шиітаке - фото крок 2 Помістити в пластиковий контейнер або миску нарізані грудки. Додати з 6 ст.л. соєвого соусу, 3 столові ложки устричним соусом, перемішати. Помістити в холодильник.

Курка з грибами шиітаке - фото крок 3 Попередньо замочити гриби шиітаке в воді на 20 хвилин.

Курка з грибами шиітаке - фото крок 4 порізати 4 морквини

Курка з грибами шиітаке - фото крок 5 порізати 3 перець чилі perchika. Очистити від насіння (при бажанні більш гострого блюда можна і залишити насіння)

Курка з грибами шиітаке - фото крок 6 порізати 1 цибулину.

Курка з грибами шиітаке - фото крок 7 порізати часник

Курка з грибами шиітаке - фото крок 8 Обсмажте цибулю і моркву в маслі до м'якості цибулі.

Курка з грибами шиітаке - фото крок 9 Додати курку, чилі, 4 ст.л. цукру і перемішати.

Курка з грибами шиітаке - фото крок 10 Готуйте курку до білого кольору.

Курка з грибами шиітаке - фото крок 11 Поріжте гриби шиітаке.

Додайте їх до курки разом з 2-ма склянками стручкової квасолі. Готувати на повільному вогні протягом 10-15 хвилин.
Блюдо готово. Смачного.


Подібні рецепти

Курка з білими грибами

Запечена картопля часточками

Ніжне куряче філе гаситься з білими грибами і вершками. Блюдо подається до столу з гарніром, наприклад, з картоплею, рисом або гречкою. Підійде на обід або вечерю. рекомендую спробувати! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування курки з білими грибами. Куряче м'ясо нарізаємо шм...

Курка з грибами і артишоками

Курка з грибами і артишоками

Тушковані курячі ніжки з грибочками і артишоками. Як гарнір використовуємо макарони. кількість порцій: 8 курині ніжки— 8 штук сіль— 2 щіпки(за смаком) чорний перець— 2 щіпки(за смаком) оливкова олія— 3 Ст. ложки печериці— 450 грам часник— 5 зубчиків біле вино— 1/2 склянки артишок— 400 грам густ...

Курка з грибами в духовці

Курка з грибами в духовці

Цей рецепт курки дуже схожий на рецепт французького Кокота, тільки замість соусу бешамель я використовую вершки. Курочка, запечена з грибами під ніжною вершковою скоринкою, виходить неперевершеною. опис приготування: Перед вами рецепт, як приготувати курку з грибами в духовці, і він дуже прост...

Курка з грибами в вершково-часниковому соусі

Курка з грибами в вершково-часниковому соусі

Страву можна подавати з макаронами, з картоплею, а також є його з скибочкою хліба. Простий і смачна вечеря для всієї родини. Для вас рецепт, як приготувати курку з грибами в вершково-часниковим соусом. опис приготування: Ви можете використовувати курячі стегна без кісток і шкіри, а також куряч...

Курка з грибами в соєвому соусі

Курка з грибами в соєвому соусі

Любіть азіатську кухню? Тоді зробіть одне з популярних м'ясних страв з курки з додаванням грибів. Розповім про те, як приготувати курку з грибами в соєвому соусі. Смачне і ситне блюдо. опис приготування: Таке блюдо можна подавати з гарніром з рису (найпопулярніший азіатський гарнір), а також в...