Рецепт Курячі стегна під сиром

Рецепт Курячі стегна під сиром
Кількість порцій: 2 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хотілося б розповісти вам, як приготувати стегно куряче в духовці за особливим рецептом. Результат вас приємно здивує, адже це не просто стегенця, а стегенця з сюрпризом.

опис приготування:

соковиті, ароматні і ніжні курячі стегенця з сюрпризом прикрасять будь-який стіл, навіть святковий. Домочадці будуть в захваті від цієї страви, адже воно прекрасно розбавить звичний раціон, а аромат буде стояти по всьому будинку. Подавати їх можна з рисом або картоплею на гарнір, ну і звичайно не забуваємо про свіжі овочі. Смачного!

  • курячі стегенця— 5 штук
  • сир— 80-100 грам
  • часник— 2 зубчики
  • Цибуля— 1/4 штуки
  • майонез— 4 Ст. ложки
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • помідор— 1 штука
1 Насамперед помийте курячі стегна під холодною водою.

2 Майонез змішайте з томатною пастою, сіллю і перцем. Стегенця обсушити і підтягніть шкіру. Майонезній сумішшю змастіть стегна, промащуючи в тому числі і підшкірну частину.

3 Викладаємо готові стегенця на деко, який попередньо застелили пергаментом і змастили олією.

4 Тепер приступаємо до приготування начинки для курячих стегенець. Для цього сир натираємо на тертці, часник пропускаємо через прес або дрібно рубаємо. Все ретельно перемішуємо.

5 Ну а тепер можемо фарширувати стегна. Для цього в проміжок між шкірою і м'ясом викладаємо суміш з сиру і часнику. На сир можна покласти колечко з помідора і лука. Запікати стегенця потрібно при температурі 150-180 градусів протягом 45-50 хвилин.

6 Смачного!

Подібні рецепти

Курячі стегна під соусом

Курячі стегна з сиром і томатами

Курячі стегна - відмінний варіант смачного і ситної вечері, якщо знати, як їх правильно приготувати. Я пропоную гасити стегенця в оригінальному сметанному соусі з часником і паприкою. опис приготування: Я дуже люблю тушкувати курку в сметанному соусі з різними добавками: із зеленню, часником, ...

Курячі стегна без шкіри

Курячі стегна без шкіри

Курячі стегна без шкіри, запечені в духовці, - це дієтичне блюдо, і спасибі борозенки, приготування займає набагато менше часу. До того ж, особливий смак і аромат їм надають прованські трави. опис приготування: Готувати за цим рецептом легко і просто. А результат перевершує всі очікування. Сам...

Курячі стегна на грилі

Курячі стегна на грилі

Курячі стегна на грилі — ще один рецепт в скарбничку любителів гриля і взагалі приготування їжі на відкритому повітрі. Рецепт курячих стегон гриль дуже простий, його фішка — в дуже смачне маринаді. опис приготування: Існують тисячі рецептів приготування курячих стегон на грилі. адже, по суті, ...

Курячі стегна по-марокканські

Курячі стегна по-марокканські

Давно задивляється на рецепти марокканської кухні, але для початку вибрала рецепт простіше: курячі стегна по-марокканські під соусом "; Чермула ";. Розповім і покажу, як приготувати це смачне блюдо. опис приготування: Соус «Чермула» - це марокканський відповідь на італійський соус «песто», гот...

Курячі стегна з гречкою в духовці

Курячі стегна з гречкою в духовці

Напевно, складно придумати більш корисне і просте блюдо, ніж курячі стегна з гречкою в духовці. До того ж це дуже смачно і ситно. На обід або вечерю відмінне блюдо для всієї родини. опис приготування: Курячі стегна з гречкою в духовці приготувати дуже просто і швидко. 25-30 хвилин вистачить, щ...