Рецепт Курка з грибним соусом
Рецепт приготування курки з грибним соусом
кількість порцій: 4-6
- Куряче філе— 1-1,5 кілограма(грудинки)
- цибулина— 1 штука
- печериці— 400 грам
- пучок свіжого кропу— 1 штука
- сметани— 200 грам
- олія— 1 штука
- сіль— 1 штука(за смаком)
Нарізати курячі грудки на смуги.
У сковороду, з розігрітою олією, на сильному вогні, файл розгортки. Якщо сковороди на всі шматочки не вистачить, готуйте по партіях.
готуйте 10-15 хвилин, час від часу помішуючи
Перекладіть готову курку в каструлю і підсолити.
Очистіть цибулю і наріжте півкільцями.
Обсмажте цибулю до золотистого кольору
Поки готуватися цибулю, наріжте гриби.
Як цибуля буде готовий, додайте шампіньйони і готуйте разом 5 хв.
Додати нарізаний кріп в сковороду, приправити сіллю і перемішати
Додати сметану і перемішати
Гасіть соус протягом 3 хв.
Додайте готовий соус до курки
перемішайте, щоб соус рівномірно розподілився по курці. І поставте на маленький вогонь, накрийте кришкою і тушкуйте хвилин 15-20
Готово. Найкраще подавати з картопляним пюре. Смачного.
Подібні рецепти
Курка з лимоном під грибним соусом
Поєднання грибів і картоплі вже давно прийнято вважати класичним. Напевно, стравами з печериць і картоплі вже нікого не здивуєш, але тільки є такі страви, від яких просто течуть слинки! опис приготування: Всім вже давно відомо, що приготований "; в мундирі" картопля набагато корисніше, ніж зви...
Кошики з грибним фаршем
На всі свята готую ці дуже смачні кошики з картопляного пюре з грибним фаршем. Гості обов'язково просять рецепт. Хочу поділитися і з вами! опис приготування: Хочу поділитися з вами рецептом чудової гарячої закуски. У сезон грибів вона незамінна. Закуска з грибів і картоплі виходить дуже смачно...
Курка по-азійському з соусом і рисом
Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...
Курка під горіховим соусом
Ніжна і ароматна курка під горіховим соусом в домашніх умовах переверне ваше уявлення про кулінарію. Цю страву можна готувати на святковий стіл, а яку частину тушки вибрати — вирішувати вам. опис приготування: Завжди під час приготування м'яса кухар замислюється над тим, який вибрати для цієї ...
Курка з гірчично-вершковим соусом
Рецепт приготування курячих грудок з соусом з часнику, коньяку, гірчиці, жирних вершків і курячого бульйону. опис приготування: У гірчично-вершковому соусі присутній коньяк, що робить соус особливо багатим і насиченим смаком. курячі грудки без кісток і шкіри— 4 штуки оливкового масла— 2 Ст. ...