Рецепт Кукурудзяний коржик-пряник
Бездріжджова і незвичайна коржик-пряник на кефірі. Вона більше схожа на пиріг, тому що в ній зустрічаються шматочки запеченого перцю. Дуже незвично і дуже смачно з будь-яким супом або просто так.
опис приготування:
В Італії такий пиріг-корж печуть з різними добавками. Додають і шинку, і морква, і навіть свіжі огірки. рецепт простий, процес приготування дуже легкий, а в результаті виходить незвичайна і ароматна коржик, яка прекрасно підійде до супу на обід або навіть на вечерю до чаю. Спробуйте, не пошкодуєте!
- Зерно зернових— 150 грам(дрібного помелу)
- Борошно пшеничне— 150 грам
- Вершкове масло— 100-120 грам
- Твердий сир— 120 грам
- яйця— 2 штуки
- Перець болгарський— 1 штука
- помідори в'ялені— 6-8 штук
- мед— 2 Ст. ложки(рідкий)
- розпушувач— 10 грам
- сода— 1 Чайна ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- кефір— 200 мілілітрів
2. Потім перець викладаємо в миску і вкриваємо плівкою. Коли він охолоне, з нього легко зніметься шкірка.
3. Змішуємо кукурудзяну крупу, борошно, сіль, соду і розпушувач.
4. додаємо кефір, яйця і мед. перемішуємо.
5. Вершкове масло розтопити і охолодити, сир натираємо на середній тертці. приблизно 1/3 частина сиру відкладемо, їм будемо посипати хліб.
6. Перець очистимо від шкірки і серцевини з насінням, а м'якоть наріжемо на шматочки. Помідори теж нарізаємо на 2-3 частини. Бажано, щоб помідори були без масла.
7. Додаємо в тісто олію і 2/3 натертого сыра, перемішуємо.
8. Додамо перець і помідори і ще раз перемішати.
9. Деко застилає пергаментом, виливаємо тісто. посипаємо сиром.
10. І випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 35-40, до сухої дерев'яної зубочистки. Потім відразу ж перекладіть на решітку, нехай остигає.
11. Дуже смачна і незвичайна коржик-пряник, варто спекти її і спробувати
Подібні рецепти
Тісто для трикутників
Рецепт приготування хліба з кукурудзяної муки, сколотин і молока. опис приготування: Спробуйте приготувати ці кукурудзяні коржі в якості альтернативи звичайному хлібу. борошна— 1/2 склянки солі— 1 Чайна ложка розпушувача— 1 Ст. ложка сколотин— 1 Склянка молока— 1/2 склянки яйце— 1 штука соди...
Кукурудзяний крем-брюле
Якщо ви хочете здивувати своїх домашніх та гостей незвичайним стравою, приготуйте ніжний кукурудзяний крем-брюле.Сочетаніе свіжої кукурудзи і вершкового смаку сиру Пармезан робить це блюдо неймовірно ніжним. опис приготування: Залишки крем-брюле дуже просто розігріти на наступний день. почат...
Кукурудзяний пудинг
Обід по-американськи - це кукурудза в основі меню. цариця полів, заокеанська золота красуня відмінно підходить для обіду. Приготуйте кукурудзяний пудинг, як справжні американці. опис приготування: смачний, ароматний кукурудзяний пудинг легко і просто приготувати в домашніх умовах! Кукурудзяний...
Кукурудзяний хліб з ковбасою і яблуками
Рецепт приготування запеченого кукурудзяного хліба з італійської ковбасою, грибами, цибулею, яблуками, білим вином, петрушкою і прянощами. опис приготування: Це незвичайне ароматне блюдо можна подавати самостійно або як доповнення до гарніру. Також приготовленої сумішшю можна начинити індичку....
Кукурудзяний хліб з сиром
По суті, це закусочний кекс. Але в кулінарії такі кекси часто називають хлібом. Як не назви, це дуже смачна і проста випічка! До сніданку або келиху білого вина, для швидкого перекусу або пікніка - завжди до місця і задоволення! опис приготування: Добавка кукурудзяної муки робить смак кексу яс...