Рецепт Курка з маслинами і апельсиновою цедрою
Рецепт приготування смаженої курки з цибулею, часником, maslinami, томатною пастою і апельсиновою цедрою.
опис приготування:
Висипати борошно в тарілку. Обваляти курку в борошні, струшуючи надлишки.
У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Обсмажувати курку в кілька партій до коричнево-золотистого кольору, близько 5 хвилин.
використовуючи шумовку, викласти курку на блюдо. Додати решту столову ложку масла в сковороду. Смажити цибулю і часник, часто помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 7 хвилин. Додати бульйон, томатну пасту, маслини і апельсинову цедру, приправити сіллю. Довести до кипіння.
Повернути курку в сковороду. накрити кришкою, кип'ятити на повільному вогні, перевертаючи курку один або два рази, до м'якості, близько 20 хвилин. Подавати в гарячому вигляді.
- борошна— 1/4 склянки
- курячих ніжок— 8 штук
- оливкового масла— 2 Ст. ложки
- велика цибулина— 1 штука
- зубчиків часнику— 5 штук
- томатної пасти— 2 Ст. ложки
- смуги апельсинової цедри— 4 штуки
- сіль— — За смаком
У сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Обсмажувати курку в кілька партій до коричнево-золотистого кольору, близько 5 хвилин.
використовуючи шумовку, викласти курку на блюдо. Додати решту столову ложку масла в сковороду. Смажити цибулю і часник, часто помішуючи, поки цибуля не стане м'яким, близько 7 хвилин. Додати бульйон, томатну пасту, маслини і апельсинову цедру, приправити сіллю. Довести до кипіння.
Повернути курку в сковороду. накрити кришкою, кип'ятити на повільному вогні, перевертаючи курку один або два рази, до м'якості, близько 20 хвилин. Подавати в гарячому вигляді.
Подібні рецепти
Яловичина з чорносливом і курагою
Кекс з апельсиновою цедрою - дуже смачний, він так і манить своїм яскравим цитрусовим ароматом. Приготувати його досить легко. А в замін він обов'язково обдарує вас сонячним, літнім настроєм. опис приготування: Кекс з апельсиновою цедрою - прекрасний варіант, щоб порадувати себе і своїх близьк...
Курка, тушкована з маслинами
Рецепт приготування страви з курки з часником і цибулею під винним соусом. опис приготування: Курка ріжеться на 4-6 однакових частин. Розріжте перець навпіл, видаливши з нього всі насіння, після чого наріжте уздовж соломкою. Зелена цибуля шинку кільцями, а ріпчаста - кубиками. Чесок досить дрі...
Крильця з цедрою і соусом з кінзи
Рецепт приготування курячих крилець з цедрою апельсина, соєвим соусом, імбиром, медом, зеленою цибулею і соусом з йогурту, майонез, кінзи і зеленої цибулі. опис приготування: злегка пряні, з солодкуватим присмаком крильця доставлять вам справжнє задоволення. курячих крилець— 1,1 кілограма а...
Кролик з маслинами
Рецепт приготування кролика, тушкованого з маслинами, часником, цедрою лимона, розмарином і білим вином. опис приготування: Кролик з маслинами - це прекрасне святкове блюдо, смачне і гарне. приготування: Розрубати кролика на шматки. Натерти лимон на тертці і віджати сік. подрібнити часник, роз...
Консервированная черешня
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...