Рецепт Паска швидкий

Рецепт Паска швидкий
Кількість порцій: 6 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Як приготувати паску швидкий? Спробуйте разом з нами. Паска найчастіше готується на опарі, яку довгий час витримують. При приготуванні стандартного паски використовують живі дріжджі.

опис приготування:

Паска - вид солодкого великоднього хліба. Він радикально відрізняється від кексу своєї пористістю, щільністю і вагою.

тісто солодке, досить важке. Піднімається не дуже швидко, але рівень сирого піднявся тесту повинен бути вище початкового втричі. У мене тісто досягло бортика форми.

  • Дріжджі сухі швидкодіючі— 11 грам
  • Вода тепла— 70  мілілітрів(40 градусів)
  • цукор— 1 Склянка
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • борошно— 600 грам
  • Вершкове масло— 150 грам
  • яйця— 4-5 штук
  • Яєчний білок— 1 штука
  • Цукрова пудра— 3 Ст. ложки
  • ванілін— За смаком
паска швидкий - фото крок 1 Для приготування паски швидкого нам необхідно взяти сухі швидкодіючі дріжджі. Зазвичай паску готується на свіжих дріжджах, але багато господинь їх бояться. Я пропоную свій рецепт на сухих дріжджах, швидкий і легкий у виконанні.

паска швидкий - фото крок 2 До дріжджів додайте 70 мл води, 2 ст. ложки цукру і 0,5 немає. ложки солі. розмішайте так, щоб сухі дріжджі повністю розчинилися у воді. Додайте столову ложку борошна і знову розмішайте. Накрийте миску іншою тарілкою і дайте постояти в тихому місці. Це може бути звичайний кухонний стіл, але бажано, щоб не було протягів. якщо сумніваєтеся, укутайте миску рушником.

паска швидкий - фото крок 3 дріжджі піднімуться, спіниться. Рівень дріжджів збільшиться втричі. На це вистачить 30 хвилин. Поки дріжджі прокидаються, жебрацтво 500 г борошна і додайте в неї 6 ст. ложок цукру.

паска швидкий - фото крок 4 В іншій мисці збийте виделкою 4-5 яєць (великих яєць можна взяти 4 шт.). Збиті яйця додайте до борошна. Додайте дріжджову суміш і ванілін. замішайте тісто. Потім введіть вершкове масло кімнатної температури. Масло має бути м'яким, але не розтопленим.

паска швидкий - фото крок 5 Міксером з насадками для замісу вимішайте тісто. На це у мене пішло 10 хвилин. Залиште тісто в мисці. Затягніть її плівкою і на 3 години залиште підходити. Тісто має збільшитися втричі.

паска швидкий - фото крок 6 Поки тісто підходить, промийте родзинки і інші сухофрукти ( я взяла тільки курагу). Залийте сухофрукти чаркою коньяку. дайте настоятися.

паска швидкий - фото крок 7 Коли тісто підніметься, додайте родзинки з іншими сухофруктами. Залишки коньяку теж додайте в тісто. додайте 100 г борошна. перемішайте. Змішувати потрібно руками. Особливо не старайтеся. Просто перемішайте все акуратно, сформуйте куля.

паска швидкий - фото крок 8 Випікаю паску в рознімної формі 18 см. Дно застеліть пергаментом. Стінки змастіть вершковим маслом. викладіть тісто. накрийте рушником, дайте піднятися (я витратила 2,5 годину). Розігрійте духовку до 160 градусів. Випікайте паску в духовці близько 40 хвилин — годину. перші 15 хвилин духовку не відчиняйте. Відкриття духовки призведе до обпадання тесту і виправити це буде неможливо. через 20 хвилин після початку випікання верх паски покрийте фольгою. Тоді шапочка вашого паски не згорить.

паска швидкий - фото крок 9 1 яєчний білок помістіть в миску. додайте 3,5 ст. ложки цукрової пудри. Збийте міксером до отримання гладкою і густою помадки для паски.

паска швидкий - фото крок 10 Паска вийміть з печі через 50 хвилин (може трохи більше) після початку запікання. Повністю остудіть і змажте помадкою.

Подібні рецепти

Хресна паска

Швидкий рецепт домашнього печива

Наближається один з найбільш значущих свят в календарному році і саме час подбати про хороше святковому меню. Чудовий і простий рецепт хресної паски до ваших послуг! Спробуйте! опис приготування: Приготуємо хресну паску в домашніх умовах. Щоб приготувати паску з даного рецептом, відкладіть в с...

Паска швидкого приготування

Паска швидкого приготування

настільки швидкого, що ви самі в це не повірите! Швидкий паску — це бездріжджовий паску і ще як бонус для вас — тісто без яєць і воно підніметься вдвічі при всіх цих умовах! цікаво? опис приготування: Паска виходить повітряним, солодким і дуже смачним, а часу у вас піде зовсім небагато! розпов...

Паска лимонний з куркумою

Паска лимонний з куркумою

Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...

Паска на молоці

Паска на молоці

Рада поділитися рецептом смачного і швидкого паски на молоці, при цьому він гарантовано вийде у кожного, а результат точно не розчарує, головне, що його дуже просто готувати. опис приготування: Готувати паски на молоці дуже просто і швидко. Вони точно вийдуть у кожного, якщо слідувати рецептур...

Паска на вершках

Паска на вершках

Такий святковий паску на вершках виходить дуже ніжним з тонким вершковим смаком. Завдяки кавовій помадці і кокосовій стружці просто дивовижний! опис приготування: Для приготування паски на вершках знадобиться дріжджове тісто, яке доведеться наполягати протягом півтора-двох годин, тому плануйт...