Рецепт Паска швидкий
Як приготувати паску швидкий? Спробуйте разом з нами. Паска найчастіше готується на опарі, яку довгий час витримують. При приготуванні стандартного паски використовують живі дріжджі.
опис приготування:
Паска - вид солодкого великоднього хліба. Він радикально відрізняється від кексу своєї пористістю, щільністю і вагою.
тісто солодке, досить важке. Піднімається не дуже швидко, але рівень сирого піднявся тесту повинен бути вище початкового втричі. У мене тісто досягло бортика форми.
- Дріжджі сухі швидкодіючі— 11 грам
- Вода тепла— 70 мілілітрів(40 градусів)
- цукор— 1 Склянка
- сіль— 0,5 чайних ложки
- борошно— 600 грам
- Вершкове масло— 150 грам
- яйця— 4-5 штук
- Яєчний білок— 1 штука
- Цукрова пудра— 3 Ст. ложки
- ванілін— За смаком
До дріжджів додайте 70 мл води, 2 ст. ложки цукру і 0,5 немає. ложки солі. розмішайте так, щоб сухі дріжджі повністю розчинилися у воді. Додайте столову ложку борошна і знову розмішайте. Накрийте миску іншою тарілкою і дайте постояти в тихому місці. Це може бути звичайний кухонний стіл, але бажано, щоб не було протягів. якщо сумніваєтеся, укутайте миску рушником.
дріжджі піднімуться, спіниться. Рівень дріжджів збільшиться втричі. На це вистачить 30 хвилин. Поки дріжджі прокидаються, жебрацтво 500 г борошна і додайте в неї 6 ст. ложок цукру.
В іншій мисці збийте виделкою 4-5 яєць (великих яєць можна взяти 4 шт.). Збиті яйця додайте до борошна. Додайте дріжджову суміш і ванілін. замішайте тісто. Потім введіть вершкове масло кімнатної температури. Масло має бути м'яким, але не розтопленим.
Міксером з насадками для замісу вимішайте тісто. На це у мене пішло 10 хвилин. Залиште тісто в мисці. Затягніть її плівкою і на 3 години залиште підходити. Тісто має збільшитися втричі.
Поки тісто підходить, промийте родзинки і інші сухофрукти ( я взяла тільки курагу). Залийте сухофрукти чаркою коньяку. дайте настоятися.
Коли тісто підніметься, додайте родзинки з іншими сухофруктами. Залишки коньяку теж додайте в тісто. додайте 100 г борошна. перемішайте. Змішувати потрібно руками. Особливо не старайтеся. Просто перемішайте все акуратно, сформуйте куля.
Випікаю паску в рознімної формі 18 см. Дно застеліть пергаментом. Стінки змастіть вершковим маслом. викладіть тісто. накрийте рушником, дайте піднятися (я витратила 2,5 годину). Розігрійте духовку до 160 градусів. Випікайте паску в духовці близько 40 хвилин — годину. перші 15 хвилин духовку не відчиняйте. Відкриття духовки призведе до обпадання тесту і виправити це буде неможливо. через 20 хвилин після початку випікання верх паски покрийте фольгою. Тоді шапочка вашого паски не згорить.
1 яєчний білок помістіть в миску. додайте 3,5 ст. ложки цукрової пудри. Збийте міксером до отримання гладкою і густою помадки для паски.
Паска вийміть з печі через 50 хвилин (може трохи більше) після початку запікання. Повністю остудіть і змажте помадкою.
Подібні рецепти
Швидкий рецепт домашнього печива
Наближається один з найбільш значущих свят в календарному році і саме час подбати про хороше святковому меню. Чудовий і простий рецепт хресної паски до ваших послуг! Спробуйте! опис приготування: Приготуємо хресну паску в домашніх умовах. Щоб приготувати паску з даного рецептом, відкладіть в с...
Паска швидкого приготування
настільки швидкого, що ви самі в це не повірите! Швидкий паску — це бездріжджовий паску і ще як бонус для вас — тісто без яєць і воно підніметься вдвічі при всіх цих умовах! цікаво? опис приготування: Паска виходить повітряним, солодким і дуже смачним, а часу у вас піде зовсім небагато! розпов...
Паска лимонний з куркумою
Цей яскравий жовтий паску з лимонним ароматом стане прекрасним доповненням вашого святкового столу і подарує радість всій родині. опис приготування: Розводимо дріжджі в теплій воді або молоці. Втручаємося в розчинені дріжджі цукор і борошно і залишаємо до появи піни. Тепер трохи підсмажуємо го...
Паска на молоці
Рада поділитися рецептом смачного і швидкого паски на молоці, при цьому він гарантовано вийде у кожного, а результат точно не розчарує, головне, що його дуже просто готувати. опис приготування: Готувати паски на молоці дуже просто і швидко. Вони точно вийдуть у кожного, якщо слідувати рецептур...
Паска на вершках
Такий святковий паску на вершках виходить дуже ніжним з тонким вершковим смаком. Завдяки кавовій помадці і кокосовій стружці просто дивовижний! опис приготування: Для приготування паски на вершках знадобиться дріжджове тісто, яке доведеться наполягати протягом півтора-двох годин, тому плануйт...