Рецепт Кишеньки з кальмарів

Рецепт Кишеньки з кальмарів
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування запечених під сиром і майонезом кальмарів з начинкою з рису, лука і варених яєць.

опис приготування:

До кишеньках з кальмара добре подавати охолоджене біле напівсухе вино або сильно охолоджене світле пиво.

приготування:

зварити 4 яйця круто, остудити і дрібно нарізати. відварити рис. подрібнити цибулини. Зняти поверхневу плівку з кальмарів. У каструлі довести воду до кипіння. Помістити кальмарів в окріп на 3-5 хвилин. Дістати з води і дати охолонути. Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати цибулю і обсмажити. Додати зварений рис, сіль і перець за смаком, обсмажити. Додати подрібнені яйця і готувати 5-10 хвилин. розбити 2 сирих яйця, перемішати і готувати

ще 5-10 хвилин. Отриманою начинкою нафарширувати кальмарів і викласти в форму для випічки. Змастити товстим шаром майонезу і посипати тертим сиром. Випікати в духовці, поки сир не розплавиться, до рум'яної скоринки.


  • целых кальмара— 4 штуки
  • цибулин— 5 штук
  • рису— 250-300 грам
  • яєць— 6 штук
  • майонез— За смаком
  • твердий сир— За смаком
  • сіль і мелений чорний перець— За смаком
  • рослинна олія— За смаком
До кишеньках з кальмара добре подавати охолоджене біле напівсухе вино або сильно охолоджене світле пиво.

приготування:

зварити 4 яйця круто, остудити і дрібно нарізати. відварити рис. подрібнити цибулини. Зняти поверхневу плівку з кальмарів. У каструлі довести воду до кипіння. Помістити кальмарів в окріп на 3-5 хвилин. Дістати з води і дати охолонути. Розігріти рослинне масло в сковороді. Додати цибулю і обсмажити. Додати зварений рис, сіль і перець за смаком, обсмажити. Додати подрібнені яйця і готувати 5-10 хвилин. розбити 2 сирих яйця, перемішати і готувати

ще 5-10 хвилин. Отриманою начинкою нафарширувати кальмарів і викласти в форму для випічки. Змастити товстим шаром майонезу і посипати тертим сиром. Випікати в духовці, поки сир не розплавиться, до рум'яної скоринки.


Подібні рецепти

Кишеньки з хліба з креветками

Лагман з квашеною капустою

прекрасна закуска, яка представляє собою "; кишеньки" з обсмаженого хрусткого хліба, наповнені пікантним салатом з авокадо і креветок. Дуже смачно, незвично і досить просто готується. опис приготування: незвичайна закуска, нескладна в приготуванні. Хрусткі шматочки смаженого білого хліба, начи...

Кишеньки з варенням

Кишеньки з варенням

Рецепт приготування печива з апельсиновою цедрою і начинкою з варення. опис приготування: це печиво (Hamantasch) є традиційним печивом єврейської кухні трикутної форми. Його їдять під час єврейського свята Пурим. З начинок найчастіше використовують мак і чорнослив. тісто, як, правило, робиться...

Купати з кальмарів

Купати з кальмарів

Не вимагає багато часу для приготування цього нехитрого страви. Приготовлені купати можна заморожувати в холодильнику і використовувати в міру необхідності. обов'язково приготуйте! опис приготування: У подрібнені кальмари додаємо сіль і спеції за смаком. Наповнюємо підготовлені очищені свинячі...

Кільця кальмарів у клярі з соусом

Кільця кальмарів у клярі з соусом

Майже у всіх ресторанах в закусочної меню зараз присутні кільця кальмарів в клярі. І, можливо, це вже одна з ваших улюблених закусок! Приготуйте її будинку! Себе побалувати і сім'ю порадувати. опис приготування: Кільця кальмарів у клярі гарні в якості закуски до пива. Приготуйте таку страву з ...

Кільця кальмарів

Кільця кальмарів

Мені це блюдо нагадало популярну закуску з цибулевих кілець, що обсмажуються у фритюрі. розповідаю, як приготувати кільця кальмарів, які подаю з томатним соусом до холодного пива або сидру. опис приготування: Можна обсмажити колечка у фритюрі або на сковороді з великою кількістю рослинної олії...