Рецепт Курка з чіпотл і рисом

Рецепт Курка з чіпотл і рисом
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування смажених курячих стегон з цибулею, часником, кмином, перцями чіпотл, помідорами і рисом.

опис приготування:

Це пікантне блюдо добре подавати з скибочками лайма.

  • рослинної олії— 2 Ст. ложки
  • курячих стегон— 8 штук
  • сіль і мелений чорний перець— — За смаком
  • червона цибулина— 1 штука
  • часнику— 3 зубчики
  • меленого кмину— 1/2 чайних ложки
  • консерви чіпотл в соусі Адоб— 2 штуки
  • помідора— 2 штуки
  • білого рису— 1 Склянка
Курка з чіпотл і рисом - фото крок 1 1. Тонко нарізати цибулину. Крупно нарізати часник і помідори. У великій каструлі розігріти масло на великому вогні. Приправити курку з обох сторін з 1 чайної ложки солі, 1/8 чайної ложки чорного меленого перцю. Обсмажити курку до золотисто-коричневого кольору, в кілька партій, близько 6 хвилин. Готову курку викласти в тарілку. Зменшити вогонь до середнього. Додати цибулю в каструлю і обсмажити до м'якості, близько 5 хвилин, перемішуючи з рештою курячим жиром. Ви можете додати трохи води, якщо необхідно. Додати часник, кмин і чіпотл з соусом. смажити, поки часник не стане м'яким і не дасть аромат, близько 2 хвилин.

Курка з чіпотл і рисом - фото крок 2 2. Додати помідори і 1 чайну ложку солі і смажити, поки помідори не почнуть пускати рідина, близько 3 хвилин.

Курка з чіпотл і рисом - фото крок 3 3. Додати курячий бульйон і повернути курку в каструлю. накрити кришкою, довести до кипіння, зменшити вогонь і варити 25 хвилин. Вийняти курку і перемішати вміст каструлі з рисом, переконавшись, що він повністю перемішався з овочами.

Курка з чіпотл і рисом - фото крок 4 4. Викласти курку поверх рису, накрити кришкою і варити, поки рис не стане ніжний і рідина не вбереться, 25 до 30 хвилин. Подавати блюдо з скибочками лайма і нарізаною кінзою, при бажанні.

Подібні рецепти

Курка, фарширована рисом і сухофруктами

Класичний шашлик з баранини

Серед нескінченної кількості святкових страв курка завжди виділялася по-особливому. Її готують різними способами. Традиційний рецепт - запечена цілком тушка, фарширована будь-яким гарніром. опис приготування: В даному рецепті як суміші для фарширування пропонується рис з сумішшю сухофруктів. С...

Курка по-азійському з соусом і рисом

Курка по-азійському з соусом і рисом

Рецепт приготування смажених курячих стегенець з соусом з цукру, імбиру, часнику, курячого бульйону і соєвого соусу з зеленою цибулею, вареним рисом та тушкованою брокколі. опис приготування: Ніжна курка з яскравим солодко-пряним соусом зробить звичайна вечеря незабутнім. кунжутного масла— 1...

Курка з брокколі, рисом і кунжутом

Курка з брокколі, рисом і кунжутом

Рецепт приготування смаженої курки з коричневим рисом, брокколі, зеленою цибулею, медом і кунжутом. опис приготування: Помістити середню каструлю у велику каструлю з водою, відкласти в сторону. Відварити рис у відповідності з інструкцією. Тим часом зробити соус. У невеликій мисці змішати мед, ...

Курка з рисом і квасолею

Курка з рисом і квасолею

Не знаю. що приготувати смачного і ситного на вечерю? Пропоную приготувати курку з рисом і квасолею. Таке блюдо стане відмінним варіантом для сімейної трапези. опис приготування: Нехай вас не лякає поєднання і рису, і квасолі одночасно, все виходить дуже гармонійно і смачно! Прості і доступні ...

Курка з рисом і кукурудзою в духовці

Курка з рисом і кукурудзою в духовці

Ця страва я готувала вперше і була просто вражена дивовижним блюдом. Так склалось, що це блюдо відразу потрапило на святковий стіл і всі мої гості були в захваті від нього. опис приготування: Ця страва мене привабило яскравістю та оригінальністю. Мал з кукурудзою прекрасно поєднуються як за см...