Рецепт Червоний соус

Рецепт Червоний соус
Кількість порцій: 1 Час приготування: 1 г. 0 хв.
На замітку господиням хочу запропонувати нескладний і дуже класний спосіб, як приготувати червоний соус на основі запечених в духовці томатів. ароматний, пікантний і приголомшливо смачний. Спробуйте!

опис приготування:

Цей класний соус можна використовувати в якості добавки до м'яса, овочам, макаронів. Крім зазначених інгредієнтів, ви завжди зможете доповнити рецепт улюбленими спеціями і ароматними травами. Такий соус можете відразу подавати до столу або ж зробити його з запасом і зберігати в холодильнику.

  • помідори— 2 кілограма
  • часник— 6-7 зубчиків
  • Оливкова олія— 50 мілілітрів
  • зелень— За смаком(петрушка, базилік, чебрець)
  • Сіль і перець— За смаком
червоний соус - фото крок 1 1. Ось такий набір інгредієнтів потрібно підготувати, щоб повторити рецепт на своїй кухні. Відразу ж включайте духовку, і нехай розігрівається до 230 градусів.

червоний соус - фото крок 2 2. помідори вимийте, обсушити трохи і наріжте дрібними шматочками. При бажанні можна акуратно видалити у них насіння. Збризніть оливковим маслом, додайте подрібнений часник. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте трави для аромату.

червоний соус - фото крок 3 3. Надішліть деко в духовку, запікайте помідори 45-55 хвилин.

червоний соус - фото крок 4 4. Надішліть запечені помідори в чашу блендера, подрібніть їх в пюре.

червоний соус - фото крок 5 5. Вимийте і висушіть свіжу зелень. наріжте дрібно, додайте в чашу і ще разок подрібніть. За смаком можна додати ще сіль або спеції. Усе, соус готовий. Його можна розлити по чистим баночках і прибрати в холодильник.

Подібні рецепти

Червоний м'ясної соус

Червоний цибуля маринована

Червоний м'ясної соус дістався нам в якості спадщини радянської кулінарії. Хто з нас не пам'ятає макарони або пюре з котлетою, политі цим соусом? Пропоную його класичний рецепт. опис приготування: Приготувати червоний м'ясний соус дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецепто...

Червоний оксамитовий пиріг

Червоний оксамитовий пиріг

Рецепт приготування незвичайного пирога червоного кольору. опис приготування: Цей оригінальний пиріг не тільки красивий, але і незвичайно ніжний і смачний. Ваші гості оцінять його по достоїнству! цукру— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки сколотин— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 ...

Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею

Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею

Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...

Червоний цибулю на зиму

Червоний цибулю на зиму

Червоний цибулю відрізняється від білого не тільки привабливим ніжно-бузковим цвітом, але і особливою гостротою. Дуже смачним вийде цей лук, маринований з часником і спеціями. обов'язково спробуйте! опис приготування: Маринований червоний лук обов'язково подавайте в якості закуски до святковог...

Коктейль «червоний, білий, синій»

Коктейль «червоний, білий, синій»

Рецепт приготування коктейлю "; Червоний, білий, синий". опис приготування: Помістіть бананові шматки, полуницю, ягоди чорниці, молоко, ванільний екстракт, йогурт, і кубики льоду в блендер. Доведіть до однорідного стану. Можна злегка остудити. великого банана— 0,5 штуки(розрізані на шматки і...