Рецепт Червоний соус
На замітку господиням хочу запропонувати нескладний і дуже класний спосіб, як приготувати червоний соус на основі запечених в духовці томатів. ароматний, пікантний і приголомшливо смачний. Спробуйте!
опис приготування:
Цей класний соус можна використовувати в якості добавки до м'яса, овочам, макаронів. Крім зазначених інгредієнтів, ви завжди зможете доповнити рецепт улюбленими спеціями і ароматними травами. Такий соус можете відразу подавати до столу або ж зробити його з запасом і зберігати в холодильнику.
- помідори— 2 кілограма
- часник— 6-7 зубчиків
- Оливкова олія— 50 мілілітрів
- зелень— За смаком(петрушка, базилік, чебрець)
- Сіль і перець— За смаком
2. помідори вимийте, обсушити трохи і наріжте дрібними шматочками. При бажанні можна акуратно видалити у них насіння. Збризніть оливковим маслом, додайте подрібнений часник. Додати сіль, поперчіть за смаком, додайте трави для аромату.
3. Надішліть деко в духовку, запікайте помідори 45-55 хвилин.
4. Надішліть запечені помідори в чашу блендера, подрібніть їх в пюре.
5. Вимийте і висушіть свіжу зелень. наріжте дрібно, додайте в чашу і ще разок подрібніть. За смаком можна додати ще сіль або спеції. Усе, соус готовий. Його можна розлити по чистим баночках і прибрати в холодильник.
Подібні рецепти
Червоний цибуля маринована
Червоний м'ясної соус дістався нам в якості спадщини радянської кулінарії. Хто з нас не пам'ятає макарони або пюре з котлетою, политі цим соусом? Пропоную його класичний рецепт. опис приготування: Приготувати червоний м'ясний соус дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецепто...
Червоний оксамитовий пиріг
Рецепт приготування незвичайного пирога червоного кольору. опис приготування: Цей оригінальний пиріг не тільки красивий, але і незвичайно ніжний і смачний. Ваші гості оцінять його по достоїнству! цукру— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки сколотин— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 ...
Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею
Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...
Червоний цибулю на зиму
Червоний цибулю відрізняється від білого не тільки привабливим ніжно-бузковим цвітом, але і особливою гостротою. Дуже смачним вийде цей лук, маринований з часником і спеціями. обов'язково спробуйте! опис приготування: Маринований червоний лук обов'язково подавайте в якості закуски до святковог...
Коктейль «червоний, білий, синій»
Рецепт приготування коктейлю "; Червоний, білий, синий". опис приготування: Помістіть бананові шматки, полуницю, ягоди чорниці, молоко, ванільний екстракт, йогурт, і кубики льоду в блендер. Доведіть до однорідного стану. Можна злегка остудити. великого банана— 0,5 штуки(розрізані на шматки і...