Рецепт Червоний цибулю на зиму

Рецепт Червоний цибулю на зиму
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 25 хв.
Червоний цибулю відрізняється від білого не тільки привабливим ніжно-бузковим цвітом, але і особливою гостротою. Дуже смачним вийде цей лук, маринований з часником і спеціями. обов'язково спробуйте!

опис приготування:

Маринований червоний лук обов'язково подавайте в якості закуски до святкового столу. Він припаде до смаку навіть найвибагливішим гурманам. Цей лук прекрасно підійде до солоного оселедця, також його можна додати в різні листкові салати, вийде ну дуже смачно! Такий лук можна навіть їсти просто з хлібом, чому не перекус? В процесі маринування червона цибуля втрачає свою гостроту, стаючи злегка солодкуватим. Особливий аромат додає цибулі часник. Я додаю трохи часнику, щоб не зробити закуску занадто гострої. Мій рецепт, як приготувати червону цибулю на зиму, дуже простий і не вимагає тривалого часу приготування. всього 20-25 хвилин — і смачна закуска на зиму готова!

  • Червона цибуля— 600 грам
  • часник— 2-3 зубчиків
  • вода— 400 мілілітрів
  • оцет— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • сіль— 1,5 чайних ложки
  • Олія соняшникова— 2 Ст. ложки
  • Лавровий лист— 4-5 штук
  • Перець горошком— 5-6 штук
Червоний цибулю на зиму - фото крок 1 Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибулю і часник очистіть і промийте.

Червоний цибулю на зиму - фото крок 2 Лук поріжте кружечками товщиною приблизно 3-5 мм. Кожен зубчик часнику розрізати на 4 частини.

Червоний цибулю на зиму - фото крок 3 У воду додайте цукор, сіль, оцет, соняшникова олія, закиньте лаврове листя, часник і перець горошком. Доведіть маринад до кипіння.

Червоний цибулю на зиму - фото крок 4 Покладіть цибулю в маринад, потримайте його на вогні не більше хвилини. Потім зніміть з вогню і відразу ж перекладіть цибулю в чисті банки, залийте маринадом. Накрийте банки кришками, стерилізують 10 хвилин.

Червоний цибулю на зиму - фото крок 5 Банки закатати металевими кришками і укутайте в що-небудь тепле. Остигнули банки приберіть в темне прохолодне місце.

Подібні рецепти

Консервований цибулю на зиму

Рибний торт-салат

цибуля збереження — річ корисна! самі позички, ви зможете використовувати його взимку, додаючи в салати або прикрашаючи їм гарніри. Лук консервується в маринаді і виходить дуже смачним і пікантним! опис приготування: Не можу не поділиться з вами простим рецептом заготовки консервованого лука н...

Червоний оксамитовий пиріг

Червоний оксамитовий пиріг

Рецепт приготування незвичайного пирога червоного кольору. опис приготування: Цей оригінальний пиріг не тільки красивий, але і незвичайно ніжний і смачний. Ваші гості оцінять його по достоїнству! цукру— 1 Склянка солі— 1 Чайна ложка яйця— 2 штуки сколотин— 1 Склянка ванільного екстракту— 1 ...

Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею

Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею

Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...

Червоний м'ясної соус

Червоний м'ясної соус

Червоний м'ясної соус дістався нам в якості спадщини радянської кулінарії. Хто з нас не пам'ятає макарони або пюре з котлетою, политі цим соусом? Пропоную його класичний рецепт. опис приготування: Приготувати червоний м'ясний соус дуже просто, якщо слідувати покроковим рекомендаціям до рецепто...

Коктейль «червоний, білий, синій»

Коктейль «червоний, білий, синій»

Рецепт приготування коктейлю "; Червоний, білий, синий". опис приготування: Помістіть бананові шматки, полуницю, ягоди чорниці, молоко, ванільний екстракт, йогурт, і кубики льоду в блендер. Доведіть до однорідного стану. Можна злегка остудити. великого банана— 0,5 штуки(розрізані на шматки і...