Рецепт Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею
Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю.
опис приготування:
Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити
близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути.
Тим часом змішати блакитний сир, вершки, оцет і гірчицю в мисці.
Додати в масу картопля, зелена цибуля і частина бекону.
Подавати з блакитним сиром і залишилися беконом, приправивши зеленою цибулею.
- червоного картоплі— 700 грам
- крупної солі— 3 Ст. ложки
- блакитного сиру з пліснявою, плюс сир для гарніру— 45 грам
- знежирених вершків— 1/2 склянки
- червоного винного оцту— 1 Чайна ложка
- гірчиці— 1 Чайна ложка
- рубленого свіжого зеленого лука, плюс 1 чайна ложка для гарніру— 1 Ст. ложка
- бекону— 8 скибочок
близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути.
Тим часом змішати блакитний сир, вершки, оцет і гірчицю в мисці.
Додати в масу картопля, зелена цибуля і частина бекону.
Подавати з блакитним сиром і залишилися беконом, приправивши зеленою цибулею.
Подібні рецепти
Салат з цибулею і блакитним сиром
Незвичайний рецепт червоного болгарського перцю, запеченого в духовці і фаршированого рисом, сиром і яйцем. опис приготування: Цей рецепт червоного перцю з сиром, безсумнівно, дуже смачний, Крім того, має на увазі безліч варіацій. Подавати його можна, як головне блюдо з гарніром з овочів або я...
Картопля з беконом
Рецепт приготування обсмаженого картоплі з цибулею, болгарським перцем, беконом і чебрецем. опис приготування: Бекон надає цьому картопляному гарніру приємний димчастий аромат. Що залишився від бекону жир можна зберігати в холодильнику для подальшого обсмажування овочів. бекону— 220-330 гра...
Картопля з сиром і зеленою цибулею
Рецепт приготування запеченої картоплі з сиром Чеддер, зеленою цибулею і молочно-вершковою сумішшю. опис приготування: Картопля, приготований за цим рецептом, має хрустку скоринку і ніжний маслянистий вершковий смак. Зелена цибуля при бажанні можна замінити рубаним часником. kartofelin— 8 ш...
Червоний борщ без капусти
Червоний борщ без капусти популярний у багатьох господинь. У ньому досить інших інгредієнтів, які з успіхом замінюють капусту. Наприклад, пастернак додає борщу неповторний аромат, порей - солодкість. опис приготування: Спробуйте приготувати борщ за цим рецептом, він вам обов'язково сподобаєтьс...
Червоний борщ
Це легендарне блюдо знають і люблять багато! Перед його приголомшливим смаком і неперевершеним ароматом мало хто встоїть. Пропоную вам свій варіант приготування класичного українського борщу! опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування червоного борщу. Український борщ завжди б...