Рецепт Картопля з беконом

Рецепт Картопля з беконом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування обсмаженого картоплі з цибулею, болгарським перцем, беконом і чебрецем.

опис приготування:

Бекон надає цьому картопляному гарніру приємний димчастий аромат. Що залишився від бекону жир можна зберігати в холодильнику для подальшого обсмажування овочів.

  • бекону— 220-330 грам
  • жиру від бекону— 2 Ст. ложки
  • вершкового масла— 1 Ст. ложка
  • цибулини— 2 штуки
  • зеленого болгарського перцю— 1/2 штуки
  • середніх картоплі— 2 штуки
  • сушеного листя чебрецю— 1/4 чайних ложки
  • сіль і чорний мелений перець— За смаком
Картопля з беконом - фото крок 1 1. Розігріти велику сковороду на середньому вогні. Додати смужки бекону і смажити до готовності, поки бекон не стане коричневого кольору. Злити весь жир зі сковороди, залишивши 2 столові ложки жиру. Бекон остудити і нарізати.

Картопля з беконом - фото крок 2 2. Очищену картоплю розрізати навпіл і помістити у велику каструлю з водою, щоб вода повністю покривала картоплю. Довести до кипіння на середньому вогні, потім знизити вогонь до повільного і варити від 10 до 12 хвилин. Злити воду, відкинувши картопля на друшляк, і залити холодною водою. Остиглий картопля нарізати кубиками розміром 1 см.

Картопля з беконом - фото крок 3 3. Розігріти залишився в сковороді жир з 1 столовою ложкою вершкового масла. Додати нарізаний кубиками цибулю і смажити близько 5 хвилин, поки він не стане м'яким.

Картопля з беконом - фото крок 4 4. Потім додати нарізану кубиками солодкий перець і готувати від 2 до 3 хвилин.

Картопля з беконом - фото крок 5 5. Додати чебрець, сіль, перець і нарізану картоплю. Перемішати всі інгредієнти разом і готувати 10-15 хвилин, періодично помішуючи.

Картопля з беконом - фото крок 6 6. Перемішати з беконом і відразу подавати.

Подібні рецепти

Червоний картопля з блакитним сиром, беконом і цибулею

Бутерброди з «песто»

Рецепт приготування картопляного гарніру в вершках з беконом, зеленою цибулею і гострим сиром з цвіллю. опис приготування: Помістити картоплю в каструлю. залити водою, посолити і довести до кипіння. варити близько 12 хвилин. Злити воду і дати трохи охолонути. Тим часом змішати блакитний сир, в...

Карбонара з беконом і вершками

Карбонара з беконом і вершками

Насолоджуйтеся смаком традиційної італійської їжі — пасти карбонара з беконом і вершками. Ситні і легкі в приготуванні спагетті з беконом і вершками не залишать нікого байдужими. опис приготування: Для приготування пасти карбонара з беконом і вершками так само можна використовувати спагетті аб...

Кесадільяс з куркою, беконом і авокадо

Кесадільяс з куркою, беконом і авокадо

Рецепт приготування кукурудзяних коржів з начинкою з запеченого бекону, курки, лука, авокадо і сиру Чеддер. опис приготування: Хрусткі кесадільяс з начинкою - відмінна легка літня закуска. коржі для тортільяс— 4 штуки курки— 500 грам сіль і перець— — За смаком лука— 1/2 склянки бекону— 8 ски...

Кекси з беконом

Кекси з беконом

Рецепт приготування кексів з беконом кількість порцій: 6-12 цукру— 1 Ст. ложка борошна млинців— 250 грам розпушувача— 1 Чайна ложка молока— 280 мілілітрів оцту— 1 Ст. ложка вершкового масла— 85 грам яйця— 2 штуки смужок бекону— 5 штук пучка зеленого лука— 0,5 штуки В молоко залити оцет і ...

Креветки з крупою і беконом

Креветки з крупою і беконом

Рецепт приготування креветок з крупою, беконом, цибулею і помідорами. опис приготування: У середній каструлі довести 4 1/2 склянки води до кипіння на сильному вогні, приправити сіллю і перцем. Додати крупу, зменшити вогонь до середнього. Накрити кришкою і варити, помішуючи час від часу, поки к...