Рецепт Креветки з крупою і беконом
Рецепт приготування креветок з крупою, беконом, цибулею і помідорами.
опис приготування:
У середній каструлі довести 4 1/2 склянки води до кипіння на сильному вогні, приправити сіллю і перцем. Додати крупу, зменшити вогонь до середнього. Накрити кришкою і варити, помішуючи час від часу, поки каша не стане вершкової і ніжною, близько 30 хвилин. Перемішати кашу з маслом.
Поки крупа готується протягом 15 хвилин, обсмажити скибочки бекону в великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору, від 4 до 6 хвилин. використовуючи шумовку, викласти бекон на паперові рушники і дати текти жиру. Додати цибулю і часник в жир в сковороду, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин.
У неглибоку сковороду помістити помідори, їх сік і 1 / 4 склянки води, довести до кипіння. Додати креветки, готувати, помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Додати гострий соус. викласти овочі, бекон і креветки на крупу, подавати відразу ж.
- сіль і мелений перець— — За смаком
- крупи— 1 Склянка
- масла— 2 Ст. ложки
- бекону— 2 скибочки(разрезанного поперек на части )
- цибулина— 1 штука
- зубчики часнику— 2 штуки
- нарізаних помідорів— 400 грам
- великих креветок— 450 грам
- гострого соусу— 1/4 чайних ложки
Поки крупа готується протягом 15 хвилин, обсмажити скибочки бекону в великій сковороді на середньому вогні до коричневого кольору, від 4 до 6 хвилин. використовуючи шумовку, викласти бекон на паперові рушники і дати текти жиру. Додати цибулю і часник в жир в сковороду, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і коричневого кольору, від 8 до 10 хвилин.
У неглибоку сковороду помістити помідори, їх сік і 1 / 4 склянки води, довести до кипіння. Додати креветки, готувати, помішуючи, від 2 до 4 хвилин. Додати гострий соус. викласти овочі, бекон і креветки на крупу, подавати відразу ж.
Подібні рецепти
Домашній розсольник з перловою крупою
Рецепт приготування смажених креветок і шматочків запеченого бекону з крупою і цибулею. опис приготування: Незвичайно смачне поєднання смажених креветок з беконом і вершкової крупою робить це блюдо неповторно смачним і ароматним. курячих бульйонні кубики— 2 штуки вершкового масла— 2 Ст. ложк...
Креветки з крупою кус-кус
Рецепт приготування креветок з крупою кус-кус, цибулею, морквою, часником і зеленим горошком. опис приготування: У сковороді нагріти 1 столову ложку оливкової олії на середньому вогні. Додати креветки, приправити сіллю і перцем. готувати, помішуючи, поки креветки не будуть готові, близько 3 хв...
Журавлинний салат з сиром Фета і пшоняної крупою
Рецепт приготування салат з сиром Фета і пшоняної крупою. Цей незвичайний салат дуже смачний і готується дуже швидко. Спробуйте! опис приготування: 1) Покласти пшоняну крупу і журавлину в теплостойкую миску. Залити кип'яченою водою і розмішати виделкою. Закрити миску харчовою плівкою і відклас...
Курка з морквою і крупою
Рецепт приготування курки в помаранчевій глазурі зі смаженою морквою і крупою булгур. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. На великому аркуші для випічки розподілити курку в один шар, приправити сіллю і перцем. випікати 10 хвилин. Змастити курку апельсиновим мармеладом і випі...
Карибські креветки
Креветки - це універсальна закуска. Люблять її все, вони добре поєднуються з іншими інгредієнтами в салатах і інших стравах. Розповім про цікавий варіанті, як приготувати «Карибські» креветки. опис приготування: Креветки настільки полюбилися, що їх можна використовувати для перших, других стра...