Рецепт Карибські креветки

Рецепт Карибські креветки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Креветки - це універсальна закуска. Люблять її все, вони добре поєднуються з іншими інгредієнтами в салатах і інших стравах. Розповім про цікавий варіанті, як приготувати «Карибські» креветки.

опис приготування:

Креветки настільки полюбилися, що їх можна використовувати для перших, других страв, для закусок і всіляких салатів. Вони не дуже дорогі, продаються в кожному магазині. Вибирайте будь-які за розміром і свіжості (заморожені, в глазурі, охолоджені). Для цього рецепта краще використовувати великі креветки, так їх набагато зручніше їсти. Подавати страву краще вже охолодженим.

  • Заморожені сирі креветки— 900 грам
  • борошно— 1 Склянка
  • Кокосова стружка— 2-3 склянок
  • Рослинна олія— За смаком
  • яйце— 1 штука
  • пиво— 2/3 склянки(можна замінити газованою водою)
  • розпушувач— 1,5 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • суміш спецій— За смаком
Карибські креветки - фото крок 1 1. Разморозьте заморожену креветку під холодною водою, чистий, але залиште хвости.

Карибські креветки - фото крок 2 2. Насипте в тарілку ½ склянки борошна, занурте креветки по черзі в борошно, тримаючи за хвіст.

Карибські креветки - фото крок 3 3. Додайте в окрему миску ½ склянки борошна, розпушувач, цукор, суміш спецій за смаком, посоліть і влийте пиво або газовану воду, вбийте яйце. Ретельно все змішайте.

Карибські креветки - фото крок 4 4. Занурте креветку в тісто, тримаючись за хвіст, струсіть зайве тісто.

Карибські креветки - фото крок 5 5. Насипте в тарілку кокосову стружку. Після тесту обкатайте креветки в кокосовій стружці, покладіть на окрему тарілку і відкладіть на 30-60 хвилин.

Карибські креветки - фото крок 6 6. Розігрійте глибоку чавунну або іншу сковороду з достатньою кількістю (близько 2 см) масла на середньому вогні. Коли масло буде потрібної температури, кидайте в сковороду креветки порціями по 4-8 штук в залежності від розміру сковороди і обсмажуйте з двох сторін до отримання золотистої скоринки.

Карибські креветки - фото крок 7 7. За допомогою сита очищайте масло від твердих частинок між приготуванням партій креветок.

Карибські креветки - фото крок 8 8. Викладіть приготовані креветки на решітку, щоб скло зайве масло, остудіть і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Королівські креветки

Хрусткі креветки з кукурудзою

Рецепт приготування італійської закуски з обсмажених королівських креветок. кількість порцій: 4 креветки— 500 грам тертий пармезан— 50 грам цибуля— 50 грам розмарин— 3 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) оливкова олія— 1 штука панірувальні сухарі— 50 грам Н...

Креветки барбекю

Креветки барбекю

Смажені креветки - це завжди безпрограшна гаряча закуска. опис приготування: Для приготування цієї страви краще всього вибирати великі креветки - королівські або тигрові. Креветки барбекю можуть стати відмінною закускою до пива або фуршетного столу, також їх можна використовувати як доповнення...

Креветки, смажені на гілках розмарину

Креветки, смажені на гілках розмарину

Рецепт приготування креветок. кількість порцій: 2 варених тигрових креветок— 12 штук гілочки розмарину— 4 штуки соєвого соусу— 50 мілілітрів стручки червоного гострого перцю— 0,5 штуки кореня імбиру— 1 штука(1см) лимонного соку— 2 чайних ложки меду— 1 Ст. ложка помідорів чері— 8 штук розма...

Креветки до пива

Креветки до пива

Якщо Ви збираєтеся компанією попити пиво, то закуска за цим рецептом здивує і порадує вас і ваших гостей. Креветки до пива — все просто і геніально. Це смачно, ситно і головне дуже смачно. опис приготування: Дуже легко готуються креветки до пива. Раджу в магазині креветки вибирати середнього р...

Креветки під коньяком

Креветки під коньяком

Один з моїх найулюбленіших способів приготування креветок — це креветки під коньяком. смачно, досить просто і оригінально. рекомендую спробувати! опис приготування: Рецепт присвячується всім таким же божевільним любителям морепродуктів і особливо креветок, як я. цей рецепт, креветки під коньяк...