Рецепт Карибські креветки
Креветки - це універсальна закуска. Люблять її все, вони добре поєднуються з іншими інгредієнтами в салатах і інших стравах. Розповім про цікавий варіанті, як приготувати «Карибські» креветки.
опис приготування:
Креветки настільки полюбилися, що їх можна використовувати для перших, других страв, для закусок і всіляких салатів. Вони не дуже дорогі, продаються в кожному магазині. Вибирайте будь-які за розміром і свіжості (заморожені, в глазурі, охолоджені). Для цього рецепта краще використовувати великі креветки, так їх набагато зручніше їсти. Подавати страву краще вже охолодженим.
- Заморожені сирі креветки— 900 грам
- борошно— 1 Склянка
- Кокосова стружка— 2-3 склянок
- Рослинна олія— За смаком
- яйце— 1 штука
- пиво— 2/3 склянки(можна замінити газованою водою)
- розпушувач— 1,5 чайних ложки
- сіль— За смаком
- цукор— 1 Ст. ложка
- суміш спецій— За смаком
2. Насипте в тарілку ½ склянки борошна, занурте креветки по черзі в борошно, тримаючи за хвіст.
3. Додайте в окрему миску ½ склянки борошна, розпушувач, цукор, суміш спецій за смаком, посоліть і влийте пиво або газовану воду, вбийте яйце. Ретельно все змішайте.
4. Занурте креветку в тісто, тримаючись за хвіст, струсіть зайве тісто.
5. Насипте в тарілку кокосову стружку. Після тесту обкатайте креветки в кокосовій стружці, покладіть на окрему тарілку і відкладіть на 30-60 хвилин.
6. Розігрійте глибоку чавунну або іншу сковороду з достатньою кількістю (близько 2 см) масла на середньому вогні. Коли масло буде потрібної температури, кидайте в сковороду креветки порціями по 4-8 штук в залежності від розміру сковороди і обсмажуйте з двох сторін до отримання золотистої скоринки.
7. За допомогою сита очищайте масло від твердих частинок між приготуванням партій креветок.
8. Викладіть приготовані креветки на решітку, щоб скло зайве масло, остудіть і подавайте до столу.
Подібні рецепти
Хрусткі креветки з кукурудзою
Рецепт приготування італійської закуски з обсмажених королівських креветок. кількість порцій: 4 креветки— 500 грам тертий пармезан— 50 грам цибуля— 50 грам розмарин— 3 Ст. ложки сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) оливкова олія— 1 штука панірувальні сухарі— 50 грам Н...
Креветки барбекю
Смажені креветки - це завжди безпрограшна гаряча закуска. опис приготування: Для приготування цієї страви краще всього вибирати великі креветки - королівські або тигрові. Креветки барбекю можуть стати відмінною закускою до пива або фуршетного столу, також їх можна використовувати як доповнення...
Креветки, смажені на гілках розмарину
Рецепт приготування креветок. кількість порцій: 2 варених тигрових креветок— 12 штук гілочки розмарину— 4 штуки соєвого соусу— 50 мілілітрів стручки червоного гострого перцю— 0,5 штуки кореня імбиру— 1 штука(1см) лимонного соку— 2 чайних ложки меду— 1 Ст. ложка помідорів чері— 8 штук розма...
Креветки до пива
Якщо Ви збираєтеся компанією попити пиво, то закуска за цим рецептом здивує і порадує вас і ваших гостей. Креветки до пива — все просто і геніально. Це смачно, ситно і головне дуже смачно. опис приготування: Дуже легко готуються креветки до пива. Раджу в магазині креветки вибирати середнього р...
Креветки під коньяком
Один з моїх найулюбленіших способів приготування креветок — це креветки під коньяком. смачно, досить просто і оригінально. рекомендую спробувати! опис приготування: Рецепт присвячується всім таким же божевільним любителям морепродуктів і особливо креветок, як я. цей рецепт, креветки під коньяк...