Рецепт Курка з брокколі, рисом і кунжутом
Рецепт приготування смаженої курки з коричневим рисом, брокколі, зеленою цибулею, медом і кунжутом.
опис приготування:
Помістити середню каструлю у велику каструлю з водою, відкласти в сторону. Відварити рис у відповідності з інструкцією.
Тим часом зробити соус. У невеликій мисці змішати мед, насіння кунжуту, соєвий соус, часник, відкласти в сторону. У великій мисці збити яєчні білки і крохмаль. Додати курячі грудки, приправити сіллю і перцем.
У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додайте половину курки, готувати до золотистого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти на блюдо, повторити з маслом, що залишилося і куркою. Викласти всю курку на сковороду, додати соус і зелений лук, перемішати.
Тим часом довести воду до кипіння в каструлі, вміщеній у велику каструлю. Додати брокколі і варити готовності, від 4 до 6 хвилин. Подавати курку з брокколі, рисом.
- коричневого риса— 3/4 склянки
- меду— 3 Ст. ложки
- кунжуту— 2 Ст. ложки
- соєвого соусу— 2 Ст. ложки
- зубчик часнику— 1 штука
- великих яєчних білка— 2 штуки
- куриной грудки без кожи— 650 грам
- сіль і мелений перець— — За смаком
- рослинної олії— 2 Ст. ложки
- зелених цибулі— 4 штуки
- брокколі— 650 грам
Тим часом зробити соус. У невеликій мисці змішати мед, насіння кунжуту, соєвий соус, часник, відкласти в сторону. У великій мисці збити яєчні білки і крохмаль. Додати курячі грудки, приправити сіллю і перцем.
У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла на середньому вогні. Додайте половину курки, готувати до золотистого кольору, від 6 до 8 хвилин. Викласти на блюдо, повторити з маслом, що залишилося і куркою. Викласти всю курку на сковороду, додати соус і зелений лук, перемішати.
Тим часом довести воду до кипіння в каструлі, вміщеній у велику каструлю. Додати брокколі і варити готовності, від 4 до 6 хвилин. Подавати курку з брокколі, рисом.
Подібні рецепти
Салат з омлетом і грибами
Азіатський рецепт курки в медово-соєвому соусі не вимагає від вас особливих зусиль. Спершу обсмажте куряче м'ясо, окремо приготуйте соус і занурте в нього вже готове м'ясо. Детальніше в рецепті нижче. опис приготування: Курку для рецепта можна обсмажити у фритюрі або на сковороді. Рисове вино ...
Креветки з апельсином і кунжутом
Рецепт приготування смажених креветок з апельсиновим соком, кунжутом, соєвим соусом і зеленою цибулею. опис приготування: У великій мисці збити в піну яєчні білки, крохмаль, насіння кунжуту, 1 чайну ложку солі і 1/2 чайної ложки перцю. Додати креветки і перемішати. нагріти 1/4 склянки олії у в...
Курка з брокколі в мультиварці
курка, тушкована в сметанному соусі з брокколі, брюссельською капустою, баклажанами, морквою і цибулею. Дуже насичене і самодостатня страва, так що додатковий гарнір не буде потрібно. смачно! опис приготування: Приготуємо курку з брокколі в мультиварці в домашніх умовах. Спершу обсмажуємо на р...
Курка з брокколі в вершках
Перед вами смачний і простий рецепт курки з брокколі в вершках. Виходить дуже ситне, але в той же час легке і ніжне блюдо, яке по достоїнству оцінять всі ваші домочадці. Рекомендую до пасти! опис приготування: Перед вами — простий і недорогий рецепт приготування курки з брокколі в вершках. спо...
Курка з брокколі під хлібної крихтою
Мал з брокколі - це незвичайне поєднання, яке припаде до смаку кожному. Завдяки ніжному курячому м'ясу блюдо стає ще смачніше, а часник створює особливий аромат. опис приготування: Пропоную вам дуже смачна страва, в якому всі інгредієнти гармонійно поєднуються. Крім цього, вони корисно впливаю...