Рецепт Кокосовая панна котта
Панна котта — традиційний італійський десерт на основі вершків, Цукора і желатин. Пропоную трохи відійти від оригінального рецепта і приготувати панна котту на кокосовому молоці.
опис приготування:
Десерт виходить дуже ніжний і м'який, з легким кокосовим смаком.
- Кокосове молоко— 1 банку
- цукор— 6 Ст. ложок(5 ст.л. — в кокосове молоко, 1 ст.л. — в полуничний соус)
- якщо ви— 1,5 чайних ложки
- вода— 1 Ст. ложка
- ванільний сироп— 2 краплі
- Кукурудзяний крохмаль— 1 Чайна ложка
- Полуниця— 100 грам
Нагрійте на середньому вогні кокосове молоко.
Додайте цукор і пару крапель ванільного сиропу. Прогрівайте молоко поки цукор повністю не розчиниться.
В окрему ємність додайте агар агар і ложку води, перемішаєте, щоб не залишилося грудочок.
Влийте агар агар в каструлю з кокосовим молоком. акуратно, щоб не утворилося бульбашок, перемішаєте. прокип'ятіть суміш 3 хвилини.
Розлийте суміш у формочки і залиште застигати в холодильник на годину.
збийте полуницю, крохмаль і цукор в блендері. Протріть цю суміш через сито, щоб домогтися однорідної текстури. Нагрійте її на середньому вогні до загусання.
Викладіть полуничний соус в формочки з панна Котта. Залиште застигати ще на 20 хвилин.
Кокосовая панна котта готова. Смачного!
Подібні рецепти
Панна-котта (дієтичний рецепт)
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...