Рецепт Крем «тірамісу»

Рецепт Крем «тірамісу»
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Легендарний італійський десерт "; Тірамісу" сьогодні люблять по всьому світу. Сьогодні я поділюся з вами не зовсім класичним рецептом. Я розповім, як приготувати крем "; Тірамісу ";. Це класний десерт!

опис приготування:

Всього у мене вийшло 4 порції десерту. Перед подачею можна накрити стаканчики і дати десерту настоятися в холодильнику. В принципі, не обов'язково використовувати саме маскарпоне. Ви можете взяти будь-який наявний у вашому магазині крем-сир.

  • Розчинна кава— 1,5 чайних ложки
  • Гаряча вода— 1/4 склянки
  • вершки— 1 Склянка(жирні)
  • Цукрова пудра— 1,5 склянки
  • маскарпоне— 220-230 грам
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • Какао-порошок— 1 Ст. ложка
  • Шоколад для випічки— 30 грам(напівсолодкий)
1 У гарячій воді розчиніть кави. Дайте постояти хвилин 5, щоб охолонув.

2 Жирні вершки збийте міксером до стійких піків.

3 Міксером збийте маскарпоне з цукровою пудрою. Окремо перемішайте ванільний екстракт і чайну ложку кави. Можна додати кави і більше, все залежить від того, наскільки сильний кавовий присмак ви любите.

4 Додайте ванільно-кавову суміш в маскарпоне. Також акуратно вмішати збиті вершки.

5 Тепер готовий крем "; Тірамісу" можна викласти в кулінарний мішок (або пакет з дірочкою). Видавлюємо невелику кількість крему в стакан, посипаємо какао. І так формуємо десерт до самого верху склянки. В кінці посипем тертим шоколадом.

Подібні рецепти

Кава «тірамісу»

Пісний суп з пшоном

Досконалий смак улюбленого всіма гурманами італійського десерту. Тірамісу перекладається як «візьми мене на небо»! Обіцянка задоволення ще більше посилюється шоколадним еспресо. опис приготування: Коф & Quot; тірамісу" поєднує в собі переваги напою, що бадьорить і знаменитого італійського десе...

Цукерки «тірамісу»

Цукерки «тірамісу»

думаю, всім відомий смак італійського десерту "; Тірамісу ";. Але не завжди хочеться довго вичікувати, поки готовий десерт настоїться і просочиться. Для цього випадку можна скористатися ось таким рецептом! опис приготування: У такі цукерки можна додати трохи мелених горіхів. Смак від цього тіл...

Класичний десерт «Крем-брюле»

Класичний десерт «Крем-брюле»

З великою впевненістю можу сказати, що цей десерт - один з найбільш вдалих варіантів для свята або полудня. Рекомендую всім рецепт приготування класичного десерту «Крем-брюле». опис приготування: Якщо ви шукаєте ідеальний рецепт «Крем-брюле», ви його вже знайшли. Десерт цей не дуже складний, а...

Классический заварной крем

Классический заварной крем

Заварной крем подходит для пропитки тортов, наполнения капкейков и пирожных. А если добавить нарезанные свежие фрукты и посыпать сверху шоколадной стружкой, можно подавать как самостоятельный десерт. опис приготування: Правильно приготовленный заварной крем — это залог успеха при приготовлении...

Крем для безе

Крем для безе

Для приготування цього смачного крему для безе треба докласти зусиль, але слідуючи рецепту, у вас не повинно виникнути проблем. Ми будемо готувати не просто крем, а дуже смачний домашній десерт. опис приготування: Готувати крем для безе одне задоволення, адже готувати його просто. Для приготув...