Рецепт Курка гриль

Рецепт Курка гриль
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Від одного тільки назви рецепта у мене слинки збираються. Ніжне соковите куряче м'ясо і хрустка скоринка з вуглиною. Що може бути краще в сонячний день на природі? Додамо пивка і свіжих овочів!

опис приготування:

Ціла курка або її частини готуються однаково і це маринад відмінно підійде для всіх частин. Єдине — буде відрізнятися час смаження на грилі. ніжки, наприклад, треба смажити хвилин 20, а на половину розрізаної уздовж курки може піти цілу годину. Що стосується маринування, то найменший час — 2 годину, але все ж раджу залишити курку в маринаді на всю ніч. Ще одне зауваження — найкраще підійде мангал з кришкою, хоча, якщо курку маринувати довго, можна її смажити і на традиційному мангалі без кришки.

Отже, як приготувати курку гриль?

1. Курячі ніжки промийте, просушіть паперовим рушником.

2. Почистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю, перчик чилі (якщо у вас немає соусу).

3. У великій мисці перемішайте нарізану цибулю, соус чилі або подрібнений свіжий чилі, соус барбекю, вершкове масло кімнатної температури, зернисту гірчицю і мелений чорний перець.

4. Викладіть в миску з маринадом курячі ніжки і гарненько їх обваляйте в соусі, щоб ніжки з усіх боків гарненько вкрилися маринадом.

5. Затягніть миску харчовою плівкою або накрийте кришкою і залиште маринуватися мінімум на дві години, як раз поки ви приготуєте вугілля.

6. Викладіть ніжки на решітку, закрийте кришку мангала і запікайте протягом 20-25 хвилин, періодично перевертаючи ніжки. Ніжки будуть готові, коли з кісточки злізе м'ясо.

Перед подачею курку гриль потримайте на тарілці хвилин 5.

Курка гриль готова!

Смачного!

  • Курині ніжки— 8-10 штук
  • цибулина— 1 штука(велика)
  • Соус барбекю— 3 Ст. ложки(або томатний соус зі спеціями)
  • Соус чилі на томатної основі— 2 Ст. ложки(або 1 перчик чилі)
  • Вершкове масло— 30 грам
  • Zernistaya гірчиця— 2 чайних ложки
  • Чорний перець мелений— 1/4 чайних ложки
Ціла курка або її частини готуються однаково і це маринад відмінно підійде для всіх частин. Єдине — буде відрізнятися час смаження на грилі. ніжки, наприклад, треба смажити хвилин 20, а на половину розрізаної уздовж курки може піти цілу годину. Що стосується маринування, то найменший час — 2 годину, але все ж раджу залишити курку в маринаді на всю ніч. Ще одне зауваження — найкраще підійде мангал з кришкою, хоча, якщо курку маринувати довго, можна її смажити і на традиційному мангалі без кришки.

Отже, як приготувати курку гриль?

1. Курячі ніжки промийте, просушіть паперовим рушником.

2. Почистіть і наріжте тонкими півкільцями цибулю, перчик чилі (якщо у вас немає соусу).

3. У великій мисці перемішайте нарізану цибулю, соус чилі або подрібнений свіжий чилі, соус барбекю, вершкове масло кімнатної температури, зернисту гірчицю і мелений чорний перець.

4. Викладіть в миску з маринадом курячі ніжки і гарненько їх обваляйте в соусі, щоб ніжки з усіх боків гарненько вкрилися маринадом.

5. Затягніть миску харчовою плівкою або накрийте кришкою і залиште маринуватися мінімум на дві години, як раз поки ви приготуєте вугілля.

6. Викладіть ніжки на решітку, закрийте кришку мангала і запікайте протягом 20-25 хвилин, періодично перевертаючи ніжки. Ніжки будуть готові, коли з кісточки злізе м'ясо.

Перед подачею курку гриль потримайте на тарілці хвилин 5.

Курка гриль готова!

Смачного!

Подібні рецепти

Курка гриль з сиром і макаронами

Курка гриль «в мексиканця»

Рецепт приготування італійської страви з курки з сиром і макаронами. кількість порцій: 8 куряча грудка— 4 штуки макарони— 450 грам вершкове масло— 1 штука лимони— 3 штуки густі вершки— 3/4 склянки сіль— 1 щіпка(за смаком) чорний перець— 1 щіпка(за смаком) листя базиліка— 20 штук Замаринува...

Курка-гриль з пастою і томатним соусом

Курка-гриль з пастою і томатним соусом

Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків. опис приготування: Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері. курячих грудок без шкіри— 450 гра...

Крильця гриль в мікрохвильовці

Крильця гриль в мікрохвильовці

Часто проходячи повз курей гриль десь в кіосках, жахаєшся думки, в яких умовах їх готують. Тому пропоную спосіб, як приготувати крильця гриль в мікрохвильовці правильно, тобто. соковиті і смачні опис приготування: Як приготувати крильця гриль в мікрохвильовці? Та дуже просто при наявності бажа...

Крильця гриль

Крильця гриль

Цей рецепт крилець гриль відрізняється від звичного тим, що попередньо їх не маринують, а відразу обсмажують, а вже потім кладуть соус. Розповім вам про те, як приготувати крильця гриль. опис приготування: Крильця розріжте на 3 частини, видаліть крайню найменшу частину. Сьогодні в магазинах пр...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...