Рецепт Курка-гриль з пастою і томатним соусом

Рецепт Курка-гриль з пастою і томатним соусом
Кількість порцій: 2 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків.

опис приготування:

Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері.

  • курячих грудок без шкіри— 450 грам
  • приправа для стейка— — За смаком
  • пасти— 450 грам
  • вершкового масла— 4 Ст. ложки
  • оливкового масла— 4 Ст. ложки
  • часнику— 2 зубчики
  • банку (240 г) томатного соусу— 1 штука
  • солі— 1 Чайна ложка
  • перець— — За смаком
  • петрушки— 1 Ст. ложка
  • листя базиліка— 6-8 штук
Курка-гриль з пастою і томатним соусом - фото крок 1 1. Промити курячі грудки в холодній воді. Викласти між листами вощеного папером і відбити молотком для м'яса до товщини приблизно 2,5 см. Приправити з обох сторін приправою для стейка.

Курка-гриль з пастою і томатним соусом - фото крок 2 2. Розігріти гриль до середньої температури, злегка полити олією і обсмажувати курячі грудки на середньому вогні протягом 6-8 хвилин з кожного боку. або нагрійте 2 столові ложки вершкового масла і 2 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Як тільки масло стане гарячим, додати курячі грудки і смажити 5 хвилин з кожного боку. Відкласти курку в сторону і дати охолонути.

Курка-гриль з пастою і томатним соусом - фото крок 3 3. У великій каструлі закип'ятити воду з 1 столовою ложкою солі. Додати пасту і варити відповідно до інструкції на упаковці. нагріти 2 столові ложки вершкового масла і 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Додати часник і готувати, помішуючи, поки часник не стане м'яким, близько 3-5 хвилин. Чи не пересмажувати часник до коричневого кольору!

Курка-гриль з пастою і томатним соусом - фото крок 4 4. Додати курячий бульйон і варити, поки рідина не зменшиться вдвічі. Тим часом нарізати курку на шматочки.

Курка-гриль з пастою і томатним соусом - фото крок 5 5. Як тільки бульйон зменшиться, змішати з томатним соусом.

Курка-гриль з пастою і томатним соусом - фото крок 6 6. Додати вершки і розмішати до однорідності. Приправити сіллю і перцем за смаком. Зменшити вогонь до мінімуму.

Курка-гриль з пастою і томатним соусом - фото крок 7 7. Порубати петрушку і базилік, додати в соус і добре перемішати. Злити воду з приготовленою пасти і додати в соус. розмішати. Викласти пасту по тарілках, а зверху покласти шматочки курки.

Подібні рецепти

Курка під томатним соусом

Піца з моцарелою і томатним соусом

Страви з курки не тільки корисні, але і дуже смачні. Куряче м'ясо в міру жирне, його можна готувати під різними соусами. Класичним і найбільш підходящим я вважаю саме томатний соус. опис приготування: Багато хто любить м'ясо ... таке соковите, ароматне і шалено смачне! Щоб потішити домочадців ...

Курка з пастою Кампанелла і соусом

Курка з пастою Кампанелла і соусом

Рецепт приготування смажених курячих грудок з пастою Кампанелла, порошком чилі, паприка, часником, цибулею, болгарським перцем, кінзою і томатно-вершковим соусом. опис приготування: Цей ситний овочевий пиріг з м'ясом цілком підійде в якості самостійно страви. пасти Кампанелла— 450 грам порош...

Курка з томатним салатом

Курка з томатним салатом

Дуже просте і смачне блюдо, що відмінно підходить для обіду або вечері. Підійде будь-яка частина курячої тушки і будь-який сорт томатів. хочете дізнатися, як приготувати курку з томатним салатом? розповідаю! опис приготування: Курочку можна запекти в духовці, обсмажити на сковороді або на грил...

Каша з арахісової пастою

Каша з арахісової пастою

Каша на сніданок — класика, але як бути, якщо вона здається недостатньо живильному? Пропоную приготувати кашу з арахісової пастою. опис приготування: Арахісова паста — хороший джерело білка і жирів, вона врівноважує швидкі вуглеводи з вівсянки. Виходить ситне і збалансоване блюдо, яке обов'язк...

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Куряче філе з пастою і болгарським перцем

Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...