Рецепт Курка-гриль з пастою і томатним соусом
Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків.
опис приготування:
Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері.
- курячих грудок без шкіри— 450 грам
- приправа для стейка— — За смаком
- пасти— 450 грам
- вершкового масла— 4 Ст. ложки
- оливкового масла— 4 Ст. ложки
- часнику— 2 зубчики
- банку (240 г) томатного соусу— 1 штука
- солі— 1 Чайна ложка
- перець— — За смаком
- петрушки— 1 Ст. ложка
- листя базиліка— 6-8 штук
2. Розігріти гриль до середньої температури, злегка полити олією і обсмажувати курячі грудки на середньому вогні протягом 6-8 хвилин з кожного боку. або нагрійте 2 столові ложки вершкового масла і 2 столові ложки оливкової олії у великій сковороді на середньому вогні. Як тільки масло стане гарячим, додати курячі грудки і смажити 5 хвилин з кожного боку. Відкласти курку в сторону і дати охолонути.
3. У великій каструлі закип'ятити воду з 1 столовою ложкою солі. Додати пасту і варити відповідно до інструкції на упаковці. нагріти 2 столові ложки вершкового масла і 2 столові ложки оливкової олії в сковороді на середньому вогні. Додати часник і готувати, помішуючи, поки часник не стане м'яким, близько 3-5 хвилин. Чи не пересмажувати часник до коричневого кольору!
4. Додати курячий бульйон і варити, поки рідина не зменшиться вдвічі. Тим часом нарізати курку на шматочки.
5. Як тільки бульйон зменшиться, змішати з томатним соусом.
6. Додати вершки і розмішати до однорідності. Приправити сіллю і перцем за смаком. Зменшити вогонь до мінімуму.
7. Порубати петрушку і базилік, додати в соус і добре перемішати. Злити воду з приготовленою пасти і додати в соус. розмішати. Викласти пасту по тарілках, а зверху покласти шматочки курки.
Подібні рецепти
Піца з моцарелою і томатним соусом
Страви з курки не тільки корисні, але і дуже смачні. Куряче м'ясо в міру жирне, його можна готувати під різними соусами. Класичним і найбільш підходящим я вважаю саме томатний соус. опис приготування: Багато хто любить м'ясо ... таке соковите, ароматне і шалено смачне! Щоб потішити домочадців ...
Курка з пастою Кампанелла і соусом
Рецепт приготування смажених курячих грудок з пастою Кампанелла, порошком чилі, паприка, часником, цибулею, болгарським перцем, кінзою і томатно-вершковим соусом. опис приготування: Цей ситний овочевий пиріг з м'ясом цілком підійде в якості самостійно страви. пасти Кампанелла— 450 грам порош...
Курка з томатним салатом
Дуже просте і смачне блюдо, що відмінно підходить для обіду або вечері. Підійде будь-яка частина курячої тушки і будь-який сорт томатів. хочете дізнатися, як приготувати курку з томатним салатом? розповідаю! опис приготування: Курочку можна запекти в духовці, обсмажити на сковороді або на грил...
Каша з арахісової пастою
Каша на сніданок — класика, але як бути, якщо вона здається недостатньо живильному? Пропоную приготувати кашу з арахісової пастою. опис приготування: Арахісова паста — хороший джерело білка і жирів, вона врівноважує швидкі вуглеводи з вівсянки. Виходить ситне і збалансоване блюдо, яке обов'язк...
Куряче філе з пастою і болгарським перцем
Рецепт приготування смаженої курячого філе з пастою, болгарським перцем, базиліком і вершковим соусом з курячого бульйону, вершків, масла і сиру Пармезан. опис приготування: Це свіже яскраве блюдо ідеально для літа. Солодкий свіжий смак болгарського перцю доповнює аромат курки і вершковий соус...