Рецепт Курка з томатним салатом
Дуже просте і смачне блюдо, що відмінно підходить для обіду або вечері. Підійде будь-яка частина курячої тушки і будь-який сорт томатів. хочете дізнатися, як приготувати курку з томатним салатом? розповідаю!
опис приготування:
Курочку можна запекти в духовці, обсмажити на сковороді або на грилі, а також відварити м'ясо. До томатам можете додати зелень, зробити смачну заправку. Страва смачна і легко готується. Його можна приготувати влітку або взимку, на природі або в домашніх умовах. Подавайте курочку гарячою, а салат можна зробити заздалегідь і відправити в холодильник.
- Курячі стегна без кісток— 2 штуки
- томати— 170 грам
- часник— 3 зубчики
- Кукурудза— 2 штуки
- петрушка— 1 пучок
- Вершкове масло— 2 Ст. ложки
- Білий винний оцет— 2 Ст. ложки
- шалот— 1 штука
- мед— 1 Ст. ложка
- Соус «Чилі»— 1 Ст. ложка
- крем— 1/4 склянки
- Суміш для панірування— 1/4 склянки(мука, цибульний порошок, часниковий порошок, каєнський перець, копчена паприка)
2. У сотейник викладіть цибулину, додайте оцет і 2 столові ложки води. Поставте сотейник на слабкий вогонь, готуйте 30-60 секунд. Зніміть з вогню і відставте в сторону, помішуйте ще близько 10 хвилин, сіль і poperčite.
3. Змішайте м'яке вершкове масло з часником, кожну кукурудзу змастіть часниковим маслом, сіль і poperčite, оберніть кожен качан в окремий відріз фольги і додайте по столовій ложці води. Надішліть в розігрітий до 200 градусів духовку на 15 хвилин.
4. Підготуйте панірувальну суміш, вимийте м'ясо і витріть його серветками. Кожен шматочок запаніруйте в суміші з двох сторін.
5. У сковороді розігрійте столову ложку рослинної олії, викладіть стегна і обсмажуйте з кожного боку по 5-6 хвилин. Приберіть курку зі сковороди і полийте медом.
6. Змішайте порізані томати з маринованою цибулею (маринадом з-під нього), зеленню, додайте оливкову олію.
7. Викладіть курку на тарілку, додайте томатний салат, подавайте з соусом і качанами кукурудзи. Смачного!
Подібні рецепти
Суп із зеленою квасолею
Страви з курки не тільки корисні, але і дуже смачні. Куряче м'ясо в міру жирне, його можна готувати під різними соусами. Класичним і найбільш підходящим я вважаю саме томатний соус. опис приготування: Багато хто любить м'ясо ... таке соковите, ароматне і шалено смачне! Щоб потішити домочадців ...
Курка-гриль з пастою і томатним соусом
Рецепт приготування курячих грудок, обсмажених на грилі, з пастою, зеленню і соусом з курячого бульйону, часнику, томатного соусу і вершків. опис приготування: Курячі грудки, обсмажені в олії, з пастою на гарнір і томатним соусом - відмінне блюдо для вечері. курячих грудок без шкіри— 450 гра...
Курка з кукурудзою, чилі і салатом
Рецепт приготування смаженої на грилі курки з кукурудзою, чилі, зеленою цибулею і часником на листі салату. опис приготування: Помістити курку у велику миску. Додати сік лайма, халапеньйо перець чилі, часник, кінзу і масло. перемішати. Накрити кришкою і поставити в холодильник, перевертаючи ін...
Курка з крес-салатом і редискою
Рецепт приготування курки на грилі з кмином, крес-салатом, redisom і авокадо. опис приготування: Нагріти гриль до високої температури. У великій мисці змішати масло і лимонний сік, приправити соус сіллю і перцем. Покладіть курячі грудки на робочу поверхню. Ножем розділити кожну курячу грудку ...
Кошики з салатом
Чи готуєте фуршет і не знаєте, що подати? пропонуємо рецепт, як приготувати кошики з салатом. Оригінальне рішення подачі закусок. Кошики можна взяти готові або приготувати самостійно. опис приготування: Кошики можна зробити з тіста або сиру. Для начинки підійде все, що є під рукою. Головне нар...