Рецепт Курка з крес-салатом і редискою

Рецепт Курка з крес-салатом і редискою
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування курки на грилі з кмином, крес-салатом, redisom і авокадо.


опис приготування:

Нагріти гриль до високої температури. У великій мисці змішати масло і лимонний сік, приправити соус сіллю і перцем.

Покладіть курячі грудки на робочу поверхню. Ножем розділити кожну курячу грудку навпіл по горизонталі. Обернути курку поліетиленовою плівкою і відбити молотком для м'яса до товщини близько 2,5 см. полити 2 столовими ложками соусу і посипати кмином.

Змастити гарячу решітку олією. Обсмажувати курку до готовності, 1 — 2 хвилини з кожного боку. У миску з заправкою, додати крес-салат, редис і авокадо, перемішати. Подавати курячі грудки з заправкою з крес-салату.


  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • половины куриной грудки без кожи— 2 штуки
  • меленого кмину— 1/4 чайних ложки
  • пучка кресс-салата— 2 штуки
  • пучок редиски— 1 штука
  • авокадо— 1 штука(нарізаний кубиками)
Нагріти гриль до високої температури. У великій мисці змішати масло і лимонний сік, приправити соус сіллю і перцем.

Покладіть курячі грудки на робочу поверхню. Ножем розділити кожну курячу грудку навпіл по горизонталі. Обернути курку поліетиленовою плівкою і відбити молотком для м'яса до товщини близько 2,5 см. полити 2 столовими ложками соусу і посипати кмином.

Змастити гарячу решітку олією. Обсмажувати курку до готовності, 1 — 2 хвилини з кожного боку. У миску з заправкою, додати крес-салат, редис і авокадо, перемішати. Подавати курячі грудки з заправкою з крес-салату.


Подібні рецепти

Консервированная черешня

Суп з крес-салату

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...