Рецепт Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву.
опис приготування:
Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей рецепт. Вам дійсно сподобається свіжий смак цієї страви. Незвичайні поєднання продуктів зроблять його просто незабутнім.
- яловичина мармурова (бажано вирізка) — 500 грам
- Масло оливкове— 1/2 склянки
- малина свіжа— 1/2 склянки(можна брати заморожену)
- Лимонний сік— 1 Ст. ложка
- сіль морська (бажано гімалайська) — 2 щіпки
- Багет цибульний або з травами— 100 грам
- рукола— 1/2 пучка
- Соус "; Песто" — 4 чайних ложки
- бальзамічний крем— 4 чайних ложки
Яловичу вирізку вимийте і промокніть паперовими серветками, щоб м'ясо було сухим. При необхідності зачистите м'ясо від непотрібних плівок і жилок. Наріжте його на тонкі скибочки поперек волокон дуже гострим ножем.
Шматочки м'яса оберніть харчовою плівкою або ж просто помістіть в файлик формату А4. Відбийте яловичу вирізку лопаткою до напівпрозорого стану. Завдяки харчовій плівці м'ясо залишиться цілим і не розлізеться.
У чашу блендера влийте оливкову олію, покладіть малинку, сіль і видавіть лимонний сік. Якщо в лимоні є кісточки, стежте, щоб вони не потрапили в чашу. Гарненько все збийте за допомогою погружного блендера.
Візьміть велике блюдо, на які ви будете викладати карпаччо. Змастіть його дно бальзамічним кремом. Викладіть на тарілку м'ясо, полийте соусом. Потім викладіть на шматочки яловичини трохи малини, рукколу і соус "; Песто ";.
Подібні рецепти
Редька з часником і морквою
А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...
Карпаччо з телятини
В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...
Карпаччо класичний
Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії. опис приготування: Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона ...
Карпаччо з лосося
Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...
Карпаччо з помідорів
Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...