Рецепт Карпаччо з яловичої вирізки

Рецепт Карпаччо з яловичої вирізки
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву.

опис приготування:

Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей рецепт. Вам дійсно сподобається свіжий смак цієї страви. Незвичайні поєднання продуктів зроблять його просто незабутнім.

  • яловичина мармурова (бажано вирізка)  — 500 грам
  • Масло оливкове— 1/2 склянки
  • малина свіжа— 1/2 склянки(можна брати заморожену)
  • Лимонний сік— 1 Ст. ложка
  • сіль морська (бажано гімалайська)  — 2 щіпки
  • Багет цибульний або з травами— 100 грам
  • рукола— 1/2 пучка
  • Соус "; Песто"  — 4 чайних ложки
  • бальзамічний крем— 4 чайних ложки
Карпаччо з яловичої вирізки - фото крок 1 Багет відправте в морозилку. Коли він замерзне, наріжте його на максимально тонкі скибочки. Це зручніше робити за допомогою слайсера, але можна і звичайним гострим ножем. Крім багета ви можете взяти шматочки лаваша. Викладіть хліб на деко і при температурі сто двадцять градусів сушіть його в духовці півгодини.

Карпаччо з яловичої вирізки - фото крок 2 Яловичу вирізку вимийте і промокніть паперовими серветками, щоб м'ясо було сухим. При необхідності зачистите м'ясо від непотрібних плівок і жилок. Наріжте його на тонкі скибочки поперек волокон дуже гострим ножем.

Карпаччо з яловичої вирізки - фото крок 3 Шматочки м'яса оберніть харчовою плівкою або ж просто помістіть в файлик формату А4. Відбийте яловичу вирізку лопаткою до напівпрозорого стану. Завдяки харчовій плівці м'ясо залишиться цілим і не розлізеться.

Карпаччо з яловичої вирізки - фото крок 4 У чашу блендера влийте оливкову олію, покладіть малинку, сіль і видавіть лимонний сік. Якщо в лимоні є кісточки, стежте, щоб вони не потрапили в чашу. Гарненько все збийте за допомогою погружного блендера.

Карпаччо з яловичої вирізки - фото крок 5 Візьміть велике блюдо, на які ви будете викладати карпаччо. Змастіть його дно бальзамічним кремом. Викладіть на тарілку м'ясо, полийте соусом. Потім викладіть на шматочки яловичини трохи малини, рукколу і соус "; Песто ";.

Подібні рецепти

Карпаччо з печериць

Редька з часником і морквою

А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Карпаччо класичний

Карпаччо класичний

Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії. опис приготування: Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона ...

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...

Карпаччо з помідорів

Карпаччо з помідорів

Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...