Рецепт Карпаччо класичний

Рецепт Карпаччо класичний
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 20 хв.
Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії.

опис приготування:

Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона розповіла мені дивну історію походження цього блюда, яка мене вразила. За традицією карпаччо подається в Італії на будь-яке свято. Воно не вимагає багато часу, але все-таки секретів приготування цієї страви безліч. Про основні я розповім у своєму рецепті.

  • Говяжа вирізка— 250  грам
  • рукола— 1 пучок
  • Сік лимона— 2 Ст. ложки
  • Винний оцет— 1 Ст. ложка
  • Гірчиця дижонская— 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія— 120 мілілітрів
  • сіль— 1/4 чайних ложки
карпаччо класичний - фото крок 1 Підготуйте м'ясо, просушіть його паперовою серветкою, оберніть його плівкою і покладіть в морозилку на 1 час, рукколу помийте і залиште на паперовому рушнику, щоб пішла зайва волога.

карпаччо класичний - фото крок 2 Наріжте м'ясо на тонкі шматочки товщиною від 3 мм до 6 мм. І відбийте злегка молоточком кожен шматочок.

карпаччо класичний - фото крок 3 Розкладіть м'ясо на тарілку в якій будете подавати закуску. В середину блюда покладіть салат заправлений оцтом, гірчицею, сіллю, оливковою олію і соком лимона.

Подібні рецепти

Карпаччо з печериць

Суп-пюре з цвітної капусти з сиром

А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося

Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко. опис приготування: Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і д...

Карпаччо з помідорів

Карпаччо з помідорів

Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...