Рецепт Карпаччо з лосося

Рецепт Карпаччо з лосося
Кількість порцій: 4 Час приготування: 20 хв.
Карпаччо з лосося — дуже смачна холодна закуска з розряду делікатесів. Вся принадність цієї страви полягає в поєднанні руколи і тонко нарізаного філе лосося. До речі, готується дуже швидко.

опис приготування:

Карпаччо як блюдо було винайдено в середині ХХ століття, тоді стали подавати сиру і дуже тонко нарізану яловичину, политу заправкою з оливкового масла, лимонного соку і спецій. Блюдо отримало широку популярність і тоді кухаря стали експериментувати з різними м'ясом, рибою, овочами і так далі…

Рецепт карпаччо з лосося дуже простий, готується в три рахунки. єдина складність — тоненько нарізати рибу. Для цього можна використовувати машинку для нарізування.

Бажаю удачі:)


  • лосось солоний— 150 грам
  • рукола— 1/2 штуки(пучка)
  • лимон— 1-2 штук
  • Оливкова олія— 3 Ст. ложки
  • Бальзамічний оцет— 2 чайних ложки
  • пармезан— 20-30 грам
  • Черрі— 3-4 штук
  • сіль— 1 щіпка
  • Чорний мелений перець— 3 щіпки
Карпаччо з лосося - фото крок 1 Підготуємо всі необхідні інгредієнти.

Карпаччо з лосося - фото крок 2 Тонкими кусочками нарежем сыр пармезан.

Карпаччо з лосося - фото крок 3 Рукколу промываем и высушиваем.

Карпаччо з лосося - фото крок 4 Нарежем филе лосося очень тонкими кусочками, важно чтоб филе было полупрозрачным.

Карпаччо з лосося - фото крок 5 готуємо заправку. Для этого в отдельной посудке смешаем: 3 ст. ложки оливкової олії, 1 ст. ложку бальзамического уксуса, дрібку меленого перцю, сіль (за смаком), сік половини лимона.

Карпаччо з лосося - фото крок 6 Затем кусочки филе выкладываем на плоское блюдо. Кусочки выкладываем в один ряд!

Карпаччо з лосося - фото крок 7 Рыбу обильно поливаем заправкой, еще перчим и выкладываем кусочки пармезана.

Карпаччо з лосося - фото крок 8 В центр блюда на рыбу выкладываем листья рукколы и разрезанные пополам помидорки Черрі и дольки лимона.

Подібні рецепти

Карпаччо з печериць

Кращий рецепт лосося в лимонному маринаді

А ось і ще один досить простий і цікавий рецепт для всіх любителів італійського карпаччо. У ньому я розповім вам, як швидко і легко приготувати чудову святкову закуску з шампіньйонів. опис приготування: Я думаю, що багато хто з вас вже не раз пробували це відмінне блюдо, яке італійці називають...

Карпаччо з телятини

Карпаччо з телятини

В Італії така холодна закуска дуже поширена, і ви можете побачити карпаччо з телятини в меню багатьох італійських ресторанів, та й в домашніх умовах цю закуску легко можна приготувати. опис приготування: Коли я складаю меню на святковий стіл, то зазвичай фантазії у мене вистачає тільки на сал...

Карпаччо класичний

Карпаччо класичний

Карпаччо — це італійська холодна закуска, яка полонила весь світ своєю простотою і вишуканим смаком. Хочу поділитися з вами, як приготувати карпаччо класичний, справжній, з самої Італії. опис приготування: Рецепт класичного карпаччо я дізналася від італійки, яка жила з нами по сусідству. Вона ...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...

Карпаччо з помідорів

Карпаччо з помідорів

Найпростіший спосіб долучитися до традиційної італійської кухні — це приготувати карпаччо. Найчастіше для цього використовують м'ясо або рибу, але я пропоную вам зробити його зі звичайних помідорів. опис приготування: Якщо згадати традиційний рецепт, то карпаччо, то його прийнято готувати з си...