Рецепт Курка по-угорськи

Рецепт Курка по-угорськи
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Традиційний рецепт приготування курки по-угорськи з солодким болгарським перцем, паприка, вином і сметаною. Курка по-угорськи підійде і для сімейної вечері, і для святкового столу.

опис приготування:

Курка по-угорськи готується протягом години. курку смажимо, потім тушкуємо в соусі з паприки, лука, сметани і спецій. Можна використовувати як курячі частини з кістками, так і без. Куряче філе буде готується в два рази швидше.

  • Курині ніжки— 6 штук
  • цибулина— 1 штука
  • Болгарський перець— 1 штука
  • часник— 4 зубчики
  • Масло або жир— 4 Ст. ложки
  • паприка мелена— 2 Ст. ложки
  • душа— 1 Чайна ложка
  • сіль— 1/2 чайних ложки
  • Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
  • Курячий бульйон— 1 Склянка
  • Вино біле сухе— 1/4 склянки
  • крем— 1/4 склянки
Курка по-угорськи - фото крок 1 1. Болгарський перець (бажано — червоного кольору) промийте і наріжте великими півкільцями. Цибулину очистіть і також наріжте великими півкільцями.

Курка по-угорськи - фото крок 2 2. Курячі ніжки промийте холодною водою, просушіть паперовим рушником, сіль і poperčite.

Курка по-угорськи - фото крок 3 3. Розтопити масло або жир у великій сковороді, нагрійте і обсмажте на середньому вогні ніжки з кожного боку по 5-6 хвилин.

Курка по-угорськи - фото крок 4 4. Коли ніжки стануть золотисто-коричневими, викладіть їх на тарілку.

Курка по-угорськи - фото крок 5 5. В ту ж сковороду викладіть цибулю і обсмажте протягом п'яти хвилин, помішуючи, на середньому вогні. Потім додайте перець і смажте ще три хвилини.

Курка по-угорськи - фото крок 6 6. До цибулі та болгарського перцю додайте половину зазначеного в рецепті кількості паприки, кохана, біле вино і курячий бульйон. перемішайте. Потім в сковороду викладіть і курячі ніжки. Доведіть до кипіння. Накрийте і тушьте на повільному вогні протягом години.

Курка по-угорськи - фото крок 7 7. Через годину курячі ніжки виберіть під фольгу. Додайте в соус залишилася паприку, перемішайте, вогонь повинен бути дуже повільним. А повільний тому, що будемо додавати сметану і вона не повинна згорнутися! Полийте соусом курячі ніжки і подавайте! Курка по-угорськи готова! Смачного!

Подібні рецепти

Консервированная черешня

Рецепт піци «Курка з ананасами»

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...

Компот з мандаринів і яблук

Компот з мандаринів і яблук

Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...

Куряча гомілка в соєвому соусі

Куряча гомілка в соєвому соусі

Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки

Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...