Рецепт Курка по-угорськи
Традиційний рецепт приготування курки по-угорськи з солодким болгарським перцем, паприка, вином і сметаною. Курка по-угорськи підійде і для сімейної вечері, і для святкового столу.
опис приготування:
Курка по-угорськи готується протягом години. курку смажимо, потім тушкуємо в соусі з паприки, лука, сметани і спецій. Можна використовувати як курячі частини з кістками, так і без. Куряче філе буде готується в два рази швидше.
- Курині ніжки— 6 штук
- цибулина— 1 штука
- Болгарський перець— 1 штука
- часник— 4 зубчики
- Масло або жир— 4 Ст. ложки
- паприка мелена— 2 Ст. ложки
- душа— 1 Чайна ложка
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Перець чорний мелений— 1/2 чайних ложки
- Курячий бульйон— 1 Склянка
- Вино біле сухе— 1/4 склянки
- крем— 1/4 склянки
2. Курячі ніжки промийте холодною водою, просушіть паперовим рушником, сіль і poperčite.
3. Розтопити масло або жир у великій сковороді, нагрійте і обсмажте на середньому вогні ніжки з кожного боку по 5-6 хвилин.
4. Коли ніжки стануть золотисто-коричневими, викладіть їх на тарілку.
5. В ту ж сковороду викладіть цибулю і обсмажте протягом п'яти хвилин, помішуючи, на середньому вогні. Потім додайте перець і смажте ще три хвилини.
6. До цибулі та болгарського перцю додайте половину зазначеного в рецепті кількості паприки, кохана, біле вино і курячий бульйон. перемішайте. Потім в сковороду викладіть і курячі ніжки. Доведіть до кипіння. Накрийте і тушьте на повільному вогні протягом години.
7. Через годину курячі ніжки виберіть під фольгу. Додайте в соус залишилася паприку, перемішайте, вогонь повинен бути дуже повільним. А повільний тому, що будемо додавати сметану і вона не повинна згорнутися! Полийте соусом курячі ніжки і подавайте! Курка по-угорськи готова! Смачного!
Подібні рецепти
Рецепт піци «Курка з ананасами»
Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...
Картопля зі свинячими реберцями
Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...
Компот з мандаринів і яблук
Хочете смачний напій? Тоді не поспішайте бігти за ним в магазин. Краще зробити його самостійно. Завдяки нескладної інструкції зможете зрозуміти, як приготувати компот з мандаринів і яблук. опис приготування: Цікавий за смаком і освіжаючий напій. Компот прекрасно втамує спрагу в спекотний літні...
Куряча гомілка в соєвому соусі
Готувати курячі гомілки дуже легко і просто, напевно, тому страви з них є найпопулярнішими у нас. Підбираємо для курки хороший маринад, наприклад, соєвий соус, і смачну вечерю забезпечений. опис приготування: Завдяки азіатської кухні у нас з'явилося дуже багато нових продуктів, які, на мій пог...
Карпаччо з яловичої вирізки
Карпаччо з яловичої вирізки можна назвати справді вишуканим блюдом. Тонкі скибочки ніжного м'яса зможуть прикрасити будь-який святковий стіл. Головне - правильно приготувати і подати страву. опис приготування: Якщо ви хочете знати, як приготувати карпаччо з яловичої вирізки, то прочитайте цей ...