Рецепт Кренделі з цукром

Рецепт Кренделі з цукром
Кількість порцій: 4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Смак цих кренделів знайомий багатьом з дитинства. сьогодні розповім, як приготувати кренделі з цукром. Буде шалено смачно!

опис приготування:

Кренделі виходять дивно ніжними, хрусткими і ароматними. Золота скоринка надає їм ще більш апетитний вигляд, тому втриматися буде досить складно. Подавайте кренделі з цукром до чаю або кави.

  • Борошно пшеничне— 2,5 склянки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Швидкі дріжджі— 2,5 чайних ложки
  • тепле молоко— 1 Склянка
  • Тепла вода— 0,5 склянки
  • Харчова сода— 1 Ст. ложка
  • Рослинна олія— 1,5 Ст. ложки
  • Вершкове масло (топлене)  — 3 Ст. ложки(Для змазування кренделів)
  • цукор— 3-4 Ст. ложок(Для посыпки)
1 Для приготування кренделів з цукром необхідно змішати всі інгредієнти для тіста в чаші кухонного комбайна або міксера і замісити тісто. В результаті у вас повинно вийти м'яке, але в той же час еластичне тісто. Як тільки ви досягнете бажаного результату, скрутіть тісто в кулю і приберіть в посуд, попередньо посипану борошном. Тісто отставляем на 30 хвилин. За цей час воно підніметься і збільшиться вдвічі.

2 Духовку розігріваємо до 210 градусів, деко застилає папером для випікання, яку злегка змащуємо олією. Поки духовка розігрівається, займемося тестом.

3 Тісто розрізаємо на 8 частин. Формуємо з кожної "; мотузочку ";, яку зав'язуємо у вузол. Так і формуємо наші кренделі. Викладаємо їх на деко, однак перед цим кожну заготовку необхідно занурити в содовий розчин.

4 Змащуємо поверхню кожного кренделя розтопленим вершковим маслом, а потім присипаємо зверху цукром і запікаємо протягом 10 хвилин. Кренделі з цукром готові, смачного!

Подібні рецепти

Кренделі з корицею

Густий гороховий суп

Рецепт приготування дріжджових кренделів з корицею і вершковим маслом. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 12 великих кренделів або близько 12 десятків міні-кульок. сіль— 1 1/2 чайних ложки розчинні дріжджі— 4 чайних ложки рослинна олія— 1 Ст. ложка харчова сода— 1/2 склянки(вода...

Агрус з цукром на зиму

Агрус з цукром на зиму

Для вас — простий рецепт агрусу з цукром на зиму, корисна і універсальна заготовка, яка може використовуватися для десертів, самостійно, або навіть для м'ясних страв в якості кислого соусу! опис приготування: Рецепт приготування агрусу з цукром на зиму не відніме у вас багато часу і зусиль, за...

Копчений вугор з цукром

Копчений вугор з цукром

Рецепт приготування копченого вугра з цитрусової заправкою цукром, радіккіо і петрушкою. опис приготування: Нарізати філе по діагоналі на 8 частин. зробити заправку. використовуючи Овочечистка, обережно зняти шкірку з лимона і апельсина. Вичавити сік з фруктів. Відкласти лимонний сік в сторону...

Консервированная черешня

Консервированная черешня

Взимку хочеться ягід, особливо я люблю солодку черешню. звичайно, свіжі ягоди складно чимось замінити, але консервована за цим рецептом черешня виглядає як свіжа і смак у неї — надзвичайний! опис приготування: Мій рецепт консервованої черешні розрахований на один літр води. Паличка кориці пови...

Картопля зі свинячими реберцями

Картопля зі свинячими реберцями

Рецепт приготування картоплі зі свинячими реберцями сподобається всім любителям смачно і ситно поїсти, не докладаючи особливих зусиль. Тут же — вишукане святкове блюдо з найпростіших інгредієнтів! опис приготування: Такий простий рецепт картоплі зі свинячими реберцями дозволяє як би "; підлашт...